ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Günaydın kızlar,

Suayım 2 hafta kan ilacı kullanıcakmış ve sonrasında ultrasonla bakılacakmış.Herşey normal gözüküyor sadece meleği daha küçükmüş.
Sağlıkla bunu da atlatacak hayırlısıyla.Nazlımı nazlı bi bebek gelicek topiğimize :)

günaydın kızlar hepinize teşekkür ederim benı merak etmişsiniz ne güzel bır duygu benı böyle düşünmeniz dün akşama hastaneye gittim sonuçlar cok güzel dedi dr. kansızlık cıktı kan ilacı verdiler suan bebeğin cok küçük dedi dr. 6-7 haftaymış geriden geliyormuş bızım için kesenın içinde yolk sac olması cok iyi bu bebeğin var olduğuna ve küçük olduğuna işaret dedi eğer o olmasaydı boş gebelık derdik dedi dr. ağır iş yapmıçaksın dınleneceksın dedı 2 hafta gözetimizde olacaksın 3 günde bır kan alacağız beta hcg ıcın bızım için değerinin yükselmesı ıyı düşerse kötü dedi 2 hafta sonrada inş. bebeğini görürüz dedıler sadece dua ediyorum kızlar bu 2 hafta cabuk geçsin ama suan düne göre daha huzurluyum

suaycım kötü düşünme cnm bebişin seninle bak görürsün.dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz.ben aslında tam dr.un ne dediğini bilmiyorum bu sebeptenmi dr.undan ayrıldın

dr. alalım dedi canım özel dr. bide bend ebıraktım devlete gidiyorum sağol canım
canım benim korkma bi sorun olsaydı kanama falan olurdu sanırım.görceksin bebişini bugün bak.doktordan sonra heber ver bizede

tatlim ne yaptin beta kan degerine baktirdinmi
hadi mujdeli haberle gel guzelim

Nerdesin gulummmm yaa guzel haberle. Gel hadi

sağol kuzucum

çok iyi yapmışsın başka dr.a gitmekle cnm kesin birşey olmadan ne çabuk alalım diyebiliyorlar. olumlu düşünmye çalış cnm sen huzurlu olki bebişde büyüsün ...

içini ferah tut canım, bak doktorlar da sonuçların iyi olduğunu söylemiş.
ben de 9. haftadan beri kan ilacı kullanıyorum kansızlıktan dolayı onu kafana takma.

sağlıkla bu 2 haftayı geçir, sonra rahatlayacaksınız bak gör. sen dinlenmene bak, çok geçmiş olsun tekrar.

çok iyi yapmışsın başka dr.a gitmekle cnm kesin birşey olmadan ne çabuk alalım diyebiliyorlar. olumlu düşünmye çalış cnm sen huzurlu olki bebişde büyüsün ...

sağol canım artık olumlu düşünüyorum anladım kı özel dr. bazılarıda böyle cıkabılıyor inş. herşey iyi olacak

sağol canım benım zaten bende de kansızlık var inş. herşey cabuk geçer sende bebişini sağlıkla büyüt canım benım

Canım bende 25 günde bir adet oluyordum aynen herkes gibi 13.14.15 diye hesaplardım ovilasyonu bu ay test aldım 7. günü bşladım ve 8. günü 2. çizgi bariz kalındı,yani galiba biz erken yumurtluyoruz

canım hadi hayırlısı göreceksin inşallah bebişini az daha sabır..

inş. canım benım bende ınanıyorum bızımkı bıraz nazlı olacak sanırım sen nasılsın bebiş nasıl dikkat et kendıne yeme içmene

inan canım moralini hiç bozma nazlı bebiş göstercek kendini annesine....benim bulantılar çok kötü 24 saat çekiyorum gece oturarak uyuyorum resmen.bulantıdan dolayı yememede cok dikkat edemiyorum tiksinir oldum herşeyden.3.aya kadar geçer umuduyla bekliyorum

Suayım balım ohh be nazlı kelebeğimiz kocaman olacak annesi.Yiyecek sonra teyzesi onun ayacıklarını ohh

12den sonra geçiyorum hayatım.Tuzlu şeylerle bastırmaya çalış tatlım.

Allahim seni refaha cikaracak guzelim bnm iyi dusun olumlu dusun insAllah

Ben 23. Gun uzere adet oldum bugun bakalim nasil seyredecek
nasil gececek merak icindeyim
pazartesi gunu icin randevu alirim drdan
iyi haberle donmek nasip olsun insAllah
Hepimizin Yolu acik olsun kizlar insAllah

Suayım balım ohh be nazlı kelebeğimiz kocaman olacak annesi.Yiyecek sonra teyzesi onun ayacıklarını ohh

umarım geçer canım ya suratım bembeyaz dolanıyorum işyerinde bide daha söylemedim pek kimseye 3-5 kişi anca biliyo annem bile bilmiyor daha 3 ayım dolsun söylicem inşallah

inş. geçer canım tuzlu ye bırde gunde 1 tane madensuyu iç oda ıyı gelir hemde içinde miraller ıyı gelir annesı geçer inş. merak etme

evet kuzucum pek nazlı olacak sanırım kız mı bu ne hastanede bırıyle tanıştım onun bebeğide kendını göstermemiş uzun süre
dr. 2 haftaya net sekılde görürüz dedi :18:bakalım hayırlısı artık prensesımın odasını cok bebeğindim kuzucum cok tatlı olmuş yesınler maşallah çoğu gittiş azı kalmış bak emı baya yapmış sen bıde üşengeç diyodun o sende daha sabırsız sanırım
bu arada göbişinde cok tatlı olmuş annesı tombişim benım ama geçici tombiş

sağol canım benım inş. senın bebişinde hemen gelsın ınş. dr. güzel haberlerle geleceksın canım

Gurbetim güzel haberler getir bize sağlıkla inşallah canım

umarım geçer canım ya suratım bembeyaz dolanıyorum işyerinde bide daha söylemedim pek kimseye 3-5 kişi anca biliyo annem bile bilmiyor daha 3 ayım dolsun söylicem inşallah

En iyisini yapmışsın canım.İnsanlar ilk başta fazla da gelebiliyorlar çünkü üstüne.Hayırlısıyla güzel haberi verirsin annenlere inşallah :)) keyifle

Suayım sağol balım.Oda da halı,perde ve kapı eksiğimiz var emi yaptı sağolsun zor kısmını:)
Bence de senin nazlı mı nazlı bi prensesin olacak balım :))
Sağlıklı haberler alıcaksın hep kuzundan canım benim

daha var var senin yumurtlamana canım, benim döngü de 45 gün maşallah deyin benim yumurtlamama 32 gün var mesela, adetimin 25. günü başlayacağım testlere :)

hep öyle 45-50 arası döngülerim. ama düzensiz değil kendi çapında var bir düzeni. Çok doktor inceledi bir şey çıkmıyor canım.
bu arada test konusu da ben baktım bu topikteki ovulasyon testi fotolarına. herkesin ikinci çizgi ince çıkıyor kızlar bir bakın sizde dikkatli, 1. kontrol çizgisi gibi kalın çıkmıyor, tek tarafı koyu renki çıkıyor. acaba pozitif yorumlamak için 1. çizgi gibi kalın olması mı lazım ?

Canım, 550. sayfada benim ovu fotolarim var, incele istersen
Testlerin hepsi 10 dk. da fotograflandi, herhangi bir degisime ugramadan, gerçek halleriyle yani

hayır canım test çizgisi de gerçekten yakalarsan lh yükselişini control çizgisinden daha koyu çıkıyor.Ben adet sonrası başlayıp,hergün aynı saatte yaptıgım testlerde test çizgisinin kontrol çizgisine göre daha koyu olduğunu gördüm.Henüz yükselişe geçmemiştir seninki.

Bence 45 günse döngülerin arası muhtemelen 2 kez yumurtluyorsun :) bu benim yorumum tabi ve eğer öyleyse ovu testlerinde bir döngün boyunca 2 kez farklı haftalarda koyulugu görmen gerek.

o zaman ben tam yakalayamadım herhalde canım. Sana sorularım olacak şimdi, bulmuşken sorayım
1) Testleri saat kaçta yaptığını söyler misin, ben de o saatlerde yapayım. Çünkü gün içinde değişiyormuş LH konsantrasyonu.
2) Testin peospektüsündeki gibi 4 saat bir şey içmeden mi yapıyorsun testi? o zaman çok net görünüyormuş ikinci çizgi.
3) Hangi marka ovul. testi kullanıyorsun?
sorularımın cevabı için şimdiden teşekkürler

Bu arada inş. öyledir belki de 2 kez yumuş bırakıyorumdur ay sevindirik oldum ben 14. gün başlayacağım testlere. bu arada benim kullandığım marka laboquick.

Son düzenleme:

benim de adet döngüm 45 gün sürer geçen ay testlere ve ateş tabloma göre 34. gün yumurtluyorum. herkesin çok farklı canım, o verilen sayılar hep ortalama sayılar.
mesela bir arkadaşımın da döngüsü 26 gün 7. gün yumurtluyor ve yumurtlamadan 16 gün sonra adet oluyor, o da hep 12. gün sanıyordu klasik hesaplamalar yüzünden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…