- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 748
- 49
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.361
Merhaba kızlar, ovulasyon testini bende kullanıyorum, dün çok koyuydu fakat eşim şehir dışındaydı, bugün gelecek. Bugün yaptım düne göre bir tık açık renkte. Bugün birlikte olsak hamile kalma şansımı arttırırmı?
amin canım inş.
sizler hep aklımdasınız, Allaım sağlıkla hepinize yaşatsın bu duyguyu. ilk de olsa 5.de olsa farketmiyor...
gerçekten insan hamile kalamadıkça daha çok istiyor daha çok üstüne düşüyor.
Kayip olmadan once olsun derdim
Ama iki sefer ust uste kayip yasayinca
Istegim kat kat artti bide cocuklar isteyince kardes hep
Soruyolar bebek nerde jaldi ne zaman gelecek diye
Allahim srn buyuksun sana inandim sana guvendim senden baska gidecek kapi
yok aciz kuluna kullarina yardim et bebek isteyen herkesin
Nasibine yaz hayirli Saglikli bir bebek sahibi olmayi guzel Allahim
AMIN
Cnm zaten koyu cuzgixi gordukten sonra 24-36 saat icinde catliyor yumurtan tam zamani insAllah iliskiden sonra kalkma yat yarim saat yada bir saat ve diz dirsek pozisyonu unutma
cnm 3 cocugun var daha nediye ugrasiyorsun diyolar tepki aliyorumgurbetguzeli, ben senin 4. cocuga gebe kalmayi calistigini saniyordum ama tablonuzda ilk yaziyor...bu esajda da kardes istiyorlar diyorsun...hangisi dogu kuzum?
Koyu çizgiyi gördükten, 2 gün sonrasındaki ilişki hamile olmayı arttırır mı canım? Bu ay koyu çizgiyi gördüm, fakat eşim yanımda değildi. Dünde şehir dışından geldi, çok yorgundu olmadı. Bugün baktım çift çizgi var ama hafif pempe, koyu değil. Bugün yapsak olurmu:26:
kahve iyimi geliyor cnm bizede lazım.
bu ayda geldi benim kırmızılar sanırım bir kontrolden geçme zamanı geldi yumurtlama ve regl sıkıntım yok tam gününde regl olup zamanında yumurtluyorum ama belkide yumoşlar zamanında çatlamıyor bilmiyorum artık sorun ne .hormon tahlili için reglinin 3. mü 4.günümü gitsem sağlık ocağında tüm tahlilleri isteyip bayramdan sonrada jinekoloğa giderim hem tamda yumurtlama zamanım olur.
kahve iyimi geliyor cnm bizede lazım.
bu ayda geldi benim kırmızılar sanırım bir kontrolden geçme zamanı geldi yumurtlama ve regl sıkıntım yok tam gününde regl olup zamanında yumurtluyorum ama belkide yumoşlar zamanında çatlamıyor bilmiyorum artık sorun ne .hormon tahlili için reglinin 3. mü 4.günümü gitsem sağlık ocağında tüm tahlilleri isteyip bayramdan sonrada jinekoloğa giderim hem tamda yumurtlama zamanım olur.
cnm 3 cocugun var daha nediye ugrasiyorsun diyolar tepki aliyorum
Birara bebegini kaybedenlerle yaziyordum orada bile tepki aldim cocugu yokmus gibi ugrasiyo dediler:)))
Bnn gurbetteyim yanlizim cocuklarimla avunuyorum(
Ikide kayip sonradan bide nazarada inanirim nazardan korktugum icin ole yazdim guzelim napiyim
Zaten ilk olacakmis gibi istek var cnm ya hepsinde oleydi cocuklari cok seviyorum ben
Son kez olsun 4 leyelim dedim olmadi iki melek annesi oldum cnm
Umarim anlayisla karsilarsin bni
Olur tabi cnm neden olmasin esine sert kahve icir iliskiden yarim saat once
arkadaşlar adetime1hafta var ovu.testim böyle çıkıyor bugün yaptım.iyice silikmi olması gerek yumurtlamadan sonra,1hafta önce yumurtlamamdı.
Eki Görüntüle 537324
Kızlar bu migde bulan tısına ne iyi gelir.çok bulaniyor
nane limon kaynat iç cnm o iyi gelir keser hemen
mrb bayanlarbir sorum olack aslında sormayı isttemiyorm içime bir umut dogar diye iki aydr adetm düzene girdi 31 yada 30 günde olyordm 28.günü aksam cok cok hafif bir leke geldi bende tamam adet oludm dedim ilk defa cok ta üzülmedm önümzdeki ay klomene baslama kararı aldım 3gün agecti aradn bir daha o leke gelmedi cıldıracm üzüldügüm iki sy var 1.si zilhicce orucunu tutuyordm 3gündr olacm diye tutmadm 2.si hamile degilim biliyorm cünkü kupkuruyum hamile olsam akıntım artardı hiçbir adet blirtimde yok sancı falan ben şimdi napacm ümitlenmk istemiyorm yarın doktora gittim gittim yoksa 1haftaa tatil hiç gidemicm anlayacagınz kafam cok karısık napacm bilmiyorm adettlerm düzene girmems olsa gecte olsa olur dicem ama düzene girdi 2ydr tam 22sinde oluyorm kistten korkuyorm acıkcası iinsaallah olmamstr kist olsa sancı olmaz mı aslında yumurtamın catlamasındn sonra 3gün karnımda bir sancı oldu üüşüttüm diye ısıttım gecti ogün bügündr hiç sancı yok karnımda kafam karısık cünkü hamile deggilsm hemen blet almam lazım olmadıgımıı bildigim halde elim bir türlü gitmiyor
sen doktora bi an önce git derim. benimde adetten bi kaç gün önce kahve akıntılar geldi sonra kesildi hamile cıktım...ve sakın bebek yapma çabasındaysan karnına kasığına ağrı oldunda sıcak su lastiklerinden koyma çok zararlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?