- 25 Eylül 2012
- 1.922
- 26
- 108
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.621
o zaman ben tam yakalayamadım herhalde canım. Sana sorularım olacak şimdi, bulmuşken sorayım
1) Testleri saat kaçta yaptığını söyler misin, ben de o saatlerde yapayım. Çünkü gün içinde değişiyormuş LH konsantrasyonu.
2) Testin peospektüsündeki gibi 4 saat bir şey içmeden mi yapıyorsun testi? o zaman çok net görünüyormuş ikinci çizgi.
3) Hangi marka ovul. testi kullanıyorsun?
sorularımın cevabı için şimdiden teşekkürler
Bu arada inş. öyledir belki de 2 kez yumuş bırakıyorumduray sevindirik oldum ben 14. gün başlayacağım testlere. bu arada benim kullandığım marka laboquick.
o zaman ben tam yakalayamadım herhalde canım. Sana sorularım olacak şimdi, bulmuşken sorayım
1) Testleri saat kaçta yaptığını söyler misin, ben de o saatlerde yapayım. Çünkü gün içinde değişiyormuş LH konsantrasyonu.
2) Testin peospektüsündeki gibi 4 saat bir şey içmeden mi yapıyorsun testi? o zaman çok net görünüyormuş ikinci çizgi.
3) Hangi marka ovul. testi kullanıyorsun?
sorularımın cevabı için şimdiden teşekkürler
Bu arada inş. öyledir belki de 2 kez yumuş bırakıyorumduray sevindirik oldum ben 14. gün başlayacağım testlere. bu arada benim kullandığım marka laboquick.
Kizlar pembe akintidan sonra hic ses seda yok yaaa
Affff ya sabirrrrrr
Kizlar pembe akintidan sonra hic ses seda yok yaaa
Affff ya sabirrrrrr
günaydın kızlar nasılsınız bugün ankara felaket yağmurlu seller gidiyor caddelerde sabah bı kalktım hava karanlık offf yaa içim karardı ilk bahar çabuk gelsın
belfücüm kuzucum nasılsın bıtanem prensesım afram nasılben bu cumartesıde işe gelip mesai yapacağım bu hafta dr. gittiklerimi maaşdan kesmesınler dıye çünkü cuma ve pazaretsi tekrar kan vercem ve salı dr. tekrar gideceğiz :18: cok şüküe ağrım sızın yok sadece mıdem yanıyo eşkiyor sanırım kan ilacından
günaydın kızlar...
burdada yağmurlu hava sürekli yağıyor akşamdan beri bir uyuyasım varki işede hiç gidesim yok allahtan bugün perşembe
demir ilacındandır cnm dayanacaksın artık biraz annelik kolay değil ....
Günaydın auayımm
Burda da hava yağmurlu ve iç karartıcıİş yerinde kombiyi bile açtık.İlkbahar gelsin senin nazlında gelsin annesi :))
İyi olmana çok sevindim kuzum.İlaçlarını aksatmadan al.Mide yanması için soda içebilirsin başedemiyorsan aklında olsun.
Biz kızımla iyiyiz çok şükür.Artık eğilmekte sıkıntı çekiyorumAğırlaşmalar başladı.Afra hanım her zaman ki gibi oldukça kıpraşık :)) Şeker yüklememizde sorun çıkmadı neyseki.
Boyumuz kilomuz oldukça iyi.3+4 gün ilerde gelişmesi.Afra hanımdan bu sefer görüntü alabildik :)
Eki Görüntüle 548013
Günaydın fatmacım:)
Bu havalar tam ev havası , dediğin gibi neyseki haftasonuna az kaldı
günaydın kızlar nasılsınız bugün ankara felaket yağmurlu seller gidiyor caddelerde sabah bı kalktım hava karanlık offf yaa içim karardı ilk bahar çabuk gelsın
belfücüm kuzucum nasılsın bıtanem prensesım afram nasılben bu cumartesıde işe gelip mesai yapacağım bu hafta dr. gittiklerimi maaşdan kesmesınler dıye çünkü cuma ve pazaretsi tekrar kan vercem ve salı dr. tekrar gideceğiz :18: cok şüküe ağrım sızın yok sadece mıdem yanıyo eşkiyor sanırım kan ilacından
ay ne tatlı şey o tatlılığa bak...maşşallah....bizde görürüz inşallah bebişimizi böyle....
bu bulantılar kaçıncı haftada geçer cok zor geçiyo valla suratım bembeyaz geziyom herkes noldu sana diyo:18::18::18::18:
Selam Kızlar,
Nasılsınız bakalım? Umarım herkes gönlünden geçeni layığıyla,hayırlısıyla yaşar.
uzun zamandır yoktum ortalıkta fark eden oldu mu bilmiyorum.
Bildiğiniz üzere gebelik için topikteki herkes gibi çalışıp duruyordum :)
sağlık konusunda çok pimpirikliyim.hamile olabileceğimi düşündüğüm ay yumurtlamadan sonra adet gününe kadar sigarayı mı bırakmadım,fast food yemeyi mi kesmedim daha neler neler.Hani hamile olursam bebeğe zararı olmasın diye .Azıcık kırıklık var :)
Bu böyle 1 ay,2 ay,3 ay... devam etti.Herkesin söylediği rahat olmak kafaya takmamak çünkü stres öncelkle üreme hormonlarını etkiliyormuş.Kafadan atmak kolay değil tabi hele ki ilk ay deneyip negatif sonucu aldıktan sonra ister istemez takıntı haline gelebiliyor.
Bu ayki çalışmalardaki düşüncem 'Aman Allah istedikten sonra olmayacak şey yok.Takma olursa olur,olmazsa olmaz.KAderinde ne varsa onu yaşayacaksın.Düşünme,anın tadını çıkar,6.kattan düşşen de Allah ömür verdikten sonra bebek seninle olur.Alnına ne yazıldıysa o.' dedim ve fast food da yedim,sigarayı da içtim.Zaten çok içmem günde 3-5.İlişki sonrası bel boşluğuna yastık koydum uzandım,gayesizce.Bir de dipnot geçeyim kızlar ben yastık koydugumda başımın altına da koyuyordum,bu sefer başımın altına koymadım tam meyil verdim yani :) Önemli bir ayrıntı oldugunu düşünüyorum.
Sadece 4 gün ilişki oldu.11.13.15.18. günler.Adetten 10 gün öncesinde göğsüm ve kasıklarım ağrımaya başladı,birkaç güne göğüslerim büyümeye ve sızlamaya başladı.'Allah Allah bu sefer erken adet olacağım herhalde ' dedim.Adetten 2 gün önce falan ağrır göğüsler,ağrısı geçer adet olurum çünkü.Neyse üzerinde durmadım dedim ya saldım çayıra mevlam kayıra :)
Bu arada 3 gün inanılmaz derecede kabızlık vardı.Bu yaşıma kadar hiç böyle olmamıştım.Ben hep adet öncesi ishal olurum.Kusura bakmayın tavsiyenin ayıbı olmaz.
Yaşadığım bu değişiklikler üzerine birşeyler sezmeye başladım ama hiç üstünde durmadım.Tabi bu arada 10 gün geçti sızım sızım ağrıyan göğüslerde bir değişiklik yok.Kornişon turşusuyla cevizi birlikte yedimtuzlu patmaış mısırın tuzlarını resmen yaladım.Normalde az tuzlu yiyen bir insanım ama canım nasıl istiyor anlatamam.Eşim suratıma bakakalmıştı.Bakışırken acaba mı? deyip karnımı gösterip,gülümsemiştik.
Uzun hikayemi anlattıktan sonra sadede gel artık dediğinizi duyar gibiyim.
Adet günüm 1 gün geçti ama her an kan boşalacakmış gibi kasık ağrısı vardı.
Evde bu sabah ilk idrarın orta kısmıyla idrar testi yaptım belirgin derecedeydi.Kontrol çizgisinden koyu değildi ama kendini gösteriyordu.Eşimi uyandırdım,durumu anlattım,işe giderken kan verelim dedim.
Bir saat önce aldığımız kan sonucu : 719,66 .Sonuş pozitif ve ben hamileyim
Umarım doktor kontolünde de herşey yolunda gözükür.
Umarım tavsiyelerimin faydasını görenler olur.
Allah isteyen herkese ,gönlüne göre versin.Kimsenin kucağı boş kalmasın.
arkadaşlar merhaba uzun süredir siteyi takip ediyorum.bugün kayıt oldum ve size birşey sormak istiyorum. 7 aydır eşimle gün aşırı ilişkiye giriyoruz ve bebğimiz olmadı ve ben 2 ay önce farkettim ki ben 14. gün değil 12. gün yumurtluyorum adteim düzenli ve 28 günde bir oluyor. acaba erken yumurtlama bir proble mi?
arkadaşlar merhaba uzun süredir siteyi takip ediyorum.bugün kayıt oldum ve size birşey sormak istiyorum. 7 aydır eşimle gün aşırı ilişkiye giriyoruz ve bebğimiz olmadı ve ben 2 ay önce farkettim ki ben 14. gün değil 12. gün yumurtluyorum adteim düzenli ve 28 günde bir oluyor. acaba erken yumurtlama bir proble mi?
Karabiberim canım tebrik ederimSağlıkla güzel haberler al kuzundan ve kocaman olsun büyüsün inşallah.
Ne de güzel detaylıca anlatmışsın kuzum:)
Çok çok tebrik ederim inanılmaz sevindim.Darısı tüm arkadaşlara inşallah.
Allah nazarlardan korusun ikinizide
teşekkür ederim canım.Evet detaylıca anlttım çünkü benimde hamile kalmadan önce merakettiğim şeylerdi ve cevabını bulamıyordum
Tavsiyelerimin faydası dokunur bir aileyi sevinçli kılarsam ne mutlu bana.
Amin inşallah hayırlı haberler alırım.
Sizi de nazar değmesin inşallah.Kocaman oldunuz maşallah
Karabiberim canım tebrik ederimSağlıkla güzel haberler al kuzundan ve kocaman olsun büyüsün inşallah.
Her ay değişebiliyor canım.Bu bir problem değil, sağlıkla seni bulsun bebeğin
teşekkür ederim canım.Evet detaylıca anlttım çünkü benimde hamile kalmadan önce merakettiğim şeylerdi ve cevabını bulamıyordum
Tavsiyelerimin faydası dokunur bir aileyi sevinçli kılarsam ne mutlu bana.
Amin inşallah hayırlı haberler alırım.
Sizi de nazar değmesin inşallah.Kocaman oldunuz maşallah
Sende sağol canım benimZaman geçiyor miniklerimize kavuşacağız sağlıkla inşallah
Selam Kızlar,
Nasılsınız bakalım? Umarım herkes gönlünden geçeni layığıyla,hayırlısıyla yaşar.
uzun zamandır yoktum ortalıkta fark eden oldu mu bilmiyorum.
Bildiğiniz üzere gebelik için topikteki herkes gibi çalışıp duruyordum :)
sağlık konusunda çok pimpirikliyim.hamile olabileceğimi düşündüğüm ay yumurtlamadan sonra adet gününe kadar sigarayı mı bırakmadım,fast food yemeyi mi kesmedim daha neler neler.Hani hamile olursam bebeğe zararı olmasın diye .Azıcık kırıklık var :)
Bu böyle 1 ay,2 ay,3 ay... devam etti.Herkesin söylediği rahat olmak kafaya takmamak çünkü stres öncelkle üreme hormonlarını etkiliyormuş.Kafadan atmak kolay değil tabi hele ki ilk ay deneyip negatif sonucu aldıktan sonra ister istemez takıntı haline gelebiliyor.
Bu ay çalışmalardaki düşüncem 'Allah istedikten sonra olmayacak şey yok.Takma olursa olur,olmazsa olmaz.KAderinde ne varsa onu yaşayacaksın.Düşünme,anın tadını çıkar,6.kattan düşşen de Allah ömür verdikten sonra bebek seninle olur.Alnına ne yazıldıysa o.' dedim ve fast food da yedim,sigarayı da içtim.Zaten çok içmem günde 3-5.İlişki sonrası bel boşluğuna yastık koydum uzandım,gayesizce.Bir de dipnot geçeyim kızlar ben yastık koydugumda başımın altına da koyuyordum,bu sefer başımın altına koymadım tam meyil verdim yani :) Önemli bir ayrıntı oldugunu düşünüyorum.
Sadece 4 gün ilişki oldu.11.13.15.18. günler.Adetten 10 gün öncesinde göğsüm ve kasıklarım ağrımaya başladı,birkaç güne göğüslerim büyümeye ve sızlamaya başladı.'Allah Allah bu sefer erken adet olacağım herhalde ' dedim.Adetten 2 gün önce falan ağrır göğüsler,ağrısı geçer adet olurum çünkü.Neyse üzerinde durmadım dedim ya saldım çayıra mevlam kayıra :)Bu ay ovulasyon testi de kullanmamıştım.
Bu arada 3 gün inanılmaz derecede kabızlık vardı.Bu yaşıma kadar hiç böyle olmamıştım.Ben hep adet öncesi ishal olurum.Kusura bakmayın tavsiyenin ayıbı olmaz.
Yaşadığım bu değişiklikler üzerine birşeyler sezmeye başladım ama hiç üstünde durmadım.Tabi bu arada 10 gün geçti sızım sızım ağrıyan göğüslerde bir değişiklik yok.Kornişon turşusuyla cevizi birlikte yedimtuzlu patmaış mısırın tuzlarını resmen yaladım.Normalde az tuzlu yiyen bir insanım ama canım nasıl istiyor anlatamam.Eşim suratıma bakakalmıştı.Bakışırken acaba mı? deyip karnımı gösterip,gülümsemiştik.
Uzun hikayemi anlattıktan sonra sadede gel artık dediğinizi duyar gibiyim.
Adet günüm 1 gün geçti ama her an kan boşalacakmış gibi kasık ağrısı vardı.
Evde bu sabah ilk idrarın orta kısmıyla idrar testi yaptım belirgin derecedeydi.Kontrol çizgisinden koyu değildi ama kendini gösteriyordu.Eşimi uyandırdım,durumu anlattım,işe giderken kan verelim dedim.
Bir saat önce aldığımız kan sonucu : 719,66 .Sonuş pozitif ve ben hamileyim
Umarım doktor kontolünde de herşey yolunda gözükür.Eşimden sonra bilenler sizlersiniz.Büyüklere ne zaman söylesek,nasıl söylesek tartışmasını yaptık bile :)
Umarım tavsiyelerimin faydasını görenler olur.
Allah isteyen herkese ,gönlüne göre versin.Kimsenin kucağı boş kalmasın.
tebrikler canım, ne güzel bir haber
sağlıkla büyütürsün inş.
sakin sakin ne de güzel anlatmışsın, yaptıkların işe yaramış demekki. özellikle sigarayı bırakmana çok sevindim, bi dahada başlamazsın artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?