- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.341
merhaba kızlar,
nasılsınız bakalım? uzun zamandır ne takip ettim ne yazdım-bana göre uzun zaman oldu:)
benim adet de korunma süresi de bitti çalışmalara tam gaz devam.
bayram tatili,bayramda düğün derken kafam rahatlar da inşallah bu ay sağlıkla hayırlısıyla benimle birlikte olur bebiş.
bende durum böyle kızlar.
merhaba kızlar,
nasılsınız bakalım? uzun zamandır ne takip ettim ne yazdım-bana göre uzun zaman oldu:)
benim adet de korunma süresi de bitti çalışmalara tam gaz devam.
bayram tatili,bayramda düğün derken kafam rahatlar da inşallah bu ay sağlıkla hayırlısıyla benimle birlikte olur bebiş.
bende durum böyle kızlar.
Merhaba canım,
Bayram bereketiyle gelir inşallah miniğin.Kafan rahat olursa inan seni bulur bebeğin::)
Hayırlı haberler alırız inşallah senden
en güzeli kafanın rahat olması zaten
hadi inş. bu bayram size çifte bayram olur :)
Cnm hadi bakalimmm
InsAllah hayirli haberle donersinnn
Kızlar Suayım bi süre evde dinlenecek.
Hafif lekelenmesi olduğu için doktor tedbir amaçlı 1 haftalık rapor vermiş.
Dualarınız onunla olsun.Meleği sağlıkla büyüsün
canım ya inşallah bişiy olmıcak yatsın hiç kalkmasın bir hafta....çok dikkat etsin kendine sakın stres yapmasın
Allahim melegini ona bagislasin bol bol dinlensinKızlar Suayım bi süre evde dinlenecek.
Cnm ya sabirrr ne kadarlik oldun belirtiler varmiselam kızlar...günler geçmiyor ya doktor randevuma daha iki hafta var ...bebişim benimle mi bilmiyorum hala of beklemek cok stresli
Allah hakkinizda ne hayirli ise o nu nasip etsin gulumgünaydın kızlaarrr uzun bi aradan sonra geri geldim ben gene adet oldum:) biz karar verdik eşimle aşılama yapıcazbu ay bayrama geldigi için yumurta kasım ayında aşılama yapcaz inşallah aralıktada kocişim askere gidiyo :18::18:
Hafi bakalim hayirli guzel haberle gelgünaydın kızlar.yaşasın haftasonu
batıma kaldı 2 gün...
Allahim melegini ona bagislasin bol bol dinlensin
Cnm ya sabirrr ne kadarlik oldun belirtiler varmi
Hafi bakalim hayirli guzel haberle gel
Kızlar Suayım bi süre evde dinlenecek.
canım 6 hafta olcak ama randevum 2 hafta sonra ...önceki hamilelikte kese boştu aynı şeyin olmasından korkuyorum napim....o yüzden bilememek cok kötü
Allahim melegini ona bagislasin bol bol dinlensin
Cnm ya sabirrr ne kadarlik oldun belirtiler varmi
Allah hakkinizda ne hayirli ise o nu nasip etsin gulum
Hafi bakalim hayirli guzel haberle gel
canım 6 hafta olcak ama randevum 2 hafta sonra ...önceki hamilelikte kese boştu aynı şeyin olmasından korkuyorum napim....o yüzden bilememek cok kötü
dinlensin tabi cnm dikkat etsin kendine ve kuzusuna inşallah bişeycik olmaz.sen haber alırsan yazarsın buraya
günaydın kızlar
suay çok geçmiş olsun, inş. başka sorun çıkmadan atlatır bu dönemi.
bizim de 3 ayımız bitti :)
dün ikili test için gittik, 2 saat uğraştırdı sıpa, dönmedi bir türlü, biz de bol bol izledik onu
çok güzel bir duygu, bi de hareketlerini hissedebilsem tadından yenmeyecek sanki :)
Cnm ne guzel Allahim saglicakla kucahinada almaxi nadip etsin guzelim dualarini esirgeme cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?