• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Daha iyi olmana sevindim tatlım.
Artık bebişin büyüyor daha rahat ve esnek şeyler giymeye başla derim:)
Benim şu sıralar tek dostum hamile taytım :))

İkili testende güzel sonuçlarla gelirsin hiç merak etme:38:

Suayım balım :( arkadaşın için üzüldüm.Ama bağlarınızı koparmazsınız gene görüşürsünüz balımm:38:
Bugün müşterideydim canım internette de sorun vardı girip yazamadım :( kusura bakma balım.
Kasık ağrıları çok normal dönem dönem kaybolup tekrardan varolacaklar çünkü rahmin büyüyecek kaslar gerilecek balım:)
Yiğenim nasıl sen nasılsın bunun dışında.Bende 3 kasımı bekliyorum kuzu zaman geçer merak etme zaten önümüzdeki hafta bayram akar gider.
Bu sırada sen kendine ve bebişine çok dikkat et canım benim.
Kızımla bizde çok iyiyiz.Sıkıntımız yok şükür.Açlığa tahammülü yok ufaklığın sabah kahvaltı yapamadım içerde yapmadığı kalmadı :)) Çok yaramaz olcak bu kız çok :)

Geldim meleğimm:17:
Özür dilerim seni merakta bıraktım:( mükelleftede internet sorunu olunca yazamadım balım:( Affet beni

ayyyy bebeğim benım tamam affettim :34:canımıniçi ama bır daha olmasın :20: merak ediyorum girmediğin zaman cepten mesaj at bana
:34: oh oh maşallah prensesnımde ıyıymış :nazar: ya sen nıye yığenımı aç bırakıyorsun sporcu anne bak nasılda tekmelere boğmuş senı :9::9: kuzum benım
bızde iyiyiz cok şükür bır sıkıntı yok meleğim sabırsızlıkla günlerin geçmesini beklıyoruz dün gece uyurken koçiş anıden benı bir uyandırdı ıyımısın bırseyın varmı dıye ben de yok aşkım ıyıyım ne oldu sanırım rüye gördü zaten cok korkuyor ilk düşükten dolayı bende bu kadar stres yapma veren allah alan allah nasipte varsa sağlıkla gelir yoksada hiç bir seklde engel olmayız dedım ama cok şükür ıyıyız kuzucum :16:
kuzucum sen internetten nevresım dünyası dıye bır sıte var baktınmı oraya cok uygun bırde yığenıme göre cok güzel nevresımler var :52::38:

ayyyy bebeğim benım tamam affettim :34:canımıniçi ama bır daha olmasın :20: merak ediyorum girmediğin zaman cepten mesaj at bana
:34: oh oh maşallah prensesnımde ıyıymış :nazar: ya sen nıye yığenımı aç bırakıyorsun sporcu anne bak nasılda tekmelere boğmuş senı :9::9: kuzum benım
bızde iyiyiz cok şükür bır sıkıntı yok meleğim sabırsızlıkla günlerin geçmesini beklıyoruz dün gece uyurken koçiş anıden benı bir uyandırdı ıyımısın bırseyın varmı dıye ben de yok aşkım ıyıyım ne oldu sanırım rüye gördü zaten cok korkuyor ilk düşükten dolayı bende bu kadar stres yapma veren allah alan allah nasipte varsa sağlıkla gelir yoksada hiç bir seklde engel olmayız dedım ama cok şükür ıyıyız kuzucum :16:
kuzucum sen internetten nevresım dünyası dıye bır sıte var baktınmı oraya cok uygun bırde yığenıme göre cok güzel nevresımler var :52::38:

Tamam fıstığım bir daha yapmam ani bişey olursa da mesaj atarım cepten:38::38::38:

Süper sizde çok iyisiniz ya daha ne istimm:) Aynı keyifle güzellikle sıkıntısız büyüyecek yiğenim inan.
Babası bi de tekmelerini atsın bakalım o zaman ne yapcak:) Güzel günler hep bizimle olcak fıstığımm:38::38::nazar::emir_bebek:
Eskiden tekmelerinden ürken babası şimdi kızım hadi diyor, geceleri babasının sırtına tepik atıyor :) Gün içinde bile özler oldu kızını şimdiden :))

$Adsız.jpg

Bunu alıp almamak arasındayımm
Nasıl sence

Tamam fıstığım bir daha yapmam ani bişey olursa da mesaj atarım cepten:38::38::38:

Süper sizde çok iyisiniz ya daha ne istimm:) Aynı keyifle güzellikle sıkıntısız büyüyecek yiğenim inan.
Babası bi de tekmelerini atsın bakalım o zaman ne yapcak:) Güzel günler hep bizimle olcak fıstığımm:38::38::nazar::emir_bebek:
Eskiden tekmelerinden ürken babası şimdi kızım hadi diyor, geceleri babasının sırtına tepik atıyor :) Gün içinde bile özler oldu kızını şimdiden :))

Eki Görüntüle 534198

Bunu alıp almamak arasındayımm
Nasıl sence

ayyy kuzucum benım inş. bızım kocişte o duyguları yaşar :16: düşüncesı bıle muhşesem bızım fasulye büyüyecekte tekme atacak haaaa muhteşem :nazar:
eeeee emı ilk naz yapıyordu benım koçiş gibi şimdide can atıyorlar :9::9: kuzucum
ayyy bayıldım muhteşem prensesıme göre sankı ona yapılmış maşallah kaçırma sakın çabuk siparıiş ver :52::52:

kuzucum benım bırazcık işlerim var düzeltme paftaları geldi senı kocaman öptüm tabııı prensesımıde :38::38:

ayyy kuzucum benım inş. bızım kocişte o duyguları yaşar :16: düşüncesı bıle muhşesem bızım fasulye büyüyecekte tekme atacak haaaa muhteşem :nazar:
eeeee emı ilk naz yapıyordu benım koçiş gibi şimdide can atıyorlar :9::9: kuzucum
ayyy bayıldım muhteşem prensesıme göre sankı ona yapılmış maşallah kaçırma sakın çabuk siparıiş ver :52::52:

Fasulyen kocaman olcak neler yapacak sana ve babasına kimbilir :)
Sağlıkla o günleride beraber yaşayacağız fıstığım :))

kuzucum benım bırazcık işlerim var düzeltme paftaları geldi senı kocaman öptüm tabııı prensesımıde :38::38:

Tamam kuzucum kolay gelsinn öpüyorum ikinizide :)):38::38::38:

Kizlar lekelenmeler bitmeden
adet oldum sanirim
atesim 37
InsAllah 6-8. Gunun sonunda artik biter
birdahaki adeti beklerim......
37. Gun bugun kanama baslayip bebegi kaybedeli

adet oldum sanirim
atesim 37

canım tekrar geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum..umarım bida başımıza gelmez.yine umut edicez inşallah gelicek bebişlerimiz bize:49::49::49:

günaydın kızlar hepinize güzel bır gün dilerim nasılsınız bakalım :16:
haftanın bıtmesı az kaldı çok şükür :9:
belfücüm meleğim yiğenımle sanda günaydın :38::38:
nasılsınız bakalım :38::38:

Fasulyen kocaman olcak neler yapacak sana ve babasına kimbilir :)
Sağlıkla o günleride beraber yaşayacağız fıstığım :))

Tamam kuzucum kolay gelsinn öpüyorum ikinizide :)):38::38::38:

inş. kuzucum o günleri iple çekeceğim 12 haftadan sonra :9:

adet oldum sanirim
atesim 37

canım benım inş. olur ve bıter adetın bittikten sonra dr. git kesın en azından içinin temızlenıp temızlenmedığıne baksın :34:

kızlar bişey sorucam;
şimdi ben adetin 14.günü gibi ortalama yumurta çatlama zamanı diye biliyorum ama doktorum bana yumurtamın çatlayıp çatlamadığına 21.gün baktı sizce neden öyle yapmış olabilir?yani ben şimdi 14.günmü yok 21.günmü çocuk çalışması yapmam gerekiyor yani çatladıktan sonramı öncemi hiç bişey anlamadım kafam karışık bilgisi olan varsa bana yardım edebilirmi?

bence cok güzel al hemen

Günaydın tatlım:) Sağol alıcam bugün inşallah

adet oldum sanirim
atesim 37

Gurbetim tez zamanda sonlanır inşallah.:38:
Allah tekrar yaşatmasın

canım benım inş. olur ve bıter adetın bittikten sonra dr. git kesın en azından içinin temızlenıp temızlenmedığıne baksın :34:

Suayım balım günaydın.
Biz iyiyiz bugünde.Siz nasılsınız miniğinle bakalım :)
Haftayı ortaladık zaman geçicek inşallah :)

kızlar bişey sorucam;
şimdi ben adetin 14.günü gibi ortalama yumurta çatlama zamanı diye biliyorum ama doktorum bana yumurtamın çatlayıp çatlamadığına 21.gün baktı sizce neden öyle yapmış olabilir?yani ben şimdi 14.günmü yok 21.günmü çocuk çalışması yapmam gerekiyor yani çatladıktan sonramı öncemi hiç bişey anlamadım kafam karışık bilgisi olan varsa bana yardım edebilirmi?

Canım herkes ayın 14.nde tam yumurtlamayabilir.Eğer ovülasyon kullanmıyorsan.Olasılığı arttırmak için 10-12-14-15-16-18 günlerinde ilişki olmasında fayda var.Doktorun 21.nde çağırmasının sebebi yumurtan çatlamış mı yoksa büyüyüp kalmış mı döllenme ihtimali nedir diye görmek içindir.

Allah tekrar yaşatmasın

Suayım balım günaydın.

Canım herkes ayın 14.nde tam yumurtlamayabilir.Eğer ovülasyon kullanmıyorsan.Olasılığı arttırmak için 10-12-14-15-16-18 günlerinde ilişki olmasında fayda var.Doktorun 21.nde çağırmasının sebebi yumurtan çatlamış mı yoksa büyüyüp kalmış mı döllenme ihtimali nedir diye görmek içindir.

bız ıyıyız kuzucum evet cok şükür hatfayı ortaladık :16:
zaman geçsin bitsin :9:
bugün elimde bır kaç iş var bıtrıp geliyorum meleğim :38::38:

Canım herkes ayın 14.nde tam yumurtlamayabilir.Eğer ovülasyon kullanmıyorsan.Olasılığı arttırmak için 10-12-14-15-16-18 günlerinde ilişki olmasında fayda var.Doktorun 21.nde çağırmasının sebebi yumurtan çatlamış mı yoksa büyüyüp kalmış mı döllenme ihtimali nedir diye görmek içindir.[/QUOTE]

teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için peki adete kaç gün kalaya kadar şansımız var?

canım tekrar geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum..umarım bida başımıza gelmez.yine umut edicez inşallah gelicek bebişlerimiz bize:49::49::49:

Allah tekrar yaşatmasın

Suayım balım günaydın.

Sagolun kizlar Rabbim yasatmasin bir daha sabrimiz bol olsun insAllah
Bu bitsin temizleneyim ondan sonra ki adette mutlaka gel dedi dr gidicem insAllah 3 ayida bitirmus oluruz insAllah

teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için peki adete kaç gün kalaya kadar şansımız var?[/QUOTE]

Her ay durum değişebiliyor canım.Bazı aylarda iki defa yumurtlayan arkadaşlar olabiliyor.

merhaba kızlar,

nasılsınız bakalım? uzun zamandır ne takip ettim ne yazdım-bana göre uzun zaman oldu:)
benim adet de korunma süresi de bitti çalışmalara tam gaz devam.
bayram tatili,bayramda düğün derken kafam rahatlar da inşallah bu ay sağlıkla hayırlısıyla benimle birlikte olur bebiş.

bende durum böyle kızlar.

merhaba kızlar,

nasılsınız bakalım? uzun zamandır ne takip ettim ne yazdım-bana göre uzun zaman oldu:)
benim adet de korunma süresi de bitti çalışmalara tam gaz devam.
bayram tatili,bayramda düğün derken kafam rahatlar da inşallah bu ay sağlıkla hayırlısıyla benimle birlikte olur bebiş.

bende durum böyle kızlar.

Merhaba canım,
Bayram bereketiyle gelir inşallah miniğin.Kafan rahat olursa inan seni bulur bebeğin::)
Hayırlı haberler alırız inşallah senden :nazar:

Back