ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

aşılamadan hemen sonramı oldu kahve akıntı yani kaç gün sonra oldu..

Kızlar hepinize güzel haftalar

Bugünde görüştüm sultanla herşey yolunda şükür.Gene de istirahate devam.
Ohh ne güzel:) Tekmelerde gelir annesi hiç merak etme.
Benim kız artık her tarafıyla vuruyor, sığdıramıyor kendini :)

gerçekten insan hamile kalamadıkça daha çok istiyor daha çok üstüne düşüyor.

Canım biliyorum çok zor ama kafanı biraz rahatlatman gerek.Ekstra birşeylerle uğraşsan seni oyalayacak.
En kısa zaman da gelsin bebeğin inşallah

Gurbetim kime ne olur mu hiç öyle şey.
Sağlıkla gelicek bebeklerin sen hiç merak etme

Kızlar bu migde bulan tısına ne iyi gelir.çok bulaniyor

Tuzlu çubuk kraker ve ayran dene canım.

kzlar cok acill yardımınıza ihtiyacım var ovelasyn tesi haileligi gösterir mi baska siede buldm gösterir yazıyodu ama ben aramzda yasayn var mı diye merak ediyorm lüfen hemen vp atın ben testi yaptım cizgiler kopkoyu cıktı heycanlandm bugün adet günüm ama olmadm yapaan varsa yanlıssa bile söylesn gösermz desin bende ümitlenmiyim hamile olan arkadaslardn biinde test varsa lütfen yapsn koyu cıkarsa inannacm ve mutlu olacm

Canım ben 45 gün evvel öğrenmiştim ovu testiyle.Ama yanıltıcı olabilir.
Normal gebelik testi ya da kan testi yaptır derim.

Bn hamileyken yapmistim cikmisti linki asagida cnm
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/238991-pozitif-idrar-testi-ornekleri-11.html

Selam kizlar,naber?

ya aklima gelip gelip gidiyor,sormayi unutuyorum

simdi yumurtlamayan biri olursa,o zaman test te pozitif göstermez degil mi???

yoksa yumurtlanmadigi halde gösterirmi ovucan testi pozitif hormonlardan dolayi??

umarim anlatabildim

kızlar bu ay ovulasyon testi kllandım...
13 ve 14. günlerde yakaladım çift çizgiyi...daha doğrusu 13. gün iki çizgi eşit koyuluktaydı 14. gün test yapmadım 15.gün yaptığım teste ise çizgi silikleşmeye başlamıştı yani dün yaptığım teste..
13-14-15 günler ilişki oldu...şimdi bugün test yapsam mı bilmiyorm dün silikti çizgi..hala ateşim var ve kasıklarımda karıncalanma ve batma var..ne yapsam ya..bu akşam devam mı etsem..anlamadım bu çatlama olayını gitti kızlar..

4.denemem bu ay..inş tutmuştur..mevlam ol demeden olmaz biliyorm..inş bu ay mevla güler hepimize..

Son düzenleme:

cnm yumurtlama olmayınca çift çizgi aynı koyulukta çıkmaz.tabi sadece yumurtlama yetmiyor yumurtanın zamanında çatlaması gerekiyor bunuda testten anlayamıyoruz sadece kendindeki belirtilerden anlayabilirsin

cnm yumurtlama olmayınca çift çizgi aynı koyulukta çıkmaz.tabi sadece yumurtlama yetmiyor yumurtanın zamanında çatlaması gerekiyor bunuda testten anlayamıyoruz sadece kendindeki belirtilerden anlayabilirsin

canim ben mart ta yapmistim sadece bu ovutesti ama simdiki merakim diyorum acaba ben yumurtlamiyorumda ama yinede öylesine gülen yüz mü gösterdi testte:26:

canim ben mart ta yapmistim sadece bu ovutesti ama simdiki merakim diyorum acaba ben yumurtlamiyorumda ama yinede öylesine gülen yüz mü gösterdi testte:26:

cnm yumurtlama olduğu zaman bir cisim salgılanıyor akıntı gibi geliyor sarımsı yumurta akı gibi iğreç bişey o geliyorsa yumurtluyorsundur.yumrta yumurtalıklardan çıkınca geliyor anlatabildimmi ama çatlarkende ağrı yapıyor kasıkta belde.benim testede güvenim kalmadı olmayınca olmuyor bu ay sadece eşime enerji versin diye muz,pekmez bal yedircem okadar

Yumurtlamassan hormonlar salgilamaz bursey cnmm

Bn sana devam et derim bn iki gunde yakslimistim gebeligi
Gulen yuz kullanisli ve guvenli arkadaslar

rabbime binlerce milyonlarca şükürler olsun HAMİLEYİMMMMM 1senedr bu anı bekliyordm kaybettigim bebegimin yeri dolsun istedim sonunda oldu bundn sonra beni zor günler bekliyo cok dikkatli olmam lazm duanızı eksik etmeyin RABBİMDN ümidinizi asla kesmeyn vakti saati gelince mutlaka olacktr yeterki sabır ve dua edelim rabbim gönlünüze göre versin inanın buraya hamileym yazacgıma inancımı ben bile kaybetmiştim yolunda gitmeyn bişeyler vardı ama hiç beklemedigim bir anda oldu sizlerde öyle olursunz insaallah buarada ovalasyon testi hamileligi gösteriyor herkezde olur mu bilmem bende gösterdi biide bhcg ile ilgili pek bilgim yok netten baktım 212.60 iyimi sizce

tatlim guzelim cnm kader arkadasim bnmmm gozun aydin cok sukurler olsunnnnn
Allhim yuzunu guldursun insallah
saglicakla kucagina alirsin guzelim hic tereddut etme hep iyi dusun bebegin seninle olacak
guzelim bnmm
Allahim tamamina erdirsin
cnm degerin cok guzel cnmmm cok sevindim cokkkk
iki bayra<m yasatan Allahima sukurler olsunnn.....

Son düzenleme:

tebrik ederim cnm bak senle aynı kaldık :) beta hcg çok iyi kaçıncı günündü günün geçmişmiydi bnmde adete 4 gün kala 114 idi paylaşırsın bizlerle dkkt et kendine allah bağışlasın

kızlaaar BAT 21 ekim, bugun 23 ekim adet olmadım, üstelik metalimsi ağız tadı, bacak ağrıları uyuşmaları var, kasık ağrısı falan. Bir de yumurta akı gibi bir akıntı geldi, pıhtı gibiydi yani yumurtlamada gelen uzayan akıntı değildi. Ne dersiniz test yapsam mı? Negatif çıkar diye yapmak istemiyorum da

bu arada BBt ölçümü ve cervikal mukus uzama testi d yaptım, hatta ovulasyon testide yaptım. 14-15-16. günlerde yumurtladığımı tahmin ediyorum. Buna göre yorumlarsanız sevinirm kızlar

bu arada BBt ölçümü ve cervikal mukus uzama testi d yaptım, hatta ovulasyon testide yaptım. 14-15-16. günlerde yumurtladığımı tahmin ediyorum. Buna göre yorumlarsanız sevinirm kızlar

hamiş olabilirsin hadi test yaappp ya ben çatlamıştım şmdiye kdr hadi yap bizede haber et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…