• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

nasılsınız arkadaşlar? bugün çok güzel bir gün, samimiyetle edilen duaların geri çevrilmeyeceği mübarek bir gün. Kadir gecesi,,gündüzüde çok mkübarek. dualarda birbirimize dua edelim..

rabbim bu hayırlı günde bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin çocuk isteyipte olamayan herkese nasip etsin amin

$images.jpg

Selam kızlar banada bu ovulasyon günleri vede testlerinden bahsederseniz sevinirim.
benim adetlerim hep düzensizdir o yüzden yumurtlama günümü hesaplamakta zorlanıyorum..

rabbim bu hayırlı günde bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin çocuk isteyipte olamayan herkese nasip etsin amin

Eki Görüntüle 488895

aminnnn canım inşlhh Rabbim çok büyük bizede nasip edecek elbet.vardır bi bildiği gelecek ogüzel günler ve bu günleri unutucaz canım..
canım bugün bol bol salavat çekelim yaptığımız dualrı Allah kabul etsin...:14:

Günaydınn güzel anne adayları,

Hepinizin Mübarek Kadir Gecesi bol hayırlara vesile olsun inşallah.
Tüm dualarım sizlerle:38:

Suayım balım nasılsın kuzucum

kızlar kandiliniz mübarek olsun. Allahım bu mubarek günde dualarımızı kabul eder, herkese gönlündekini, sağlıkla, huzurla verir inşallah...

selam kızlar...işlerden fırsat bulup anca gelebildim....hepimizin kadir gecesi mübarek olsun,.Rabbim ettiğimiz bütün duaları kabul etsin

bu arada fıstıklar bana kızıcaksınız belki ama ben bu sabah dayanamayıp elimdeki son gebelik testinide yaptım ama maalesef negatif...bazılarının bata 4-5 kala silik te olsa 2.çizgi çıkıyomuş

benim 2 gün var ama maalesef kalın bi tek çizgi çıktı,üstelik dün ovulasyon testide yaptım ondada 2.çizgi görünmeyecek kadar silikti,hamilelik olsa en azında onda çıkmazmıydı

sanırım bu ay da bişi yok,karnım ağrımaya başladı zaten,hafif te belim ağrıyo,haa bide bugün akıntım oldu biraz(o niye oldu anlamadım) gününden önce gelicek galiba adetim,inş.bugün gelmezde orucumu tam tutarım,

akşam hepiniz için dua edicem kızlar...Rabbim inş.çok bekletmeden göbişlerimizi doldurur.

Günaydınn güzel anne adayları,

Hepinizin Mübarek Kadir Gecesi bol hayırlara vesile olsun inşallah.
Tüm dualarım sizlerle:38:

Suayım balım nasılsın kuzucum

kuzucum senınde kandilin mübarek olsun mınnosum bende bugün orucum ama çok kötüyüm öğlen olsada uyusam bıraz yaaaa:26:
mınnosum valla bıde uykusuz bu çalışmalar benı mahfediyor hem uyuyamıyor hemde yorgunum :32:
sen nasılsın kuşum bebiş nasıl yıgenıme ıyı bak haaa:20: bır sıkıntın yoktur ınş. halsızlık felan cumaya az kaldı sabah dr. akşam kayseri süper yaaaa

selam kızlar...işlerden fırsat bulup anca gelebildim....hepimizin kadir gecesi mübarek olsun,.Rabbim ettiğimiz bütün duaları kabul etsin

bu arada fıstıklar bana kızıcaksınız belki ama ben bu sabah dayanamayıp elimdeki son gebelik testinide yaptım ama maalesef negatif...bazılarının bata 4-5 kala silik te olsa 2.çizgi çıkıyomuş

benim 2 gün var ama maalesef kalın bi tek çizgi çıktı,üstelik dün ovulasyon testide yaptım ondada 2.çizgi görünmeyecek kadar silikti,hamilelik olsa en azında onda çıkmazmıydı

sanırım bu ay da bişi yok,karnım ağrımaya başladı zaten,hafif te belim ağrıyo,haa bide bugün akıntım oldu biraz(o niye oldu anlamadım) gününden önce gelicek galiba adetim,inş.bugün gelmezde orucumu tam tutarım,

akşam hepiniz için dua edicem kızlar...Rabbim inş.çok bekletmeden göbişlerimizi doldurur.

canım herkesin cıkyor dıye senınde cıkacak dıye bırsey yok:20: kırmızılar gelmeden ümitsiz olma her zaman ümit vardır :34:
kandilin mübarek olsun

kızlar kandiliniz mübarek olsun. Allahım bu mubarek günde dualarımızı kabul eder, herkese gönlündekini, sağlıkla, huzurla verir inşallah...

Amin inşallah :38:

Kırmızılar gelmeden hiçbirşey belli olmaz canım.HAkkında hayırlısı inşallah:38:

kuzucum senınde kandilin mübarek olsun mınnosum bende bugün orucum ama çok kötüyüm öğlen olsada uyusam bıraz yaaaa:26:
mınnosum valla bıde uykusuz bu çalışmalar benı mahfediyor hem uyuyamıyor hemde yorgunum :32:
sen nasılsın kuşum bebiş nasıl yıgenıme ıyı bak haaa:20: bır sıkıntın yoktur ınş. halsızlık felan cumaya az kaldı sabah dr. akşam kayseri süper yaaaa

canım herkesin cıkyor dıye senınde cıkacak dıye bırsey yok:20: kırmızılar gelmeden ümitsiz olma her zaman ümit vardır :34:
kandilin mübarek olsun

Sağol fıstığım benim.Bol bol dua edicem akşam senin için canımıniçi:38::38::38:
Neden uyuyamıyorsun hayırdır canımcım
Biz iyiyiz.Halsizlik felan hiç bişey kalmadı.Maşallağı var bu sıralar teyzesi :emir_bebek::nazar:
Artık göbek pırtladı, hamilelik pek saklanmıyor.İştahsızlık var, gerekli şeylere dikkat ediyorum yiyorum.Onun dışında abartı yemiyorum hiç.
benim adamın kilo takıntısı var , bende takılıyorum bu durumda şuan +2deyim, bakalım gidişat ne olacak:)

Amin inşallah :38:

Kırmızılar gelmeden hiçbirşey belli olmaz canım.HAkkında hayırlısı inşallah:38:

Sağol fıstığım benim.Bol bol dua edicem akşam senin için canımıniçi:38::38::38:
Neden uyuyamıyorsun hayırdır canımcım
Biz iyiyiz.Halsizlik felan hiç bişey kalmadı.Maşallağı var bu sıralar teyzesi :emir_bebek::nazar:
Artık göbek pırtladı, hamilelik pek saklanmıyor.İştahsızlık var, gerekli şeylere dikkat ediyorum yiyorum.Onun dışında abartı yemiyorum hiç.
benim adamın kilo takıntısı var , bende takılıyorum bu durumda şuan +2deyim, bakalım gidişat ne olacak:)

anam yerim ben senın göbişini:16::38: cıksın cıksın geçer gider kılolar kuzucum :34:
kuzucum çalışmlardan uyku uyuyamıyorum :17::4: anladın sanırım
ayyy aslında bendede kılo takıntısı var ama bebiş olsunda enınde sonunda veririz :34:
bende plates topu lastiği alcam bıde ebru şallının cd. :9:
teyzesi yesin onu mınnosum :nazar::nazar:
büyüyo artık annesi daha göbiş :49:kocaman olacak :38::38: maşallah :nazar::54:
dualrını eksık etmez kımın duası kabul olunur bellı olmaz mınnosum bende sıze edeceğim

anam yerim ben senın göbişini:16::38: cıksın cıksın geçer gider kılolar kuzucum :34:
kuzucum çalışmlardan uyku uyuyamıyorum :17::4: anladın sanırım
ayyy aslında bendede kılo takıntısı var ama bebiş olsunda enınde sonunda veririz :34:
bende plates topu lastiği alcam bıde ebru şallının cd. :9:
teyzesi yesin onu mınnosum :nazar::nazar:
büyüyo artık annesi daha göbiş :49:kocaman olacak :38::38: maşallah :nazar::54:
dualrını eksık etmez kımın duası kabul olunur bellı olmaz mınnosum bende sıze edeceğim

Anladım kuzucum az daha sabır çalışmalar bitince uykular senin olcak balım:38:

Kuzucum sen zaten inceciksin takacak birşeyin yok.
Ben zaten fazla kilo ile hamiş kaldım, mecbur dikkat etmem gerek.
64ile kaldım 66dayım şuan.Boy 1.72 ama iri kıyımdan hoşlanmıyorum:(
Bende dün akşam hamile pilatesine başladım :) Ekim gibi de yogaya başlıcam inşallah

kızlar burası alışkanlık yapıyor valla :9:
merak ediyorum yeni hamiş haberi var mı, sizler neler yaptınız diye, girmeden edemiyorum...

inşallah hepimizin teker teker iyi haberlerini alırız burdan :21::21:

kızlar kandiliniz mübarek olsun bugün eltim doğum yaptı k.vdede telefonda bebişin sesini dinletti nasıl özlemişim bebek ağlamasını darısı başınıza diyor bende aminnnnnn dedim

Anladım kuzucum az daha sabır çalışmalar bitince uykular senin olcak balım:38:

Kuzucum sen zaten inceciksin takacak birşeyin yok.
Ben zaten fazla kilo ile hamiş kaldım, mecbur dikkat etmem gerek.
64ile kaldım 66dayım şuan.Boy 1.72 ama iri kıyımdan hoşlanmıyorum:(
Bende dün akşam hamile pilatesine başladım :) Ekim gibi de yogaya başlıcam inşallah

minnosum ben evlediğimde 47 kıloydum suan 55 olmusum düşükten sonra çok aldım boyumda 1.65
kuzucum sen 2 kıloya kılomu dıyosun :20::20: mınnosum içindekı bebiş plasentası onuda sayıyormusun :28:
inş. öyle bır uyuyacağım ki hiç sorma ayyy bayılıyorum yogaya kuzucum git git bebişde senınle yoga yapar :9::9:
kuzucum boş ver daha karnın kocaman olacak tekmeleri vuracak annesıne :54:

kızlar burası alışkanlık yapıyor valla :9:
merak ediyorum yeni hamiş haberi var mı, sizler neler yaptınız diye, girmeden edemiyorum...

inşallah hepimizin teker teker iyi haberlerini alırız burdan :21::21:
canım şimdilik hamiş yok inş. güzel haberler veririz bende senın gibi alışkanlık yaptım şimdi tiryakisi oldum :9::9:

kızlar kandiliniz mübarek olsun bugün eltim doğum yaptı k.vdede telefonda bebişin sesini dinletti nasıl özlemişim bebek ağlamasını darısı başınıza diyor bende aminnnnnn dedim

teşekkürler canım :16:
bende sizi tebrik ederim :16::16:
darısı sana olsun inş. sende bebişini sesini dinletirsin artık :34::54:

minnosum ben evlediğimde 47 kıloydum suan 55 olmusum düşükten sonra çok aldım boyumda 1.65
kuzucum sen 2 kıloya kılomu dıyosun :20::20: mınnosum içindekı bebiş plasentası onuda sayıyormusun :28:
inş. öyle bır uyuyacağım ki hiç sorma ayyy bayılıyorum yogaya kuzucum git git bebişde senınle yoga yapar :9::9:
kuzucum boş ver daha karnın kocaman olacak tekmeleri vuracak annesıne :54:

canım şimdilik hamiş yok inş. güzel haberler veririz bende senın gibi alışkanlık yaptım şimdi tiryakisi oldum :9::9:

teşekkürler canım :16:
bende sizi tebrik ederim :16::16:
darısı sana olsun inş. sende bebişini sesini dinletirsin artık :34::54:

Bence ideal olmuş kilon tatlım yok yere kuruntu yapıyorsun kuzummm:38:
Genelde ilk aylarda almıyorlar ya canımıniçi, aslında bende almazdım da tatile gittiğimde aldım o 2 kiloyu da.
Artık sonum nasıl olur bilmiyorum :) Artık yapacak bişey yok ufaklık iyi olsun da.:emir_bebek:

Bence ideal olmuş kilon tatlım yok yere kuruntu yapıyorsun kuzummm:38:
Genelde ilk aylarda almıyorlar ya canımıniçi, aslında bende almazdım da tatile gittiğimde aldım o 2 kiloyu da.
Artık sonum nasıl olur bilmiyorum :) Artık yapacak bişey yok ufaklık iyi olsun da.:emir_bebek:

kesinlikle kuzucum ufaklık iyi sağlıklı olsun gerisi boş:emir_bebek::nazar:
sen azimlisin sonra bu yaptığın sporla:32: fit bir vücuda kavuşursun :34:
bende şimdilik alışıyorum kılolara:32: kuzucum yaaaa ben çok köütüyüm çok acıktım:56: midem acaip bulanıyor :25:ya bu oruç bana iyi gelmedi sanırım başım çatlayacak sankı
:25:

Back