-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #2.201
canım zaten benım 1 günümde geçti ama ben bugünde bekliyeceğim test yapmayacağım pazartesi direk sabah gidip kan vercem eğer hastalanmazsam bugün 2 günüm şuan gelen giden yok hayırlısı
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine allaha emanet ol bebeğinede sanada acil şifalar dilerim allahım sizi korusun
ARKADAŞLARIMMM nasılsınızzz çok özledim sizleriii kıslarrrr uzun zamandırr giremedimm düşük tehlikem oldu 25 - 30 gün sürekli yattım aşırı kusmalarım oldu pek giremedim çok şükür artık iyiyim ara ara bazı şikayetlerim oluyor ama olsun dayanabiliyorum sizler nasılsınız tablomuz baya kalabalıklaşmış ohhh çok güsel olmuşşş ALLAHım tez zamanda inşallahhhh daha çok hamişlerle doldurur tablomuzu sırayla herkesssss bu mutluluğu yaşarrr inşallahhh
tekrar kızlarrr hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsunnnn ALLAHım dualarımızı kabul eylesin ve cumalarımız mübarek olsunnnn inşallahhhh
canım adete dair bi belirtin varmı ayy çok heyecenlı ya inşallah hamişşindir
ay_she bende regle 5 gun kala ovu ve gebeık testı yapmsıtım gebelık silikti ovu netti regl olcam gun gebelık testı ve ovu yaptım ıkısıde nettı canım ınsallah gelımıstır bebısın yaaa :52: aslında kan tetsı ıcın erken değil bence doktorun basından savmıs zaten erken öğrenılmesı istendıgı ıcın var kan testı die bişey yanı :) hatta ilişkiden 10 gun sorna dahı sonuc alınabılıo neyse hayırlsıı olsun az kalmıs 3 guncuk gecer hemencık :)[/QUOTE .!.:evet bi geçse. anlamadım dr u zaten.eşimle tartıştık hatta. sen mi iyi bilceksin internet mi doktor mu diyo. ben olsam dayanamazdım heralde zorla götürürdüm.seninle aynı durumdayız canım..senin kanda kaç çıktı? keseyi gördünmü?
sen şimdi kan testi yapmıyprsun ve sürekli idrar testi yapıyorsun sence bu daha mı doğru sürekli bir stres sürekli bir acaba mı.
ewet şuanda değerin düşükte çıkabılır yuksekte çıkabılır.ama dr.una devam etmeyi bir daha düşün derim sana.idrarda çıkmamış olsa kan testi yaptırma derdim.
TR de isen özel hastaneler haftasonuda kan testi yapıyorlar aklında olsun.
biz şimdiden sana hayırlı olsun diyelim :))) sağlıkla kucağına al büyüt canım tebrikler.
selam kızlarl,gecen ay kımyasal gebelık yasadım adetım bıtmek uzere..allaha hamd olsun umutluyum gelecek ıcın rabbım ısterse eger bend evlat sahıbı olmak ıstıyorum.
ınternetten aldım bu ovulasyon testını kullanım kılavuzu fransızcanasıl kullancam anlamadım.
ıdrarı yapıp cubugu bıraz ıcınde tuttum,sonra taktım dıgıtal aparata,ama ne bos yuz ne gulen yuz cıktı olmadı mı daha yumurtlamadım bence ama bos yuz de cıkmadı sadece kıtapcık belırıyo acaba zamanı gelmedıgı ıcın mı oyle..
kullanan varsa kullanım seklını anlatabılır mı?sımdıden tesekkurler..
allah ısteyen herkesı cocuk sahıbı yapsın ınsallah aratmadan sıkıntı cektırmeden..
evet bi geçse. anlamadım dr u zaten.eşimle tartıştık hatta. sen mi iyi bilceksin internet mi doktor mu diyo. ben olsam dayanamazdım heralde zorla götürürdüm.seninle aynı durumdayız canım..senin kanda kaç çıktı? keseyi gördünmü?
canım hayırlısı olsun ahh ahh bu kocalar böle işteee :)
doktorlar bisürü şey dıo ama valla hersey teori değildir deneyım de önemlidir deneyımleyenlerin fikri önemli bence
ikinci bebegımde 7. haftaya kadar kese 9. haftaya kadar kalp atısı gozukmeıd bazı drlara kalsa kürtaj olmalıydı ama yasadı
büyüdü 28 haftada baska bı sebepten kaybettım yanı canım öle doktor dedi die körü körüne inanmamak lazım
bazısı cidden savmak için yapio
Selam aysecigim,
Canim Allah bu sefer kucagina versin yavrunu hayirlisiyla..
evet doktorlada sonucta herseyi bilemez cok haklisin..
Insallah Allah yar ve yardimcin olsun canim
selam canım :)
amın canım ben özellıkle özeldekı doktorlara pek inanmıyorum :) devlettekıler bana daha ınandırıcı gelıo :)
kızkardeısm mesela doktora gitti özelde oo rahmın tamamı yara yakmamız laızm vs vs kardeısmde üzülmus yazık
dedik bi de devlete gıt baksınalr baktılar mınık bı ıltıhap varmıs ve ilaçla gectı...kar amacı güdüldüğü için
sağlık ıkıncı plana atılıyor cogu yerlerde...var ne yazıkkı böyleleri...amın cnaım cumlemızın :)
kızlar çok şükür nisan ayında gebe kalmışım bebeğim 4 haftalık şimdi kan testi ve idrar testinde çıktı 2 hafta sonra için doktoruma randevu alabildim o zamana kalp atışlarını duyarım belki çok mutluyum çok da heyecanlı, çok da korkuyorum bir şeyler aksi gider mi diye Allah korusun...
kızlar ne olur dualarınızı esirgemeyin benden, bebeğimi sağ salim kucağıma almayı nasip etsin Rabbim...
ovulasyon testleri gerçekten işe yarıyor ben laboq... almıştım tahmini günlerde hergün yaptım o günlerde de çok çalıştık sonunda oldu çok şükür...
Allah olmayan herkese umut eden bekleyen herkese nasip etsin tez zamanda ben de hepiniz için dua edicem hepimizin yüzü güler inşallah tez zamanda...
öpüyorum hepinizi...