How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Suaycim belfucum sagol un kizlar iki sefer adet oldum 23 gunde bir Allah saglik sihhat versin gelecek elbet birgun nasipte varsa artik relax olucam bana biri ozet gecebilirmi kimler hamis islerimi bitireyim sik sik girerim ins opt hepinizi ve cok ozledim

canım 2-3 güne kadar gelmesi gerek kırmızıların..bende umut yok bu ay idrar testindede belirsizde olsa çizgi mizgi yok hiç bişey yok...gelir kırmızılar yakında önümüzdeki aya artık

karamsar olma tatlım önce kırmızı bir gelsın belkı gelmeyecek ya biraz sabırlı ol test felan yapma:20: artık ben bıle adet geçmeden yapmamıştım sende dur biraz inş. güzel haberlerle geleceksın az kalmış
:16::34:
Canım hoşgeldinn :) Özlettin kendini valla.Kırmızılar mı geldi takvimi kaldırmışsın :(

Suayım balım günaydın dışarda müşterideyim 2ye kadar işler dediğin gibi birden patlıyor.
Benim de aklım buralar da sende kuzucum :54::54::54:
Canımsınn :38:

Günaydınnn canım:38:

Zamanlama gayet iyi olmuş canım.Hakkınıznda hayırlısı inşallah :)

Canım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:nazar:

Daha dur canımm az daha sabır :38: Karartma kendini

bitanem benım tamam kuzucum sende işlerinin hallet benım şu yenı pprojeyi bitirmem lazım jeo mühendis başımın etrafında dönüyor senı kocaman öptüm meleğim allaha emanet olun ikinizde :nazar::38:

Suaycim belfucum sagol un kizlar iki sefer adet oldum 23 gunde bir Allah saglik sihhat versin gelecek elbet birgun nasipte varsa artik relax olucam bana biri ozet gecebilirmi kimler hamis islerimi bitireyim sik sik girerim ins opt hepinizi ve cok ozledim

canım 2-3 güne kadar gelmesi gerek kırmızıların..bende umut yok bu ay idrar testindede belirsizde olsa çizgi mizgi yok hiç bişey yok...gelir kırmızılar yakında önümüzdeki aya artık

karamsar olma tatlım önce kırmızı bir gelsın belkı gelmeyecek ya biraz sabırlı ol test felan yapma:20: artık ben bıle adet geçmeden yapmamıştım sende dur biraz inş. güzel haberlerle geleceksın az kalmış
Canım hoşgeldinn :) Özlettin kendini valla.Kırmızılar mı geldi takvimi kaldırmışsın :(

Suayım balım günaydın dışarda müşterideyim 2ye kadar işler dediğin gibi birden patlıyor.
Benim de aklım buralar da sende kuzucum :54::54::54:
Canımsınn :38:

Günaydınnn canım:38:

Zamanlama gayet iyi olmuş canım.Hakkınıznda hayırlısı inşallah :)

Canım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:nazar:

Daha dur canımm az daha sabır :38: Karartma kendini

bitanem benım tamam kuzucum sende işlerinin hallet benım şu yenı pprojeyi bitirmem lazım jeo mühendis başımın etrafında dönüyor senı kocaman öptüm meleğim allaha emanet olun ikinizde :nazar::38:

kız nedeyım ben sana 2 kez adet olmuş bende senı hamış sanıyordum neyse tatlım hayırlısı olsun inş. o bebek buraya gelecek sen merak etme bizde senı çok özledik haaa bu arada farklı arkadaşlar var sitede bir gün açıklamalı yazı yazarsın tablo için herkes bılgılerinin sana verir ben hala listede hamişim ne güzel ya

Kızlar ben deliricem ya hangi arada yumurtladım anlamadım koyu çizgiyi tam olarak görmedim malesef nolcak bilemiyorum ve sinir oldum ne bu ya :(

Canım sağlık olsun:nazar: En kısa zaman da olacak inşallah sen içini ferah tut.Valla seni çok özledik bu kadar uzatma arayı :38:

Kolay gelsin sana da canımıniçi, seni çok sıkıştırması valla çarparımm:22:
Sen de kuzucum allaha emanet ol kuzucummm:38::38::38::38:

Canım sağlık olsun:nazar: En kısa zaman da olacak inşallah sen içini ferah tut.Valla seni çok özledik bu kadar uzatma arayı :38:

Kolay gelsin sana da canımıniçi, seni çok sıkıştırması valla çarparımm:22:
Sen de kuzucum allaha emanet ol kuzucummm:38::38::38::38:

kuzucum canımıniçi benım valla döv fena olmaz :22: kaçamak net girişleri yapıyorum :9::9:
ya meleğim az kaldı inş. :54::54:

kizlar camasir yikiyom sabahtan beridir evi toparliom biryandan arada girip yaziyom tabloyuda dunzenlerim ins bide evimi tasiycam hemen karsi binada 5.5 odali eve tasincam ins allah herkesin yardimcisi olsun ins

slm kızlar,
ben 11 yıldır pcosluyum.düzensiz adet ve tabi yumurtlama bozuklugu.2 yıldır evliyim. 5 aydır bebek yapmaya calısıyorum.doktorum bebek isteğime progestan vermişti adetin 16-25. günleri arasındda kullanmam için.kullandım.bugun adett olmam gerekiyordu.ovulasyon testini yeni aldım eve gelip meraktan denedim ve sonuç çift çizgi... bu yumurtlama zamanımın bu kadar geciktiğini mi gösterir. bu kadar geç olur mu yumurta, bilen biri yardımcı olabilir mi lütfen:26:

slm kızlar,
ben 11 yıldır pcosluyum.düzensiz adet ve tabi yumurtlama bozuklugu.2 yıldır evliyim. 5 aydır bebek yapmaya calısıyorum.doktorum bebek isteğime progestan vermişti adetin 16-25. günleri arasındda kullanmam için.kullandım.bugun adett olmam gerekiyordu.ovulasyon testini yeni aldım eve gelip meraktan denedim ve sonuç çift çizgi... bu yumurtlama zamanımın bu kadar geciktiğini mi gösterir. bu kadar geç olur mu yumurta, bilen biri yardımcı olabilir mi lütfen:26:

hamilede olabilirsin en iyisi sen birde gebelik testi yap cnm

kızlar bugün 15.günümdü ve ben test yapamadım eve iftardan sonra geldim ama akıntım olmuş şimdi testi yapsam olurmuki gerçi yinede değerlendircez biz.

günaydın kızlar benim kırmızılar kendini belli etmeye başladı hiç umut kalmadı anlıcanız...hedefim önümüzdeki ay durmak yok:52::52::52::52::52:

kizlar camasir yikiyom sabahtan beridir evi toparliom biryandan arada girip yaziyom tabloyuda dunzenlerim ins bide evimi tasiycam hemen karsi binada 5.5 odali eve tasincam ins allah herkesin yardimcisi olsun ins

Canım kolay gelsin, yavaş yavaş yap ama:38:

slm kızlar,

Hamile olabilirsin.En sağlıklısı kan testi yaptırmak canım:38:

Suayım canımm günün süper geçsin emi:54::54::54::54:

günaydın kızlar
benim son ilişki 5'inde olmuştu, şimdi sağ tarafım fena ağrıyor sabah da belim kopuyor gibiydi.
acaba adet öncesi sancılar mı ayırt edemiyorum,

ne kadar beklemem lazım test için, 10 gün filan değilmi?

günaydın kızlar
benim son ilişki 5'inde olmuştu, şimdi sağ tarafım fena ağrıyor sabah da belim kopuyor gibiydi.
acaba adet öncesi sancılar mı ayırt edemiyorum,

ne kadar beklemem lazım test için, 10 gün filan değilmi?

10 günden sonra kan testi ile öğrenebilirsin.Ama acale etme derim geç döllenme ise yok yere canını sıkarsın.

belfü benim önceden az az gelir ve şimdi öyle yarın kıpkırmızı olurum artık..of olmadı yine bu ayda ..allahım bende bebiş istiyorum

Lekelenme de hamilelik belirtisi kuzucum.Çok stres yapıyorsun :( Yapma böyle olucak hayırlısıyla iyi düşünücez iyi şeyler olucak:38::38::38::38:

hoşgeldinn ccanım biz seni hamiş sanıyorduk gitmeden pozitif diye test görüntüsünü koyunca çok sevinmiştik.neyse yeni ev sana uğur getiriecek yeni evinde yeni bebişnle oturucan artık:))) nasıl geçti tatil nasıldı bakalım

canım hayırlı uğurlu olsun yenı evin artık resımleri ceker koyarsın çabuk bitir işleri bekliyoruz :9: :54:

slm kızlar,

canım hamile olabılırsın bence bekle adetın 1-2 gün geçsin test yap

kızlar bugün 15.günümdü ve ben test yapamadım eve iftardan sonra geldim ama akıntım olmuş şimdi testi yapsam olurmuki gerçi yinede değerlendircez biz.

belkıde bugün çatlar değerlendir sen muhakkak 16 değerlendir
günaydın kızlar benim kırmızılar kendini belli etmeye başladı hiç umut kalmadı anlıcanız...hedefim önümüzdeki ay durmak yok:52::52::52::52::52:

tatlım kırmızılar gelmeden lumsuz düşünme :20: belfümün dediği gibi lekelenme olabılır olmasada pozitif düşün :34:
Canım kolay gelsin, yavaş yavaş yap ama:38:

Hamile olabilirsin.En sağlıklısı kan testi yaptırmak canım:38:

Suayım canımm günün süper geçsin emi:54::54::54::54:

bitanem benım sonunda proje yi teslım ettim :32: işleri çok şükür kuzucum ya ben yokum diye kımse girmemiş siteye :19: aaaaa valla çok üzüldüm kızlar çabuk toplanın bakalım :38::54::54:

Kızlar benım geçti ben ümidi kestim cidden bugün baktım ki yeşil akıntı enfeksıyon malesef. Kasıklarımda batma oluyor zaten adet belirtilerim kendini verdi üzümde sivilceler başladı

Back