- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 748
- 49
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #4.001
SLm kizlar bn geldim evimdeyim cok sukur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaaaar hamileyiiiiiiiiiiim çok şükür Rabbim e bugün yada yarın adet olmam lazımdı değerim 244.96 nasıl sizce
Yüce Rabbim bu mübarek günlerin hürmetine tüm isteyenlere de (sizlere) nasip etsin inş.
cnm bn de iki ay önce bu testlerdn aldım yumurtlama zamanlarımda yaptım hep ikinci çizgi soluk bir türlü koyulaşmıyodu.ve yumurtlama belirtilerimde adet biter bitmez başlıyodu.dişcem şu ki farklı zamanda yumurtluyo olabilrisin benim gibi herkesin aynı olmuyo.adt biter btimez ypmaya başlamak lazım aslında
canım adet döngün kısa ise erken yumurtluyor olabilirsın. Mesela 26 günde bir adet olanlar adet döneminin 4. 5. Gününde falan yumurtlayabiliyormuş. Ille de adetten sonra 1 hafta geçmesine gerek yok. Sen gene takip et ama bence adet döneminde de takip et bakalım ne çıkıcak.
kızlarr
ilk defa bu ay ovulasyon testi kullandım çift çizgiyi gördüm fakat öncesi ve ertesi birliktelik oldu, çift çizginin olduğu gün mü olması gerekir?
Kaçırdım mı yani... Peki bu ovulasyon testinin hamileliği gösterdiği hangi günler için geçerli, yani adete yakın mı? Mesela ben çift çizgiyi 1 agustosta gördüm 2 agustosu degerlendirdim... 7 agustosta denemek için tekrar ovulasyon t. Yaptım çizgi tekti.. Acaba şimdi hamileleik yok mu demek?
ovulasyon testi hamileliği değil yumurtlamanın olduğu günü gösterir hamile olup olmadığınızı hamilelik testinden anlayabilirsiniz ki şu an için çok erken.
canım onu biliyorum da bazı arkadaşlar idrar testinde çıkmadan ovulasyon testi ile anlamışlar diye okumuştum o yüzden sordum ?
aa canım tebrik ederim ... ben de deneyim belki olur... yani gebelik testinden önce gösterdi dimicanım benim öyle oldu mesela ama herkeste aynı mı olur bilmiyorum kesin konuşmak istemiyorum adetimin 20. günü yaptım silikti 23. günü bida yaptım çizgi koyulaşmıştı dün kan testinden öğrendim hamile olduğumu 27. günümdü Rabbim sanada nasip etsin inş.
aa canım tebrik ederim ... ben de deneyim belki olur... yani gebelik testinden önce gösterdi dimi
kızlaaaar hamileyiiiiiiiiiiim çok şükür Rabbim e bugün yada yarın adet olmam lazımdı değerim 244.96 nasıl sizce
Yüce Rabbim bu mübarek günlerin hürmetine tüm isteyenlere de (sizlere) nasip etsin inş.
1 agustosta çift çizgi olmuştu canım, o zaman bugun 18. gün oluyor
canım çok tebrik ederim hayrlıysıyla bebeğinide inş kucağına alırsın
günaydın kızlar ...
canım bence daha erken dediğim gibi benim 20. gün yaptığımda silikti 23. gün koyulaştı sende istersen 2 gün sonra yap bide benim gibi 3 4 gün sonra yap eğer ikinci yaptığın koyulaşmışsa inş bebeişin seninledir ama ben idrar testlerine bile güvenmiyorum ben öyle meraktan yapmıştım belki aynı sonucu vermeyebilir kesin sonuç için kan tahlilini de yaptır canım benim.
günaydın tatlım hayat senın kaç günün kaldı bata
bülfücüm kuzucum günaydın bebeğim nerelerdesın :26: sen sende mı benım gibi çok yogunsun elime bir sürü iş geldi gelmez gelmez geldimide tam gelir minnoşum
ama senı çok özlüyorum aklım hep burda ona göre
günaydın kızlar ...
kızlarr
ilk defa bu ay ovulasyon testi kullandım çift çizgiyi gördüm fakat öncesi ve ertesi birliktelik oldu, çift çizginin olduğu gün mü olması gerekir?
kaçırdım mı yani... peki bu ovulasyon testinin hamileliği gösterdiği hangi günler için geçerli, yani adete yakın mı? mesela ben çift çizgiyi 1 agustosta gördüm 2 agustosu degerlendirdim... 7 agustosta denemek için tekrar ovulasyon t. yaptım çizgi tekti.. acaba şimdi hamileleik yok mu demek?
canım benim öyle oldu mesela ama herkeste aynı mı olur bilmiyorum kesin konuşmak istemiyorum adetimin 20. günü yaptım silikti 23. günü bida yaptım çizgi koyulaşmıştı dün kan testinden öğrendim hamile olduğumu 27. günümdü Rabbim sanada nasip etsin inş.
canım 2-3 güne kadar gelmesi gerek kırmızıların..bende umut yok bu ay idrar testindede belirsizde olsa çizgi mizgi yok hiç bişey yok...gelir kırmızılar yakında önümüzdeki aya artık