How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Hazret-i Fâtıma-tüz-zehrâyı “radıyallahü teâlâ anhâ” hazret-i Alîye “radıyallahü teâlâ anh” tezvîc (nikah) etdiklerinde buyurdukları vasıyyetleri beyânındadır.

Hazret-i Alî “radıyallahü teâlâ anh” rivâyet eder.
Resûlullah “sallallahü teâlâ aleyhi ve sellem” buyurdular ki:

* Yâ Alî! Gelini ilk hafta yoğurt yimekden ayran yimekden sirke ve ekşi yimekden men’ et! Hazret-i Alî “kerremallahü vecheh” “Yâ Resûlallah! neden ötürü bu şeyleri vermemem gerekdir” diye sordu. Buyurdu ki: (Ondan dolayı ki turşu ve yoğurt ve ayran rahmde evlâd olmasına mâni’ olur. Evde bir hasır olması doğurmayan kadından iyidir.) Hazret-i Alî dedi ki: Yâ Resûlallah! Sirkenin illeti nedir. Buyurdu ki: (Sirke yiyen kadının hayzı zahmetli olur ve temizliği uzar. Keşenç yimek hayzı karında habs eder. Eğer Hak Sübhânehü ve teâlâ hazretleri bir evlâd verirse doğumu zor olur. Ammâ ekşi elmâ yimek hayz kanını keser. Onun ardından başka hastalık zuhûr eder.)

kızlar ben bu yazıyı yumurtlama zamanımda okumuştum ve yumurtlama zamanı yoğurt ayran sirke elma yemedim içmedim belki bi faydası olur diye paylaşayım dedim.Rabbim sağlıklı sihhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inş tüm dileyenlere.

evet arkadaşım bunu bende biliyorum ilk duyduğumda bende şaşırmıştım; ben yoğurt, ayran çok severimde ama yumurtlama günlerimde açıkçası dikkat etmemiştim. bundan sonra biraz dikkat ediyim bari..

suay
sat: 01-agustos
bat:28-agustos

fatmaipek
sat: 24-temmuz
bat: 22-agustos

taylaninannesi
sat: 09-agustos
bat:06-eylül
2 bebek çalışması

22merve22
sat: 19-temmuz
bat: 16-agustos

DaisyB
sat: 22-temmuz
bat: 21-agustos

nestam
sat: 21-temmuz

ilkem
sat: 20-temmuz

blowhole25
sat: 05-agustos
bat: 02-eylül

belfü :nazar:
sat:02-mayıs
tahmini doğum: 06-şubat-2013 :49::emir_bebek::nazar:

Son düzenleme:
Nestam canım güzel dileklerin için çok sağol.Darısı tüm isteyenlerin başına canımcım sağlıkla güzel haberlerinizi alırız inşallah:nazar:

Canım yerleşme olabilir.Yerleşme sonrası kan testi yaptırmış bende ve test pozitifti :) Darısı sana

Kuzucumm benimm seni çokk seviyorumm ya benn:38::38::38::38:

SAT 02 Mayıs - Tahmini Doğum Tarihi :06 Şubat

Geldim kuzucum :)
Sende işleri teslim etmişsin gözün aydın balımm.:38::38:

tatlım kusura bakma bugün enerji bakanlığına gittik öğleden sonra gedim yetiştirmem gerekenler vardı şimdi girebildim tatlım nasılsın bıtanem :38:
yüğenımde artık kocaman oluyor maşallah süpanallah :nazar:
ohhh be sonunda cuma bugün ve tatil kuzucum bızım çalışmalar tam gaz devam :1::4:kasıklarım çok ağrıyo hiç böyle olmadım bu klomen yapıyor sanırım :17::18:
inş. bu ay rabbım yüzümü güldürür benım kuzende bugün aradı onada aşılama yaptılar 2 kez birincisi tutmadı 2 ncisi tuttu çok şükür 4 haftalık hamişmiş daha 22 yaşında bana inş. sende hamiş kalırsında beraber doğururuz diyor :9::16:

yeni gelen arkadaslar olmus hosgeldiniz diyorum:54:

gurbetcim canım ben herkesi yazdım sana kolaylık olsun diye listeyi tabloya geçirirsin oldumu :54:

Nestam canım güzel dileklerin için çok sağol.Darısı tüm isteyenlerin başına canımcım sağlıkla güzel haberlerinizi alırız inşallah:nazar:

Canım yerleşme olabilir.Yerleşme sonrası kan testi yaptırmış bende ve test pozitifti :) Darısı sana

Kuzucumm benimm seni çokk seviyorumm ya benn:38::38::38::38:

SAT 02 Mayıs - Tahmini Doğum Tarihi :06 Şubat

Geldim kuzucum :)
Sende işleri teslim etmişsin gözün aydın balımm.:38::38:

tatlım kusura bakma bugün enerji bakanlığına gittik öğleden sonra gedim yetiştirmem gerekenler vardı şimdi girebildim tatlım nasılsın bıtanem :38:
ohhh be sonunda cuma bugün ve tatil kuzucum bızım çalışmalar tam gaz devam :1::4:kasıklarım çok ağrıyo hiç böyle olmadım bu klomen yapıyor sanırım :17::18:
inş. bu ay rabbım yüzümü güldürür benım kuzende bugün aradı onada aşılama yaptılar 2 kez birincisi tutmadı 2 ncisi tuttu çok şükür 4 haftalık hamişmiş daha 22 yaşında bana inş. sende hamiş kalırsında beraber doğururuz diyor :9::16:

yeni gelen arkadaslar olmus hosgeldiniz diyorum:54:

gurbetcim canım ben herkesi yazdım sana kolaylık olsun diye listeyi tabloya geçirirsin oldumu :54:

suay

fatmaipek

taylaninannesi
2 bebek çalışması

22merve22

DaisyB

nestam

ilkem

blowhole25

bende varım
sat 11 ağustos
bat 6 eylül

suay

fatmaipek

taylaninannesi
2 bebek çalışması

22merve22

DaisyB

nestam

ilkem

blowhole25

hayat365
sat: 11-agustos
bat: 06-eylül

nihayet kk ya girebildim...bakım vardı sanırım

ya bu arada kızlar bugün benim belim çok ağrıyo,bide arada karnım...sanki adet olucakmışım gibi.

ama daha bat a 1 hafta var...bu kadar erken belirtim olmazdı normalde

Canımıniçi kendini çok yorma ama yavaş yavaş yap ben seni hep beklerim kuzucum:38: İyi ol sen yeter ki.
Canım hayırlısıyla bu ay yüzümüz gülücek minik meleğein benimde yiğenim gelecek havalara uçucak.

Haftasonu geldi valla şükürler olsun, bol bol dinlen güzel yürekli arkadaşım.
Seni çok ama çok seviyorum:38::38::38::38:

sonunda çift çizgiyi gördüm testte ( 18.günde ) dün çalışma yapmıştık zaten kaç gün daha yapsakki bide hergünmü yapsak acaba biraz zor olacak ama fındık fıstık yiyip enerjimizi artıralım bari

nihayet kk ya girebildim...bakım vardı sanırım

ya bu arada kızlar bugün benim belim çok ağrıyo,bide arada karnım...sanki adet olucakmışım gibi.

ama daha bat a 1 hafta var...bu kadar erken belirtim olmazdı normalde

tatlım sabırlı ol az kaldı inş. hamişsindir :16::34:
Canımıniçi kendini çok yorma ama yavaş yavaş yap ben seni hep beklerim kuzucum:38: İyi ol sen yeter ki.
Canım hayırlısıyla bu ay yüzümüz gülücek minik meleğein benimde yiğenim gelecek havalara uçucak.

Haftasonu geldi valla şükürler olsun, bol bol dinlen güzel yürekli arkadaşım.
Seni çok ama çok seviyorum:38::38::38::38:

kuzucum valla bu hatfa acaip yoruldum inanılmaz :32:
bende senı çok ama çok seviyorum :38::38::38:

sanada güzel haftasonları meleğim benım cimcimem bitanem p.tesi görüşürüz canımıniçi bye :3::38::38:

Anlayamadıgım ne biliyor musunuz. Mayıstaki tüp denemede ilaçları 18 gün kullanıp ancak büyütebilmişlerdi ve sonra toplamışları.. ( tabi sonuç negatif oldu ) . Ama 2 aydır test yapıyorum hep 7. 9 . Gün gibi çift çizgiyi görüyorum. Test bana şaka mı yapıyor acaba ??:20::20::20::19::19::19::19::19::20:

ilk defa duydum ben sirke de yedim yogurtta yedim ekşi de yedim hepsini yedim hala da yiyorum böyle bir şey duymamıştım gerçekten sarmısak da yiyorum faydalı oldugu ıcın ne bılım bılseydım yemezdım ki yemım mı sımdı hangısı dogru :s kafam karıstı

canım bende çok şaşırmıştım ama herşeyi denedim bundan ne çıkarki dikkat ediyim yemeyim dedim tabi bunları yemediğimden bebişim oldu demiyorum ben bunun yanında kür falan da uygulamadım ama paylaşmak istedim sizlerle yumurtlama zamanı dediğimiz 1 hafta için falan geçerli zaten yemesek nolur ki sende yeme istersen tatlım sen bilirsin yani.

canım bende çok şaşırmıştım ama herşeyi denedim bundan ne çıkarki dikkat ediyim yemeyim dedim tabi bunları yemediğimden bebişim oldu demiyorum ben bunun yanında kür falan da uygulamadım ama paylaşmak istedim sizlerle yumurtlama zamanı dediğimiz 1 hafta için falan geçerli zaten yemesek nolur ki sende yeme istersen tatlım sen bilirsin yani.

geçti tatlım ben yedim bile :(

günaydın arkadaslar nasılsınız ne var ne yok kac gündür dirmemiştim.inş. güzel haberler vardır ?

Back