ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

en güzeli kafanın rahat olması zaten
hadi inş. bu bayram size çifte bayram olur :)

Cnm hadi bakalimmm
InsAllah hayirli haberle donersinnn

günaydın kızlaarrr uzun bi aradan sonra geri geldim ben gene adet oldum:) biz karar verdik eşimle aşılama yapıcaz bu ay bayrama geldigi için yumurta kasım ayında aşılama yapcaz inşallah aralıktada kocişim askere gidiyo :18::18:

selam kızlar...günler geçmiyor ya doktor randevuma daha iki hafta var ...bebişim benimle mi bilmiyorum hala of beklemek cok stresli

Merhaba canım,
Bayram bereketiyle gelir inşallah miniğin.Kafan rahat olursa inan seni bulur bebeğin::)
Hayırlı haberler alırız inşallah senden

en güzeli kafanın rahat olması zaten
hadi inş. bu bayram size çifte bayram olur :)

Cnm hadi bakalimmm
InsAllah hayirli haberle donersinnn

sağolun arkadaşlar hepiniz sağolun güzel dilekleriniz,iyi düşünceleriniz için :)
takmıyorum hiç birşeyi kafama tokadan başka
Bu ay sağlıkla,hayırlısıyla,bereketiyle buluşuruz ve ayrılmayız inş miniğimle :))

Kızlar Suayım bi süre evde dinlenecek.
Hafif lekelenmesi olduğu için doktor tedbir amaçlı 1 haftalık rapor vermiş.
Dualarınız onunla olsun.Meleği sağlıkla büyüsün

canım ya inşallah bişiy olmıcak yatsın hiç kalkmasın bir hafta....çok dikkat etsin kendine sakın stres yapmasın

Allahim melegini ona bagislasin bol bol dinlensin
selam kızlar...günler geçmiyor ya doktor randevuma daha iki hafta var ...bebişim benimle mi bilmiyorum hala of beklemek cok stresli
Cnm ya sabirrr ne kadarlik oldun belirtiler varmi
Allah hakkinizda ne hayirli ise o nu nasip etsin gulum

günaydın kızlar.yaşasın haftasonu
batıma kaldı 2 gün...
Hafi bakalim hayirli guzel haberle gel

canım 6 hafta olcak ama randevum 2 hafta sonra ...önceki hamilelikte kese boştu aynı şeyin olmasından korkuyorum napim....o yüzden bilememek cok kötü

dinlensin tabi cnm dikkat etsin kendine ve kuzusuna inşallah bişeycik olmaz.sen haber alırsan yazarsın buraya

Allah hakkinizda ne hayirli ise o nu nasip etsin gulum

canım 6 hafta olcak ama randevum 2 hafta sonra ...önceki hamilelikte kese boştu aynı şeyin olmasından korkuyorum napim....o yüzden bilememek cok kötü

dinlensin tabi cnm dikkat etsin kendine ve kuzusuna inşallah bişeycik olmaz.sen haber alırsan yazarsın buraya

Kızlar dün akşam tekrar görüştüm suayımla.İğneden sonra şükürler olsun ki hiç bir leke ya da kanama yok.
Allahın izniyle atlatacak bunu meleğiyle :))

Hayatım az kaldı kuzucum sende meleğinin sağlıklı haberlerini alacaksın inşallah

günaydın kızlar

suay çok geçmiş olsun, inş. başka sorun çıkmadan atlatır bu dönemi.

bizim de 3 ayımız bitti :)
dün ikili test için gittik, 2 saat uğraştırdı sıpa, dönmedi bir türlü, biz de bol bol izledik onu
çok güzel bir duygu, bi de hareketlerini hissedebilsem tadından yenmeyecek sanki :)

günaydın kızlar

suay çok geçmiş olsun, inş. başka sorun çıkmadan atlatır bu dönemi.

bizim de 3 ayımız bitti :)
dün ikili test için gittik, 2 saat uğraştırdı sıpa, dönmedi bir türlü, biz de bol bol izledik onu
çok güzel bir duygu, bi de hareketlerini hissedebilsem tadından yenmeyecek sanki :)

Cnm ne guzel Allahim saglicakla kucahinada almaxi nadip etsin guzelim dualarini esirgeme cnm

Merhaba kızlar, ovulasyon testini bende kullanıyorum, dün çok koyuydu fakat eşim şehir dışındaydı, bugün gelecek. Bugün yaptım düne göre bir tık açık renkte. Bugün birlikte olsak hamile kalma şansımı arttırırmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…