- 12 Ekim 2011
- 2.792
- 452
- 373
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #4.181
ilaç kullanmıyorum tatlım ya hamileysem diye
aa evet canım olabilir valla ay inşlhh hamilesindir bi hamiş daha çıksın dimi sırayla Rabbim nasip etsin..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilaç kullanmıyorum tatlım ya hamileysem diye
aa evet canım olabilir valla ay inşlhh hamilesindir bi hamiş daha çıksın dimi sırayla rabbim nasip etsin..
yaptım işte ne bilim her zamanki halim :) tmm kızma bir daha yapmam heheheh :)
selam,
klomeni doktor vermeden de kullanabiliyor muyuz.. ?
ya kızlar nıye erkenden test yapıyorsunuz sabırlı olun bıraz ya rabbım büyük böyle yaparak kendinizi daha çok strese sokuyorsunuz
peki dr. vermedenmı kulladın sakın haaa öyle birsey yapma sonra kistlerle uğraşma şimdi çatlatma iğnesi olmayacakmısın
yok doktor içtikten sonra gel dedi ama gitmem gereken tarihler bayrama denk geliyo ondan ne yapcam bilmiyorum...cunku bakıp çatlatma iğnesi vermesi
gerek
amin canım benim inşallah hamileyizdir hepimiz sırayla hamile kalalım nu ararlar benim ailem bebeğe takmış durumda babam kuzenının dede oldugunu anlatıyor ,annem anneanne olmak ıstıyor kardeşim artık bir tane yapın dayı dıye dolansın dıyor tabı kımse bızım ne kadar istediğimizi ve denediğimizi bilmiyor umarım bu ay olur çok istiyorum ovulasyon testine de güvenim kalmadı çünkü adetimin son günü gordum cızgıyı adetlyken yumurtluyor olmam mumkun degıl eger oyleyse o sekılde ilişki mumkun değil karmakarısık bı durum bu ne yapacagımı bılemedım kaldı 5 gün bata bakalım ne olacak
canım sende ara tlf söyle dr. böyle böyle anlat sonuçta senın sağlığında önemlı ben olsam dr. arar acıl giderim bayram sonunu beklemem yarın git bence ara randevu al deki benım durumum acıl sorumluluk kabul ediyormusun de kasıklarım ağrıyor kanamam var de bıraz yalan at sende
slm kızlar nasılsınız...bayram öncesi yoğunuz biraz anca gelebildim
bu arada yarın adet günüm bakalım bu ay gelecekmi kırmızılar,şu anda pek belirti yok,ama oruçlu olmama rağmen sabahtan beri 5-6 kere wc ye gittim,sizce bu normalmi
2 gündür böyleyim,daha önce 1-2 kere anca giderdim,üstelik bugün sol tarafımda hafif batmalar var,ara ara bacağımada vuruyo
aslında hamilelik belirtileri arasında bunlarda var ama ben hiç heveslenmiyorum,dün geceden beri içime bi rahatlık geldi
kadir gecesi çok dua ettim,inanın burdaki herkesi tek tek aklımdan geçirdim,Rabbim hepimiz hakkında hayırlısı ne ise onu versin
eğer bu ay olmazsa bebiş vardır elbet olmamasının bi sebebi deyip çalışmaya devam edicem,ben elimden geleni yapıcam gerisi Rabbime kalmış,ne zaman ol derse o zaman olur.
stres yapmıcam artık kendime..
bayram öncesi erken oluyor gitmek için bayram sonrasıda geç olur diye korkuyorum arıycam artık söylicem bayramda bakamıcana göre yumurtalarıma bayramın ikinci günü falan çatlatma iğnemi vurayım mı kendime diye sorcam
canım benım bunlar çok güzel belirtiler :18: bebekmi geliyor yoksa sakın adetın geçmeden test yapma bende kair gecesi hepiniz için dua ettim umarım dualarımız kabul olur nestacım umut her zamn var olmalı
günaydın kızlar tatlıle az kaldı
yarın cuma yuppiiii
sabah dr. gideceğim hadi hayırlısı dua edin kızlar inş. sonuçlar güzel çıkar
günaydın kızlarrr
güzel bir gün olsun hepimize
ben de yarın doktora gidiyorum. bata 5 gün var ama 3 ay ilaç kullandığım için bitince gel demişti, bakalım eğer bebiş varsa görür heralde
bebiş olmamasına üzülmemde eğer yine kist olmuşsa ona çok üzülürüm işte :44:
günaydın kızlarrr
güzel bir gün olsun hepimize
ben de yarın doktora gidiyorum. bata 5 gün var ama 3 ay ilaç kullandığım için bitince gel demişti, bakalım eğer bebiş varsa görür heralde
bebiş olmamasına üzülmemde eğer yine kist olmuşsa ona çok üzülürüm işte :44:
Günaydınn kızlarr,
Hepimize güzel bir gün olsun ve zamanlı hızlıca aksın:) haftasonu tatil gelsin artık:)
Bu haftadan itibaren blogumda hafta hafta gebelik durumumu paylaşmaya başladım:)
İlgilenenler takip edebilir..
Gebelik Günlüğü - 16.Hafta | Chichom Make Up
Günaydınn balımm
Yarın güpgüzel haberlerle gelicen ben inanıyorumm
Hayırlısı olsun canım.Umarım sende bizi sevindirecek haberlerle gelirsin :)
ilkem bende bu ay ilk kez klomen kullandım adetin 3 günü yarın 17 günüm bakalım inş. senınde sonuçların güzel cıkar ve bebişin gelir bol şanslar
ayyy senın o göbişini yesinler nasılda çıkmış göbiş
kuzucum emi senın koçiş oluyor sanırım emiye söyle daha bu ne çok şişecek karın eeee içinde bebiş var nede olsa alıştırsın kendini sen yesende yemesende spor yapsanda yapmasanda o göbiş çıkacak kuzucum ve sen çok mükemmel bir anne olacaksın ve benden çok şey öğreneceğim bıtanem benım
canım ben klomen kullanmadım hiç.
3 ay önce doktor adet düzenleyici ilaç vermişti, bitince gel bakalım demişti onun için gideceğim.
banada klomen verir inşallah da şansım artar bu ay
senden de yarın 4-5 yumoş haberi alırız, hepsi de çatlamış olur inşallah
Bende seni yerim valla kuzucummm
Emi benim kocim :) Evet elbette pırtlak olacak,zamanla alışcak koci de napalım :)
Canımıniçisin vallaBen senden çok şey öğreniyorum bile, daha süper şeyler yaşayacağız , senin minik bebişinde katılacak aramıza o zaman değme keyfimize
İçimde güzel hisler var ve oldukça kuvvetli kuzucumm