How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

slm kızlar nasılsınız...bi kaç gündür yoğunluktan giremedim

bat lar yaklaştıkça heyecanda artıyo dimi...benimde 16 ağustos ve şimdiden vücudumu dinlemeye başladım

bugün bi ara midem bulanır gibi oldu hemen acaba mı dedim...offf şu 10 gün çabuk geçsede olumlu olumsuz sonucu görsem

topikleri gezdim maşallah bu ay ne çok hamile var,Allahım inş.darısı bize...bayramda çifte bayram yapalım

belfü benim önceden az az gelir ve şimdi öyle yarın kıpkırmızı olurum artık..of olmadı yine bu ayda ..allahım bende bebiş istiyorum

canım bence hemen bozma moralini...biliyorum çok zor ama rahat olmamız lazım...hem bu ay olmazsa diğer ay sil baştan tekrar başlarız...bak gör kısa zamanda bebiş haberlerimizi ardarda vericez..

10 günden sonra k
an testi ile öğrenebilirsin.Ama acale etme derim geç döllenme ise yok yere canını sıkarsın.

Lekelenme de hamilelik belirtisi kuzucum.Çok stres yapıyorsun :( Yapma böyle olucak hayırlısıyla iyi düşünücez iyi şeyler olucak:38::38::38::38:

Belfücüm senle daha önce hiç karşılaşmadık ama geçmişten okumuştum...Rabbim bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım...inş.çizelgenden yapmak bizede nasip olur

canım hayırlı uğurlu olsun yenı evin artık resımleri ceker koyarsın çabuk bitir işleri bekliyoruz :9: :54:

canım hamile olabılırsın bence bekle adetın 1-2 gün geçsin test yap

belkıde bugün çatlar değerlendir sen muhakkak 16 değerlendir

tatlım kırmızılar gelmeden lumsuz düşünme :20: belfümün dediği gibi lekelenme olabılır olmasada pozitif düşün :34:

bitanem benım sonunda proje yi teslım ettim :32: işleri çok şükür kuzucum ya ben yokum diye kımse girmemiş siteye :19: aaaaa valla çok üzüldüm kızlar çabuk toplanın bakalım :38::54::54:

suaycım ohh işlerini hafifletmişsin,evet topik biraz sessiz diğerlerine göre,sanırım yazan olmayınca gelende gidiyo,bundan sonra daha aktif oluruz inş.
birbirimize destek olmamız lazımm dimi amaa

Kızlar benım geçti ben ümidi kestim cidden bugün baktım ki yeşil akıntı enfeksıyon malesef. Kasıklarımda batma oluyor zaten adet belirtilerim kendini verdi üzümde sivilceler başladı

dikkat et tatlım kendine,hem tam kırmızıları görmeden ümidini kaybetme,olmazsada eylül de devam ederiz,yetrki sağlığımız yerinde olsun...elbet bizde görücez o günleri

kızlar benım geçti ben ümidi kestim cidden bugün baktım ki yeşil akıntı enfeksıyon malesef. Kasıklarımda batma oluyor zaten adet belirtilerim kendini verdi üzümde sivilceler başladı

tatlım kırmızılar gelmeden ümidini kesme :34:

slm kızlar nasılsınız...bi kaç gündür yoğunluktan giremedim

bat lar yaklaştıkça heyecanda artıyo dimi...benimde 16 ağustos ve şimdiden vücudumu dinlemeye başladım

bugün bi ara midem bulanır gibi oldu hemen acaba mı dedim...offf şu 10 gün çabuk geçsede olumlu olumsuz sonucu görsem

topikleri gezdim maşallah bu ay ne çok hamile var,allahım inş.darısı bize...bayramda çifte bayram yapalım

ayyyyy :52: Inş. Canım benım :16:hepimize bu ay hayırlı gelir rabbım bu ay senınde yüzünü güldürsün inş.

canım bence hemen bozma moralini...biliyorum çok zor ama rahat olmamız lazım...hem bu ay olmazsa diğer ay sil baştan tekrar başlarız...bak gör kısa zamanda bebiş haberlerimizi ardarda vericez..

Belfücüm senle daha önce hiç karşılaşmadık ama geçmişten okumuştum...rabbim bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım...inş.çizelgenden yapmak bizede nasip olur

suaycım ohh işlerini hafifletmişsin,evet topik biraz sessiz diğerlerine göre,sanırım yazan olmayınca gelende gidiyo,bundan sonra daha aktif oluruz inş.
Birbirimize destek olmamız lazımm dimi amaa

dikkat et tatlım kendine,hem tam kırmızıları görmeden ümidini kaybetme,olmazsada eylül de devam ederiz,yetrki sağlığımız yerinde olsun...elbet bizde görücez o günleri

tatlım kırmızılar gelmeden ümidini kesme :34:

Ayyyyy :52: ınş. Canım benım :16:hepimize bu ay hayırlı gelir rabbım bu ay senınde yüzünü güldürsün inş.

umarım görürüz de ben cok yoruldum bu ay kızlar suayın dedıgı gıbı her gün yapamadım 3-4-5 inde yaptım o kadar malesef yapamadım yordu benı bu ramazan gerçekten eylule bıraktım kendımı zorlamıcam bu ay ilişki canım ne zaman ısterse artık

kızlar sabah kahverengi silme bi akıntı geldi bana sonra yok oldu acaba yerleşme kanaması mı yoksa adet kanaması mı bilemedim yerleşme kanaması yaşayan ya da nasıl olduğunu bilen var mı aranızda?:26:

merhaba kızlar bugünde testte silik çizgi var sanırım çift çizgiyi aynı koyulukta göremiycem ben 22 ağustosa kadar denemelere devam edicem vallahi sıkıldım test yapmaktan

Son düzenleme:
kızlar dikkat !

herkes satları ve batları yazsın yanı ilk adet başlağıcı tahmini adet olacağınız gün :16:

hamişler :49: sizde son adet tarihi ve tahmini doğum hadi arkadaşalr sonra gurbetgüzeli düzenleme yapar listeye ekler

ilk ben sat: 01-08-2012
bat: 28-08-2012 inş. gelmez

kızlar sabah kahverengi silme bi akıntı geldi bana sonra yok oldu acaba yerleşme kanaması mı yoksa adet kanaması mı bilemedim yerleşme kanaması yaşayan ya da nasıl olduğunu bilen var mı aranızda?:26:

canım inş.yerleşme kanamasıdır,bat ne zamandıki ?

merhaba kızlar bugünde testte silik çizgi var sanırım çift çizgiyi aynı koyulukta göremiycem ben 22 ağustosa kadar denemelere devam edicem vallahi sıkıldım test yapmaktan

benimde bugün 20.günüm...13.ve 14.günler yakaladım koyuluğu ama hala hergün test yapıyorum,alışkanlık yaptı galiba bende,bide silikte olsa çift çizgi görmek hoşuma gidiyo :)))

canım sende yapmaya devam et belki geç yumurtluyosundur...

Arkadaslar benim de sat bugun (09.08.2012) ve bat (06.09.2012) bu 2. bebeğim için calısmadır :) haydi herkese kolay gelsin ve hayırlısı dıyorum

hayırlısı olsun canım,inş.tez zamanda güzel haberi verirsin...bu arada ilk i kaç yaşında ?

hayırlısı olsun canım,inş.tez zamanda güzel haberi verirsin...bu arada ilk i kaç yaşında ?[/QUOTE]

İlki de cetvelimde tam net anlasılmıyor ama 4,5 yasında..biraz geciktim aslında ama hayırlısı:) yasım da 35 bu arada:(

suay
sat: 01-agustos
bat:28-agustos

fatmaipek
sat: 24-temmuz
bat: 22-agustos

taylaninannesi
sat: 09-agustos
bat:06-eylül
2 bebek çalışması

22merve22
sat: 19-temmuz