ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

canım benım bıtanem şimdi bir topik buldum benım gibi kanpıhtılaşması heterozigot yaşayan cok var onlarında bılgısını alıyorum canım benım inş. iyi olacak herşey kuzucum sonra sende yersin yieğnını benım gibi
benım inş. daha yanyana geçireceğimiz cok güzel günler olacak kuzucum hep beraber rakı balık yapacağız
canımıiçi eksığin felan varsa söyle oldumu cekinme neye ihtiyacın varsa ekleyım bak söylemezsen konuşmama haaa sen benım canım arkadaşımsın bende senı cok sevıyorum kuzucum ben senın her zaman yanındayım maddı manevi unutma

hayır canım isim yok daha. konuşmadık bile ne koyarız diye o kadar rahat yani benim kocam :)
ama benim fikrim birkaç isim seçip, doğruktan sonra karar vermek :) bakalım yapabilcekmiyiz :)

Benim kocam da öyledi tatlım:) ama birden herşey şekilleniyor hiç merak etme :)

Suayım canım benim ayy ne iyi etmişsin birsürü deneyim vardır şimdi o topikte bol bol oku hemde neler olmuş felan diye.
İnşallah herşey çok güzel olcak canım arkdaşım benim.Valla yanyana gelince sağlam cümbüş olacak suayım düşüncesi bile heyecan verici :)

Kuzum benim düşünmen yeter seni yerim ben :)) Eksiğimiz yok çok sağol balım.Duygularımız karşılıklı sende bi söyleme oyarım senii

tamam kuzucum benım sen merak etme olursa söylerim
hadı yeter sana bugün internet dınlen bıraz doğru eve kocaman öptüm ikinizide
yarın görüşürüz

heyaaa hem esime hemde ilaclarima kavustum de hele nasil kullanicam bu ilaclari bennnn

aframizin odasina diyecek kelime bulamiyorum mikemmelllllllllllllllllllllllllllllllll
aframizla daha da senlenecek yaaaaaa

belfummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tuh tuhhh su bilem var yawwwwwwwww
kiz bebkleri baska guzel oliyyyyyyy

Günaydın kızlarr
Haftayı ortaladıkk şahane :)

heyaaa hem esime hemde ilaclarima kavustum de hele nasil kullanicam bu ilaclari bennnn

aframizin odasina diyecek kelime bulamiyorum mikemmelllllllllllllllllllllllllllllllll
aframizla daha da senlenecek yaaaaaa

Canım ne ilaçları aldın ki?
Beğenmene çok sevindim gurbetimDaha güzelleri sizlerin olsun.
Kuzucuğun gelsin sağlıkla inşallah.

belfummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tuh tuhhh su bilem var yawwwwwwwww
kiz bebkleri baska guzel oliyyyyyyy

Aynen öyle tam süslemelik oluyorlar :) Artık onunla oynar dururum:)

hepinize günaydın kızlar nasılsınız ya ben ne zaman adet olacağım 31 gün oldu bugün

kuzucum bıtanem günaydın meleğim bende ziraat bankasına gittim sabah rapor parası için nasıl yağmur yağıyor burda anlatamam
:2: hasta olmayalım da sen nasılsın prensesım dün geçmi cıktın işten bak patronun senı fazla yormasın dün rüya gördüm kuzucum 5 aylık hamıleyım ay nasıl mutluyum anlatamam hayır olsun inş. sabah bı kalktım rüyaymış ama gerçek gıbıydı

Cnm progestan ve coaspirin aldim nasil kullanicam de hele
cnm bn 45 gun kanama gecirdim ondan 15 gun sonra yine kanama oldu adetmis oda zaten 45 gunun son 10 gunu adet kanamasi oldum kanama ve lekelenmeler bitmeden insAllah gelir cnm lekelenme bittikten sonra say gunlerini insAllah tez vakit adet olur calismaya baslarsin cnm

Slm guzeller ovu takibine badladim gulen yuzle
Bugun silik cikti normalde 12. Yumurtlarim bakalim
Testi yapmaya devam edicem
Ne zaman gidakliycam progestani vajinal yoldan 17. Gun alma i dusunuyorim
O muthis bas donmesi beni korkuttu
Coasprin ve folik asidi aksamlari aliyorum
Adet bitimi baslayin siz calismaya 24-72 saat spermler icerde yasar unutmayin
Gun asirida olabilir
Ben iki gun ust uste ve gunde 2-3 defa yapmis hamile kalmistim......

günaydın suaycım belki gerçekten hamişsindir test yaptınmı hiç.cnm kürtajdan sonra regli biraz uzayabiliyor ama sen yinede bir test yap cnm..

Kuzum sen gene de bi test yap çünkü hamileysen zaman kaçırmaman gerek biliyorsun.
Bakarsın rüyan hemen gerçek olmuştur :))

Gurbetim hiç bilmiorum ki Progestonu günde 2 kere aldırıyordu bana doktor en başta.

günaydın kızlar nasılsınız benim acayip kalça ağrıları var niye oluyoki anlamadım. belfü bebek odan harika bayıldım

gurbetcim canım benım kürtajdan sonra sadece cok az 3 gün kanamam oldu oda az az geldi bundan öncekı kürtajda 33 gün adet oldum bu sefer 35 güne kadar beklıyeceğim eğer olmazsam hemen test yapacağım

günaydın suaycım belki gerçekten hamişsindir test yaptınmı hiç.cnm kürtajdan sonra regli biraz uzayabiliyor ama sen yinede bir test yap cnm..

fatmacım pazara kadar beklıyeceğim eğer pazar olmazsam p.tesi test yaparım

Cnm eger korunmadiysan hamile olabilirsin

kızlar günaydın nasılsınız bakalım bugün perşembe yaşasın bu haftada bitti cok şükür
belfücüm meleğim sızede günaydın kuzucum nasılsın bakalım bak haftalar ne çabuk geçiyor
bı bakmışız sende doğum hikayenı yazmışsın

Cnm eger korunmadiysan hamile olabilirsin

gurbetcim pek sanmıyorum ama beklemedeyım inş. adet olurum içim ıyıce temızlenır

Valla kuzum yarın da cuma şahane valla :))
Bugün pek iyi değilim canım, migren başbelası ile uğraşıyorum , mide bulantısı ile Bugün hemen bitmeli.
Bugün afra az hareketli takipteyim.Belki de yer kalmadı kuzuma bilmiyorum.
Sona yaklaşıyoruz gerçekten.Henüz heyecan yok , sakin kalmaya çalışıyorum.Afraya daha gelme kızım diyorum zaten :)

Sen nasılsın kuzucumm

oy ben sana kıyamam canım benım bıtanem Migren feci birsey yatmadanda kolay kolay geçmıyor bendede var Keşke elımden gelen bırsey olsa umarım bugün senın ıcın gün çabuk geçer kuzucum
korkma meleğim artık sonlara yaklaştığın için hareketlerı kısıtlanıyo normal hem yer daralıyo hem başaşağıdır o şimdi kafana takma ama yınede takıp et kafana takılırsa dr. Ara oldumu kuzucum benım afracım zamanında gelsin inş.
Ben ıyıyım kuzcum bı sıkıntı yok yoğun bır sekılde calışma dışında projeler gidiyor ya ondan canım cok yogunuz

Sağol meleğim.Afra erken dönmüştü 24-26 hafta aralarında kafası aşağıdaydı kuzunun.

Bu arada sende gelen giden yok mu kuzum.Çok yorulmamaya bak

Sağol meleğim.Afra erken dönmüştü 24-26 hafta aralarında kafası aşağıdaydı kuzunun.

Bu arada sende gelen giden yok mu kuzum.Çok yorulmamaya bak

dikkat et kendıne meleğim yorma sakın dınlen bol bol
yok daha gelen giden yok beklıyorum inş. gelirde için rahatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…