• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

slm arkadaşlar herkesin kadir gecesi mübarek olsun. Ben 2 kez kimyasal gebelik geçirdim. En sonuncusu mayısta düştü. Ve adetim anormalleşti. Gecen ay 8 gün önce bu ay 2 gün önce adet oldum :( biraz önce ovulasyon testi aldım fakat ne zaman kullanmaya başlamalıyım sizce?aslında 28 29 günde adet olurdum düzenliydi ama

slm arkadaşlar herkesin kadir gecesi mübarek olsun. Ben 2 kez kimyasal gebelik geçirdim. En sonuncusu mayısta düştü. Ve adetim anormalleşti. Gecen ay 8 gün önce bu ay 2 gün önce adet oldum :( biraz önce ovulasyon testi aldım fakat ne zaman kullanmaya başlamalıyım sizce?aslında 28 29 günde adet olurdum düzenliydi ama

ilk defa yapacağın için adetin bitince hemen başla bence çünkü düzensizleşti diyorsun bilemezsin benimki çok düzenli olduğu halde bu ay 18.günde gördüm çift çizgiyi

günaydın kızlar nasılsınız ? ben iki gündür hastaydım işe de gelemedim miğdem hala bulanıyor fena halde üşütmüşüm durmadan kusuyorum :(

günaydın kızlar nasılsınız ? ben iki gündür hastaydım işe de gelemedim miğdem hala bulanıyor fena halde üşütmüşüm durmadan kusuyorum :(

geçmiş olsun tatlım acil şifalar dilerim dikkat et kendine :3:

Günaydınn kızlar,
Haftayı ortaladık suayımmm, az kaldı tatile yupi :)

evet kuzucum ya ortaladık çalışmlar perşembe günü akşam son bitiyor 16 gün oluyor :18:
sonra 17 gün sabah dr. ayyy çok heyecanlıyım kuzucum inş. herşey iyi olur kuzucum
:16:
sonra 22 iş başı 28 iple çekiyorum :17:

Çok geçmiş olsun canım :(

evet kuzucum ya ortaladık çalışmlar perşembe günü akşam son bitiyor 16 gün oluyor :18:
sonra 17 gün sabah dr. ayyy çok heyecanlıyım kuzucum inş. herşey iyi olur kuzucum
teşekkür ederim kızlar bu arada kırmızılara 5 gün kaldı dayanamadım test yaptım ama sonuç negatif :)

Hadi İnşallah kuzucumm güzel haberlerle gel inşallah:)
Ay çok heyecanlandımmm:)

teşekkür ederim kızlar bu arada kırmızılara 5 gün kaldı dayanamadım test yaptım ama sonuç negatif :)

Sabırsızlık yapmışsın canım benim :) Kırmızılar gelmeden hiç birşey bitmiş değildir.Hayırlısı bakalım:emir_bebek:

selam kızlar ikinci klomen denemesi evresine girmiş bulunuyorum...hedefim yumurtalardan birini tutturmak:52::52::52::52:

geçmiş olsun cnm test için erken ama belkide hamilesindir benim eltim de hastayım diye hastaneye gitmiş ve hamile olduğunu öğrenmiş

hadi inşallah kuzucumm güzel haberlerle gel inşallah:)
ay çok heyecanlandımmm:)

sabırsızlık yapmışsın canım benim :) kırmızılar gelmeden hiç birşey bitmiş değildir.hayırlısı bakalım:emir_bebek:

evet sabırsızlık yaptım resmen :) kan tahlılı 25 tl dedi sımdı ya değilsem diye gitmedim

geçmiş olsun canım ama test için bence erken adet gelmediyi müddetçe umut devam ediyor
evet umut devam ediyor kısmet bakalım ne olcak
çok geçmiş olsun, gittin mi dr. Ilaç kullanıyomusun dikkat et kendine canım..

ilaç kullanmıyorum tatlım ya hamileysem diye :(

bende hastalanmak üzereyim burun akıntısı kulaklarım kaşınıyor kızımda aynen öyle bayrama kadar iyileşiriz inşallah

ya kızlar nıye erkenden test yapıyorsunuz sabırlı olun bıraz ya rabbım büyük böyle yaparak kendinizi daha çok strese sokuyorsunuz :20:

Hadi İnşallah kuzucumm güzel haberlerle gel inşallah:)
Ay çok heyecanlandımmm:)

Sabırsızlık yapmışsın canım benim :) Kırmızılar gelmeden hiç birşey bitmiş değildir.Hayırlısı bakalım:emir_bebek:

inş. kuzucum benım güzel haberlerle gelirim rabbım büyük dün çok dua ettim sizede :34:
canımıniçi :38: bu duygumu ilk senınle paylaşacağım olursa eğer :54:
selam kızlar ikinci klomen denemesi evresine girmiş bulunuyorum...hedefim yumurtalardan birini tutturmak:52::52::52::52:

peki dr. vermedenmı kulladın sakın haaa öyle birsey yapma sonra kistlerle uğraşma şimdi çatlatma iğnesi olmayacakmısın :28:

selam,

klomeni doktor vermeden de kullanabiliyor muyuz.. ?

hayır canım kafana göre sakın kullanma dr. vermediği sürece kist yapıyor bende bu ay dr. verdiği için kullandım :34:

bende hastalanmak üzereyim burun akıntısı kulaklarım kaşınıyor kızımda aynen öyle bayrama kadar iyileşiriz inşallah

canım geçmiş olsun sanada kızınada acil şifalar dilerim :16::54:

ya kızlar nıye erkenden test yapıyorsunuz sabırlı olun bıraz ya rabbım büyük böyle yaparak kendinizi daha çok strese sokuyorsunuz :20:

Inş. Kuzucum benım güzel haberlerle gelirim rabbım büyük dün çok dua ettim sizede :34:
Canımıniçi :38: Bu duygumu ilk senınle paylaşacağım olursa eğer :54:

Peki dr. Vermedenmı kulladın sakın haaa öyle birsey yapma sonra kistlerle uğraşma şimdi çatlatma iğnesi olmayacakmısın :28:

Hayır canım kafana göre sakın kullanma dr. Vermediği sürece kist yapıyor bende bu ay dr. Verdiği için kullandım :34:

Canım geçmiş olsun sanada kızınada acil şifalar dilerim :16::54:
yaptım işte ne bilim her zamanki halim :) tmm kızma bir daha yapmam heheheh :)

Mrb kizlr benm bir sorum olack daha once bir arkads yasams ama baska yasayn var mi diye soruyorm ben adetmin 18,gunu ovalasyon testnde cift cizgiyi yakaladm birinci daha koyuydu ogun denedk ikinci gun iki cizgi ayni renkti ogunde denedk sonra ara verdk simdi brnim merak ettigm ovslasyn testinde cizgileri yakalaypta yumurtlamayn varmi yani cift cizgi tabi aymi koyuluktakin den bahsediyorm olmasi kesin olark yumurtladim anlaminagelr mi

Back