- 12 Ekim 2011
- 2.792
- 452
- 373
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #4.141
nasılsınız arkadaşlar? bugün çok güzel bir gün, samimiyetle edilen duaların geri çevrilmeyeceği mübarek bir gün. Kadir gecesi,,gündüzüde çok mkübarek. dualarda birbirimize dua edelim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasılsınız arkadaşlar? bugün çok güzel bir gün, samimiyetle edilen duaların geri çevrilmeyeceği mübarek bir gün. Kadir gecesi,,gündüzüde çok mkübarek. dualarda birbirimize dua edelim..
Selam kızlar banada bu ovulasyon günleri vede testlerinden bahsederseniz sevinirim.
benim adetlerim hep düzensizdir o yüzden yumurtlama günümü hesaplamakta zorlanıyorum..
rabbim bu hayırlı günde bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin çocuk isteyipte olamayan herkese nasip etsin amin
Eki Görüntüle 488895
Günaydınn güzel anne adayları,
Hepinizin Mübarek Kadir Gecesi bol hayırlara vesile olsun inşallah.
Tüm dualarım sizlerle
Suayım balım nasılsın kuzucum
selam kızlar...işlerden fırsat bulup anca gelebildim....hepimizin kadir gecesi mübarek olsun,.Rabbim ettiğimiz bütün duaları kabul etsin
bu arada fıstıklar bana kızıcaksınız belki ama ben bu sabah dayanamayıp elimdeki son gebelik testinide yaptım ama maalesef negatif...bazılarının bata 4-5 kala silik te olsa 2.çizgi çıkıyomuş
benim 2 gün var ama maalesef kalın bi tek çizgi çıktı,üstelik dün ovulasyon testide yaptım ondada 2.çizgi görünmeyecek kadar silikti,hamilelik olsa en azında onda çıkmazmıydı
sanırım bu ay da bişi yok,karnım ağrımaya başladı zaten,hafif te belim ağrıyo,haa bide bugün akıntım oldu biraz(o niye oldu anlamadım) gününden önce gelicek galiba adetim,inş.bugün gelmezde orucumu tam tutarım,
akşam hepiniz için dua edicem kızlar...Rabbim inş.çok bekletmeden göbişlerimizi doldurur.
kızlar kandiliniz mübarek olsun. Allahım bu mubarek günde dualarımızı kabul eder, herkese gönlündekini, sağlıkla, huzurla verir inşallah...
selam kızlar...işlerden fırsat bulup anca gelebildim....hepimizin kadir gecesi mübarek olsun,.Rabbim ettiğimiz bütün duaları kabul etsin
bu arada fıstıklar bana kızıcaksınız belki ama ben bu sabah dayanamayıp elimdeki son gebelik testinide yaptım ama maalesef negatif...bazılarının bata 4-5 kala silik te olsa 2.çizgi çıkıyomuş
benim 2 gün var ama maalesef kalın bi tek çizgi çıktı,üstelik dün ovulasyon testide yaptım ondada 2.çizgi görünmeyecek kadar silikti,hamilelik olsa en azında onda çıkmazmıydı
sanırım bu ay da bişi yok,karnım ağrımaya başladı zaten,hafif te belim ağrıyo,haa bide bugün akıntım oldu biraz(o niye oldu anlamadım) gününden önce gelicek galiba adetim,inş.bugün gelmezde orucumu tam tutarım,
akşam hepiniz için dua edicem kızlar...Rabbim inş.çok bekletmeden göbişlerimizi doldurur.
kuzucum senınde kandilin mübarek olsun mınnosum bende bugün orucum ama çok kötüyüm öğlen olsada uyusam bıraz yaaaa:26:
mınnosum valla bıde uykusuz bu çalışmalar benı mahfediyor hem uyuyamıyor hemde yorgunum
sen nasılsın kuşum bebiş nasıl yıgenıme ıyı bak haaa bır sıkıntın yoktur ınş. halsızlık felan cumaya az kaldı sabah dr. akşam kayseri süper yaaaa
canım herkesin cıkyor dıye senınde cıkacak dıye bırsey yok kırmızılar gelmeden ümitsiz olma her zaman ümit vardır
kandilin mübarek olsun
Amin inşallah
Kırmızılar gelmeden hiçbirşey belli olmaz canım.HAkkında hayırlısı inşallah
Sağol fıstığım benim.Bol bol dua edicem akşam senin için canımıniçi
Neden uyuyamıyorsun hayırdır canımcım
Biz iyiyiz.Halsizlik felan hiç bişey kalmadı.Maşallağı var bu sıralar teyzesi
Artık göbek pırtladı, hamilelik pek saklanmıyor.İştahsızlık var, gerekli şeylere dikkat ediyorum yiyorum.Onun dışında abartı yemiyorum hiç.
benim adamın kilo takıntısı var , bende takılıyorum bu durumda şuan +2deyim, bakalım gidişat ne olacak:)
anam yerim ben senın göbişini cıksın cıksın geçer gider kılolar kuzucum
kuzucum çalışmlardan uyku uyuyamıyorum anladın sanırım
ayyy aslında bendede kılo takıntısı var ama bebiş olsunda enınde sonunda veririz
bende plates topu lastiği alcam bıde ebru şallının cd.
teyzesi yesin onu mınnosum
büyüyo artık annesi daha göbiş kocaman olacak maşallah
dualrını eksık etmez kımın duası kabul olunur bellı olmaz mınnosum bende sıze edeceğim
Anladım kuzucum az daha sabır çalışmalar bitince uykular senin olcak balım
Kuzucum sen zaten inceciksin takacak birşeyin yok.
Ben zaten fazla kilo ile hamiş kaldım, mecbur dikkat etmem gerek.
64ile kaldım 66dayım şuan.Boy 1.72 ama iri kıyımdan hoşlanmıyorum
Bende dün akşam hamile pilatesine başladım :) Ekim gibi de yogaya başlıcam inşallah
canım şimdilik hamiş yok inş. güzel haberler veririz bende senın gibi alışkanlık yaptım şimdi tiryakisi oldumkızlar burası alışkanlık yapıyor valla
merak ediyorum yeni hamiş haberi var mı, sizler neler yaptınız diye, girmeden edemiyorum...
inşallah hepimizin teker teker iyi haberlerini alırız burdan
kızlar kandiliniz mübarek olsun bugün eltim doğum yaptı k.vdede telefonda bebişin sesini dinletti nasıl özlemişim bebek ağlamasını darısı başınıza diyor bende aminnnnnn dedim
minnosum ben evlediğimde 47 kıloydum suan 55 olmusum düşükten sonra çok aldım boyumda 1.65
kuzucum sen 2 kıloya kılomu dıyosun mınnosum içindekı bebiş plasentası onuda sayıyormusun
inş. öyle bır uyuyacağım ki hiç sorma ayyy bayılıyorum yogaya kuzucum git git bebişde senınle yoga yapar
kuzucum boş ver daha karnın kocaman olacak tekmeleri vuracak annesıne
canım şimdilik hamiş yok inş. güzel haberler veririz bende senın gibi alışkanlık yaptım şimdi tiryakisi oldum
teşekkürler canım
bende sizi tebrik ederim
darısı sana olsun inş. sende bebişini sesini dinletirsin artık
Bence ideal olmuş kilon tatlım yok yere kuruntu yapıyorsun kuzummm
Genelde ilk aylarda almıyorlar ya canımıniçi, aslında bende almazdım da tatile gittiğimde aldım o 2 kiloyu da.
Artık sonum nasıl olur bilmiyorum :) Artık yapacak bişey yok ufaklık iyi olsun da.