• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Merhaba kk nın güzelleri dun reglmn 15.günüydü sabah test yaptm nerdyse iki cızgıde aynı renkteydı kacırmadık tabıkı hemen akabnde calısma yaptk:17: Bugun tekrar yapıcam testı aksam ama hıssedebılıyorum da zaten bı karıncalanma gıbı ınca ınce sızlamalarım var sancı gıbı ufak ufak gırıp cıkıyor ınsallh yumurtluyormdurda bu ay kabul olur dıleklerim:21:

inşallah canım aman iyi değerlendirin sakın kaçırmayın Allahın izniyle
tutar inşallah Allah gönlünüze göre versinnnnnnnnnnn bekletmedennnnnnnn

günaydın kızlar...sabah kanımı verdim hormon testi için ay çok korktum verirken.klomene başlıyorum bugün tekrardan hayırlısı bakalım....

canım inş. sendende güzel haberler alacağız :16:

kızlar günaydın ben hastalandım haberiniz olsun istedim şimdilik çok üzgünüm .......

üzülme tatlım aylar bıtmedi ya sağlık olsun bir dahakı ay olur inş. :34:

suaycım eşim benden daha meraklı bana kalsa günüm geçmeden yapmıcam,biliyorum hayal kırıklığı oluyo ama onun ısrarlarınıda kıramıyorum...ayy ben ona hiç sürpriz yapamıcam galiba

benden daha iyi takip ediyo :)) inş.canım bayram öncesi güzel haberler veririmm

hayatcım günaydın...inş.sonuçların güzel çıkar canım

mervecimm üzülme lütfen,daha önümüzde çok zaman var,inş.bidahaki aya müjdeli heberi verirsin

bu arada senin kaçıncı ayın

canım inş. bebeğin gelecek sana rabbım büyük benım eşimde öyle adet olacağım günü bile bılıyor hesaplıyor benden daha meraklı :9::9:

Günaydın kızlar,

Hepimize güzel bir hafta diliyorum, bol hamiş haberli :)

Suayım balımm nasılsın, işlerden anca giriyorum canım.
İyiyim merak etme, sadece keyifsiz ve iştahsızım bugün.

Sen neler yaptın bakalım, keyifler nasıl kuzucm:38:

Günaydınn canım,

İnşallah güzel haberlerini alıcaz, sen içini ferah tut:38:

Canımcım bereketli bir ay olsun inşallah, sonuçlarında güzel gelsin inşallah:nazar:

Yeni bir ay başlıyor, üzüntüyü bir kenara bırakıp kafayı rahatlatmak ve relax olmak gerek.Umarım bu ay güzel haberlerini alırız:38:

bebişim çok merak ettim ama oh be şükür en son msj atacaktım sana neyse cvp geldi minnoşum yemek ye iyi beslen kılo felan aldım dıye düşünme sakın o göbiş değil bebiş :34::nazar: doğumdan sonra incecik olur benım kuzucum :54:
bende çalışıyorum çok şükür iyiyim çalışmalar devam ediyor işte hayırlısı artık cuma sabahda dr. gitcem vajınal ultrason bakacaklar anlamadığım benım o güğne kadar yumurtlamam bitiyor yanı neyıne bakacak bunlar çatladıysa göreceklermı acaba :28:
birde bir sürü kan aldılar onların sonucunuda alacağım

inşallah canım aman iyi değerlendirin sakın kaçırmayın Allahın izniyle
tutar inşallah Allah gönlünüze göre versinnnnnnnnnnn bekletmedennnnnnnn
eeylemcım şimdi biliyosun ben bır düşük yaptım nette çok araştırdım bebeaspirini kullansam ne olur hamıle kaldığımda yoksa dr.vermeli kullanan herkes sağlıklı bır sekilde kucağına bebeklerin,i almış bende kullanmak ıstıyorum ama korkuyorumda :26:

nasılsın arkadaşım? bende dr. gidip bi butün tahlillerimi yaptırmak istiyorum bayadır yaptırmadım:(( en son 8 ay önce tüp denemiştik ondan sonra baktırmadım şimdi gitsem herhangi bi kadın doğumcuya hormon testlerime usg baktırmak istiyorum desem bkarlarmı acaba yoksa illede kendi dr.una mı git der ??

nasılsın arkadaşım? bende dr. gidip bi butün tahlillerimi yaptırmak istiyorum bayadır yaptırmadım:(( en son 8 ay önce tüp denemiştik ondan sonra baktırmadım şimdi gitsem herhangi bi kadın doğumcuya hormon testlerime usg baktırmak istiyorum desem bkarlarmı acaba yoksa illede kendi dr.una mı git der ??

valla tatlım benden geçen bir sürü kan aldılar bakalım bu cuma öğreneceğiz ne var ne yok sende dr. söyle bu tatlılleri yaptırmak istiyorum de yaparlar nıye yapmasınlar ama ben özele gittim sadece tahlıllere 106 tl. verdim

valla tatlım benden geçen bir sürü kan aldılar bakalım bu cuma öğreneceğiz ne var ne yok sende dr. söyle bu tatlılleri yaptırmak istiyorum de yaparlar nıye yapmasınlar ama ben özele gittim sadece tahlıllere 106 tl. verdim[/QUOTE

inşlhh gğzel sonuçlar çıkar canım..bende özele gidip yaptırrım zaten devlet hastanelerinde gitmek istemiyorum onlara dert anlatana kadarrr:50:önümüzdeki reglimin 2. günü gidiyim inşlhh regl olmamda :49:

valla tatlım benden geçen bir sürü kan aldılar bakalım bu cuma öğreneceğiz ne var ne yok sende dr. söyle bu tatlılleri yaptırmak istiyorum de yaparlar nıye yapmasınlar ama ben özele gittim sadece tahlıllere 106 tl. verdim[/QUOTE

inşlhh gğzel sonuçlar çıkar canım..bende özele gidip yaptırrım zaten devlet hastanelerinde gitmek istemiyorum onlara dert anlatana kadarrr:50:önümüzdeki reglimin 2. günü gidiyim inşlhh regl olmamda :49:

inş. olmazsın tatlım :16::34:

canım inş. bebeğin gelecek sana rabbım büyük benım eşimde öyle adet olacağım günü bile bılıyor hesaplıyor benden daha meraklı :9::9:

bebişim çok merak ettim ama oh be şükür en son msj atacaktım sana neyse cvp geldi minnoşum yemek ye iyi beslen kılo felan aldım dıye düşünme sakın o göbiş değil bebiş :34::nazar: doğumdan sonra incecik olur benım kuzucum :54:
bende çalışıyorum çok şükür iyiyim çalışmalar devam ediyor işte hayırlısı artık cuma sabahda dr. gitcem vajınal ultrason bakacaklar anlamadığım benım o güğne kadar yumurtlamam bitiyor yanı neyıne bakacak bunlar çatladıysa göreceklermı acaba :28:

eeylemcım şimdi biliyosun ben bır düşük yaptım nette çok araştırdım bebeaspirini kullansam ne olur hamıle kaldığımda yoksa dr.vermeli kullanan herkes sağlıklı bır sekilde kucağına bebeklerin,i almış bende kullanmak ıstıyorum ama korkuyorumda :26:

canım yumurtanın kendiğinden çatlamasını bekleyecektir çatlamazsa çatlatma iğnesi verecektir..bebe aspirininide yumurtlaya başlayınca kullanmaya başla doktor .benimde bir düşük oldu ve sebebi belli değil kan pıhtılaşmasına karsı doktor kullan dedi günde 1 tane nasılsa hiçbir zararı yokmuş

canım yumurtanın kendiğinden çatlamasını bekleyecektir çatlamazsa çatlatma iğnesi verecektir..bebe aspirininide yumurtlaya başlayınca kullanmaya başla doktor .benimde bir düşük oldu ve sebebi belli değil kan pıhtılaşmasına karsı doktor kullan dedi günde 1 tane nasılsa hiçbir zararı yokmuş

iyide canım ben klomenı adetin 3 günü başladım bu cuma günü 17 günüm olacak yanı zaten benım yumurtlama sorunun yoktu kı şimdi ben o güne gidene kadar yumurtmalamam bitecek oo zaman anlaşılırmı çatladığı yada döllendiği onu merak ettim çünkü ben cuma akşama iş cıkışı yola cıkıyorum hiç birsey yapamam aspirinide dr. gidince soracağım

Canımcım klomen ile yumurtlaman öne geldi zaten, doktor son durumu merak ettiği için bakacak.Tahminimce iğne zamanı geçmiş olur zaten.Takip amaçlı kontrole çağırıyor olmalı.
Hayırlısıyla güzel haberlerle gelirsin inşallah canımcımm:38::38::38::38::38:

Canımcım klomen ile yumurtlaman öne geldi zaten, doktor son durumu merak ettiği için bakacak.Tahminimce iğne zamanı geçmiş olur zaten.Takip amaçlı kontrole çağırıyor olmalı.
Hayırlısıyla güzel haberlerle gelirsin inşallah canımcımm:38::38::38::38::38:

ayyyy kuzucum inş. :18::18: dediğin gibi olur :16: bakalım cuma günü sabah bellı olacak çalışmada ondan bırgün önce bitiyor offffçok stres oldum ya bu klomen benı çok gerdi yaaaaa bir gitsemde için rahatlasa tek sıkıntım ve korkum kist olması kuzucum

Son düzenleme:
ayyyy kuzucum inş. :18::18: dediğin gibi olur :16: bakalım cuma günü sabah bellı olacak çalışmada ondan bırgün önce bitiyor offffçok stres oldum ya bu klomen benı çok gerdi yaaaaa bir gitsemde için rahatlasa tek sıkıntım ve korkum kist olması kuzucum

Canımcım ilk ay olmuyor hiç birşey yok yere gerilme kuzucum:38:
Relax ol ve takılma.KEyfini sür tatlım kafanı boşalt.
Gelsin hayırlısıyla kuzucukkk:emir_bebek::emir_bebek:hadi inşallah:nazar::38:

tamam kuzucum benım bıtanem :16::34::34:
takmayacağım kafama canımıniçi iyiki varsın nasılda arkadaşını motive ediyor mınnoşum :38:
dr. gidince hepsini soracağım inş. :54:

iyide canım ben klomenı adetin 3 günü başladım bu cuma günü 17 günüm olacak yanı zaten benım yumurtlama sorunun yoktu kı şimdi ben o güne gidene kadar yumurtmalamam bitecek oo zaman anlaşılırmı çatladığı yada döllendiği onu merak ettim çünkü ben cuma akşama iş cıkışı yola cıkıyorum hiç birsey yapamam aspirinide dr. gidince soracağım

17. günümü çağırdı seni doktor.geç çağırmış sanki biraz yada geçmi yumurtluyosun.yumurtanın çatladığı anlaşılırda döllenme anlaşılırmı bilmiyorum.birden fazla yumurtan olcak ve hepsinin çatlaması gerek artık s perm hangisini yakalarsa:52::52::52: benim 5 taneden birini yakalayamadı ya:1::1::1:çatlamayan varsa mutlaka çatlatma iğnesini yaptır kist olmasın.aspirinide sen günlük kullan faydalı zaten hem önleminide alırsın

17. günümü çağırdı seni doktor.geç çağırmış sanki biraz yada geçmi yumurtluyosun.yumurtanın çatladığı anlaşılırda döllenme anlaşılırmı bilmiyorum.birden fazla yumurtan olcak ve hepsinin çatlaması gerek artık s perm hangisini yakalarsa:52::52::52: benim 5 taneden birini yakalayamadı ya:1::1::1:çatlamayan varsa mutlaka çatlatma iğnesini yaptır kist olmasın.aspirinide sen günlük kullan faydalı zaten hem önleminide alırsın

hayatcım ben 11 ile 15 arası yumurtluyorum geç yumurtlamıyorum inş. çatlamış olur önceden aspirinide dr. sormadan kullanmayım cuma hepsini sorcam dr. çok iyi birisi zaten uzun uzun anlatırım ona

hayatcım ben 11 ile 15 arası yumurtluyorum geç yumurtlamıyorum inş. çatlamış olur önceden aspirinide dr. sormadan kullanmayım cuma hepsini sorcam dr. çok iyi birisi zaten uzun uzun anlatırım ona

anladım canım inşallah çatlamıştır sen strese sokma kendini.inşallah bu ay güzel heberler alırız senden:49::49::49:

anladım canım inşallah çatlamıştır sen strese sokma kendini.inşallah bu ay güzel heberler alırız senden:49::49::49:

inş. canım bende senın gibi diliyorum inş. hepimizin bebişleri :emir_bebek: çabuk gelir tatlım :16:
benım içim çok rahat ama 2 gündür sık sık idrara çıkıyorum ve az az yanıyor :28:

kızlar ben kaçıyorum hepinize iyi akşamlar hayırlı iftalar yarın görüşürz bye :34::54:

kuzucum sanada:49::emir_bebek::nazar: yiğenımede kocaman öpücükler :54::54:

Back