- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #5.321
Daha iyi olmana sevindim tatlım.
Artık bebişin büyüyor daha rahat ve esnek şeyler giymeye başla derim:)
Benim şu sıralar tek dostum hamile taytım :))
İkili testende güzel sonuçlarla gelirsin hiç merak etme
Suayım balım arkadaşın için üzüldüm.Ama bağlarınızı koparmazsınız gene görüşürsünüz balımm
Bugün müşterideydim canım internette de sorun vardı girip yazamadım kusura bakma balım.
Kasık ağrıları çok normal dönem dönem kaybolup tekrardan varolacaklar çünkü rahmin büyüyecek kaslar gerilecek balım:)
Yiğenim nasıl sen nasılsın bunun dışında.Bende 3 kasımı bekliyorum kuzu zaman geçer merak etme zaten önümüzdeki hafta bayram akar gider.
Bu sırada sen kendine ve bebişine çok dikkat et canım benim.
Kızımla bizde çok iyiyiz.Sıkıntımız yok şükür.Açlığa tahammülü yok ufaklığın sabah kahvaltı yapamadım içerde yapmadığı kalmadı :)) Çok yaramaz olcak bu kız çok :)
Geldim meleğimm
Özür dilerim seni merakta bıraktım mükelleftede internet sorunu olunca yazamadım balım Affet beni
ayyyy bebeğim benım tamam affettim canımıniçi ama bır daha olmasın merak ediyorum girmediğin zaman cepten mesaj at bana
oh oh maşallah prensesnımde ıyıymış ya sen nıye yığenımı aç bırakıyorsun sporcu anne bak nasılda tekmelere boğmuş senı kuzum benım
bızde iyiyiz cok şükür bır sıkıntı yok meleğim sabırsızlıkla günlerin geçmesini beklıyoruz dün gece uyurken koçiş anıden benı bir uyandırdı ıyımısın bırseyın varmı dıye ben de yok aşkım ıyıyım ne oldu sanırım rüye gördü zaten cok korkuyor ilk düşükten dolayı bende bu kadar stres yapma veren allah alan allah nasipte varsa sağlıkla gelir yoksada hiç bir seklde engel olmayız dedım ama cok şükür ıyıyız kuzucum
kuzucum sen internetten nevresım dünyası dıye bır sıte var baktınmı oraya cok uygun bırde yığenıme göre cok güzel nevresımler var