• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

suay
sat: 01-agustos
bat:28-agustos

fatmaipek
sat: 24-temmuz
bat: 22-agustos

taylaninannesi
sat: 09-agustos
bat:06-eylül
2 bebek çalışması

22merve22
sat: 19-temmuz
bat: 16-agustos

DaisyB
sat: 22-temmuz
bat: 21-agustos

nestam
sat: 23-temmuz

suaycım sat 21 temmuz du benim,yanlış yazmışım düzelttim canım...

hayırlısı olsun canım,inş.tez zamanda güzel haberi verirsin...bu arada ilk i kaç yaşında ?

İlki de cetvelimde tam net anlasılmıyor ama 4,5 yasında..biraz geciktim aslında ama hayırlısı:) yasım da 35 bu arada:([/QUOTE]

Allah bağışlasın canım...inş.taylan ın kardeşine biran önce kavuşur...bu arada bende aralıkta 31 ime giricem ve benim ilk bebeğim o yüzden gecikmiş falan değilsin canım :))

İlki de cetvelimde tam net anlasılmıyor ama 4,5 yasında..biraz geciktim aslında ama hayırlısı:) yasım da 35 bu arada:(

Allah bağışlasın canım...inş.taylan ın kardeşine biran önce kavuşur...bu arada bende aralıkta 31 ime giricem ve benim ilk bebeğim o yüzden gecikmiş falan değilsin canım :))[/QUOTE]

Canım senınkı de gec degıl ben de ilkini 31de kucagıma aldım:) Allah saglıkla kavustursun hepimizi insallah..

en son olduğun adet tarihin canım...bu arada bat larımız aynı...inş.o gün olmayızda müjdeli haberi birlikte veririz canım

bu arada hiç belirli falan varmı ?

evet canım inş olmayız inş ikimizdende güzel haberler gelir ne yazık ki bende hiç belirti yok olsa ona yorcam ben ovu testide yaptım bende oda işe yaramadı sende belirti var mı canım

evet canım inş olmayız inş ikimizdende güzel haberler gelir ne yazık ki bende hiç belirti yok olsa ona yorcam ben ovu testide yaptım bende oda işe yaramadı sende belirti var mı canım

inş.tatlım...ya aslında belirti denilebilirmi bilmiyorum ama bugün midem biraz tuhaf,bide ara ara kasıklarıma batma oluyo...normalde benim adet öncesi sadece olacağım gün karnım ağrır ama geçen ay 1 hafta öncesinden göğüste hassasiyet,bel ağrısı ve batmalar oldu,bende kesin hamileyim demiştim ama günümden 2 gün önce geldi kırmızılar :(

o yüzden çokta takılmak istemiyorum,sanırım tamamen psikolojik bendeki belirtiler:)

Hazret-i Fâtıma-tüz-zehrâyı “radıyallahü teâlâ anhâ” hazret-i Alîye “radıyallahü teâlâ anh” tezvîc (nikah) etdiklerinde buyurdukları vasıyyetleri beyânındadır.

Hazret-i Alî “radıyallahü teâlâ anh” rivâyet eder.
Resûlullah “sallallahü teâlâ aleyhi ve sellem” buyurdular ki:

* Yâ Alî! Gelini ilk hafta yoğurt yimekden ayran yimekden sirke ve ekşi yimekden men’ et! Hazret-i Alî “kerremallahü vecheh” “Yâ Resûlallah! neden ötürü bu şeyleri vermemem gerekdir” diye sordu. Buyurdu ki: (Ondan dolayı ki turşu ve yoğurt ve ayran rahmde evlâd olmasına mâni’ olur. Evde bir hasır olması doğurmayan kadından iyidir.) Hazret-i Alî dedi ki: Yâ Resûlallah! Sirkenin illeti nedir. Buyurdu ki: (Sirke yiyen kadının hayzı zahmetli olur ve temizliği uzar. Keşenç yimek hayzı karında habs eder. Eğer Hak Sübhânehü ve teâlâ hazretleri bir evlâd verirse doğumu zor olur. Ammâ ekşi elmâ yimek hayz kanını keser. Onun ardından başka hastalık zuhûr eder.)

kızlar ben bu yazıyı yumurtlama zamanımda okumuştum ve yumurtlama zamanı yoğurt ayran sirke elma yemedim içmedim belki bi faydası olur diye paylaşayım dedim.Rabbim sağlıklı sihhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inş tüm dileyenlere.

Hazret-i Fâtıma-tüz-zehrâyı “radıyallahü teâlâ anhâ” hazret-i Alîye “radıyallahü teâlâ anh” tezvîc (nikah) etdiklerinde buyurdukları vasıyyetleri beyânındadır.

Hazret-i Alî “radıyallahü teâlâ anh” rivâyet eder.

* Yâ Alî! Gelini ilk hafta yoğurt yimekden ayran yimekden sirke ve ekşi yimekden men’ et! Hazret-i Alî “kerremallahü vecheh” “Yâ Resûlallah! neden ötürü bu şeyleri vermemem gerekdir” diye sordu. Buyurdu ki: (Ondan dolayı ki turşu ve yoğurt ve ayran rahmde evlâd olmasına mâni’ olur. Evde bir hasır olması doğurmayan kadından iyidir.) Hazret-i Alî dedi ki: Yâ Resûlallah! Sirkenin illeti nedir. Buyurdu ki: (Sirke yiyen kadının hayzı zahmetli olur ve temizliği uzar. Keşenç yimek hayzı karında habs eder. Eğer Hak Sübhânehü ve teâlâ hazretleri bir evlâd verirse doğumu zor olur. Ammâ ekşi elmâ yimek hayz kanını keser. Onun ardından başka hastalık zuhûr eder.)

kızlar ben bu yazıyı yumurtlama zamanımda okumuştum ve yumurtlama zamanı yoğurt ayran sirke elma yemedim içmedim belki bi faydası olur diye paylaşayım dedim.Rabbim sağlıklı sihhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inş tüm dileyenlere.

iilginç ilk defa duydum

günaydın topiğimizin fıstık anneleri ve adayları...hepinize hayırlı cumalar...Rabbim bu mübarek günde hepimizin dualarını kabul etsin inş.

canım bence hemen bozma moralini...biliyorum çok zor ama rahat olmamız lazım...hem bu ay olmazsa diğer ay sil baştan tekrar başlarız...bak gör kısa zamanda bebiş haberlerimizi ardarda vericez..

Belfücüm senle daha önce hiç karşılaşmadık ama geçmişten okumuştum...Rabbim bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım...inş.çizelgenden yapmak bizede nasip olur

suaycım ohh işlerini hafifletmişsin,evet topik biraz sessiz diğerlerine göre,sanırım yazan olmayınca gelende gidiyo,bundan sonra daha aktif oluruz inş.
birbirimize destek olmamız lazımm dimi amaa

dikkat et tatlım kendine,hem tam kırmızıları görmeden ümidini kaybetme,olmazsada eylül de devam ederiz,yetrki sağlığımız yerinde olsun...elbet bizde görücez o günleri

Nestam canım güzel dileklerin için çok sağol.Darısı tüm isteyenlerin başına canımcım sağlıkla güzel haberlerinizi alırız inşallah:nazar:

kızlar sabah kahverengi silme bi akıntı geldi bana sonra yok oldu acaba yerleşme kanaması mı yoksa adet kanaması mı bilemedim yerleşme kanaması yaşayan ya da nasıl olduğunu bilen var mı aranızda?:26:

Canım yerleşme olabilir.Yerleşme sonrası kan testi yaptırmış bende ve test pozitifti :) Darısı sana

kızlar dikkat !

herkes satları ve batları yazsın yanı ilk adet başlağıcı tahmini adet olacağınız gün :16:

hamişler :49: sizde son adet tarihi ve tahmini doğum hadi arkadaşalr sonra gurbetgüzeli düzenleme yapar listeye ekler

ilk ben sat: 01-08-2012
bat: 28-08-2012 inş. gelmez

Kuzucumm benimm seni çokk seviyorumm ya benn:38::38::38::38:

SAT 02 Mayıs - Tahmini Doğum Tarihi :06 Şubat

kuzucum nerdesın ya :25::25:
bakıyorum bakıyorum yoksun :14::14:
özledim senı :38:

Geldim kuzucum :)
Sende işleri teslim etmişsin gözün aydın balımm.:38::38:

günaydın kızlar ..kırmızılar tam gelmeden hormon testi yaptırsam doğru çıkarmı...geldi sayılır akşama kesin hatta:52::52::52::52: ancak bugün hormon testi yaptırabilirm hafta sonuna yapılmıyo

günaydın kızlar ..kırmızılar tam gelmeden hormon testi yaptırsam doğru çıkarmı...geldi sayılır akşama kesin hatta:52::52::52::52: ancak bugün hormon testi yaptırabilirm hafta sonuna yapılmıyo

günaydın kızlar.yazıyı bende okudum tam aksine yoğurt yemenin yumurtalıkları çalıştırdığını duymuştum bende .zaten ben çok dikkat etmiyorum ne yediğime ne içtiğime öyle kür falanda uygulamıyorum.sadece belimin altına yastık koyuyorum okadar.bugünde değişik bir karın ağrım var sanırım yumurtalıklar hareketleniyor bugün 18.günüm yine akıntı var çatladı benim yumoşlar heralde

hazret-i fâtıma-tüz-zehrâyı “radıyallahü teâlâ anh┠hazret-i alîye “radıyallahü teâlâ anh” tezvîc (nikah) etdiklerinde buyurdukları vasıyyetleri beyânındadır.

Hazret-i alî “radıyallahü teâlâ anh” rivâyet eder.

* yâ alî! Gelini ilk hafta yoğurt yimekden ayran yimekden sirke ve ekşi yimekden men’ et! Hazret-i alî “kerremallahü vecheh” “yâ resûlallah! Neden ötürü bu şeyleri vermemem gerekdir” diye sordu. Buyurdu ki: (ondan dolayı ki turşu ve yoğurt ve ayran rahmde evlâd olmasına mâni’ olur. Evde bir hasır olması doğurmayan kadından iyidir.) hazret-i alî dedi ki: Yâ resûlallah! sirkenin illeti nedir. Buyurdu ki: (sirke yiyen kadının hayzı zahmetli olur ve temizliği uzar. Keşenç yimek hayzı karında habs eder. Eğer hak sübhânehü ve teâlâ hazretleri bir evlâd verirse doğumu zor olur. Ammâ ekşi elmâ yimek hayz kanını keser. Onun ardından başka hastalık zuhûr eder.)

kızlar ben bu yazıyı yumurtlama zamanımda okumuştum ve yumurtlama zamanı yoğurt ayran sirke elma yemedim içmedim belki bi faydası olur diye paylaşayım dedim.rabbim sağlıklı sihhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inş tüm dileyenlere.

ilk defa duydum ben sirke de yedim yogurtta yedim ekşi de yedim hepsini yedim hala da yiyorum böyle bir şey duymamıştım gerçekten sarmısak da yiyorum faydalı oldugu ıcın ne bılım bılseydım yemezdım ki yemım mı sımdı hangısı dogru :s kafam karıstı

suay
sat: 01-agustos
bat:28-agustos

fatmaipek
sat: 24-temmuz
bat: 22-agustos

taylaninannesi
sat: 09-agustos
bat:06-eylül
2 bebek çalışması

22merve22
sat: 19-temmuz

DaisyB
sat: 22-temmuz
bat: 21-agustos

nestam
sat: 21-temmuz

suay canım beni de eklermisin listeye
sat 20 temmuz
bat 21 ağustos

günadın kızlar

benim de son ilikşiden beri kasık ağrım var sanki yum. çatlaması öncesi giren ağrılar gibi.
çatlamadımı acaba diye korkuyorum, yine kist olursa 2-3 ay uzayacak bebiş olayı
off yaa

Back