- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #4.201
canım ben klomen kullanırken dr çalışma günü verdi biz o günleri hep değerlendirdik ve bitti sanırım benım yumoşlar çoktan çatlamıştır bıle 15 yanı dünde duphaston başladım onuda dr. verdi bebek olursa tutunsun diye inş. canım hepimiz hamiş oluruz
sağol minnoşum benım ya iyiki varsın iyiki senı tanımışım ben kuzucum umarım dostluğumuz sanalalem dışındada sürer canımıniçi mükemmel bır dost oluruz inş.
mınnosum senın böyle söylemen benı dahada motive ediyor gerçekten çok güzel moral veriyorsun sağol
valla tatlım 7-9-11-13-14-15-hep çalıştık bugünde 16 çalışcaz eeee inş. yeterlı olmuştur rabbım inş. nasip eder banada
Elbette dostluğumuz sanal alemde kalmayacak, görüşeceğiz kuzucumBen senin yakanı bırakmam ki zaten.Seni bulmusum bırakır mıyım Bak bakim ben de var mı o göz
Valla kuzucum hissettiklerimi söylüyorum, Allah yüzümüze baksın hayırlısıyla güzel yüreklim :) Dualarım seninle
günaydın kızlar...bugün adet olmam lazım ama şu anda gelen giden yok...ne kadarda stres yapmıcam desemde rahat olamıyorum yaa
sabaha kadar saçma sapan rüyalar gördüm,bi tanesinde deprem ve sel gördüm offf hala etkisindeyim,üstelik rüya yorumlarına baktım hiçte iç açıcı şeyler yazmıyo
üstelik bi yerde eğer rüyayı gören hamile ise çocuğunu düşüreceğine işaretmiş diye yazıyodu,gelde canını sıkma şimdi...oysa dün nekadar relax dım
içim nasıl daralıyo anlatamam kızlar,sanki boğulacakmışım gibi
Canım bugün eğer olmazsan çok sıkıntı yapıyorsan kan testi yaptır derim.
Rüyalara da takılma , hassas dönemlerde saçmalayabiliyoruz çünkü.
Hayırlısı olur inşallah