- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.581
yani bilmiyorum ama acaba çok mu tuttun kız idrarı Bence bi yarında dene sen
ama benim arkadaşım adetin bitiminde hamile olduğunu öğrendi
Yarın da tam koyu çıkarsa artık yumurtladığıma ikna olacağım.
Gerçekten mi ya. Çok ilginç. Ben de yarın ve ertesi gün yapim yine koyu çıkarsa bir de bhcg testi yaparım o zaman.
Yarın da tam koyu çıkarsa artık yumurtladığıma ikna olacağım.
Gerçekten mi ya. Çok ilginç. Ben de yarın ve ertesi gün yapim yine koyu çıkarsa bir de bhcg testi yaparım o zaman.
şansın ikiye katlandı hadi bakalım Yarınki test sonucunuda bildir canım Ha testi attın mı baksaydık ya
Yok canım testi atmadım yarınkini de bu ikisinin yanına koyar öyle çekerim bakarız. Sen de beni haberdar et he mi. İnşallah mutlu haberlerini alırım. Bu arada soğan kürüyle ilgili bölümü okuyordum acaba yapsam mı diye düşünmeye başladım.
inşallah canım ama benim umudum yok Ben soğan kürü yaptım hemen faudasını gördüm sabırla hiç aksatmadan yaptım öneriyorum ben
Herkes 7. gün yapılmaya başlanır demiş. Benim de 8. günüm bu akşam başlayayım en iyisi. Sonuçta yararı var zararı yok. Hamile de kalmazsam zaten normal yumurtlama zamanım 19u. O zamana kürü tamamlamış olurum.
canım Allah dualrımızı kabul eder inşallah...
sağlıkla hayırla kucağına aldığın günleri görürsün ...
üzme kendini sağlıklıysa bebişin büyüycektir inşallah
Suayım canım benim en iyisini yapmışsın başka doktora gitmekle.Hayırlısıyla sabah güzel haberler alacaksın canım arkadaşım.Tüm dualarım seninle.
Bak kese de düzgün.Sadece bebeğin daha küçük olabilir bu kadar.Kötü düşünmek yok unutma
canım hadi inşallah sorun çıkmıcak içini ferah tut sen.küçüktür bebiş inşallah yakında gösterir kendini.şu renkli ultrasonlarda baktır bide kan akışı varmı yokmu diye...inşallah sorun çıkmıcak iyi düşün.
tatlim iyi etmissin baska dra gitmekle guzelim Rabbim feraha cikarsin guzelim benim bu hikayenin sonu mutlu sonla bitsin insAllah guzelim
canım arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim iyiki varsınız süreklı dua ediyorum umarım bebişim kğüçüktür bugün 3 deişten cıkacağım 4 de hastanede olacağım dularınızı eksık etmeyın hala ne ağrım ne sızım ne leke ne kanama hıç birseyım yok cok şükür bugün herşey anlaşılacak cok stresliyim
canım arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim iyiki varsınız süreklı dua ediyorum umarım bebişim kğüçüktür bugün 3 deişten cıkacağım 4 de hastanede olacağım dularınızı eksık etmeyın hala ne ağrım ne sızım ne leke ne kanama hıç birseyım yok cok şükür bugün herşey anlaşılacak cok stresliyim
tatlim ne yaptin beta kan degerine baktirdinmiEki Görüntüle 546045
Kızlar iki adet arası iki aydır 35 gün sürüyor. Daha önce 30 gün sürerdi. Adetim 6 gün sürdü. 7. gün testleri yeni aldığımdan merak edip yaptım. Silik çıktı. Bugün okulda saat 4 civarı yaptım. Bayağı koyu çıktı. Normalde 18-19 kasım civarı yumurtlamam lazım. Acaba bu 8. günkünü dikkate almalı mıyım. Yoksa ikisinin eşitlenmesini mi beklemeliyim. Kafam çok karıştı.
hadi mujdeli haberle gel guzelimcanım arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim iyiki varsınız süreklı dua ediyorum umarım bebişim kğüçüktür bugün 3 deişten cıkacağım 4 de hastanede olacağım dularınızı eksık etmeyın hala ne ağrım ne sızım ne leke ne kanama hıç birseyım yok cok şükür bugün herşey anlaşılacak cok stresliyim
Eki Görüntüle 546045
Kızlar iki adet arası iki aydır 35 gün sürüyor. Daha önce 30 gün sürerdi. Adetim 6 gün sürdü. 7. gün testleri yeni aldığımdan merak edip yaptım. Silik çıktı. Bugün okulda saat 4 civarı yaptım. Bayağı koyu çıktı. Normalde 18-19 kasım civarı yumurtlamam lazım. Acaba bu 8. günkünü dikkate almalı mıyım. Yoksa ikisinin eşitlenmesini mi beklemeliyim. Kafam çok karıştı.
tatlim ne yaptin beta kan degerine baktirdinmi
Canım; LH kanda ve idrarda, erkeklerde ve kadınlarda her zaman belli bir miktarda olan bir hormon. Eğer idrarda LH artışı varsa o çizgi 1. çizgiden daha koyu çıkıyor. ya da ikinci çizgi, birinci çizgiyle aynı gibi oluyor. Bence teste devam et, bu fotoğraftaki testler negatif; ikinci çizgi biraz koyulaşmaya başlamış ama LH artışı maximumda değil demek ki henüz, ilerleyen günlerde git gide koyulaşacaktır şayet yumurtlama olacaksa.
Birde şu çok önemli diye düşünüyorum, sabahın ilk idrarında yapmayın sakın, hiç net çıkmıyor ikinci çizgi. en az 2-3 saat bir şey içmeden idrarınızı tutarak yapın kızlar ve günün ilerleyen saatlerinde yapın. Çünkü LH günün ilerleyen saatlari artıyor. Ve testleri karşılaştırma konusu önemli olduğu için her gün aynı saatte yap mutlaka.
kızlar ya bu ovulasyon testlerini yorumlamak da bir mesele :S ikinci çizgi yani test çizgisi bazen öyle bir çıkıyor ki, çizginin bir tarafı kontrol bölgesinden daha koyu renkte (mor gibi), diğer tarafı da kontrol çizgisinden daha silik. yani tam koyu olduğunu göremedim :S ama ateş ölçümlerime göre yumurtluyorum, bunu ovulasyon testiyle de görmek istiyorum. Aranızdan o ikinci çizginin ilk çizgiden daha koyu olduğunu gören var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?