ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

canım adete dair bi belirtin varmı ayy çok heyecenlı ya inşallah hamişşindir

canım geçmiş olsun şimdi iyi oldugunuza sevindim.

canım adete dair bi belirtin varmı ayy çok heyecenlı ya inşallah hamişşindir

yok tatlım adete dair bir belirti yok sadece çok az ve şeffaf akıntım oluyor arada birde kasıklarım ara ara batma oluyor başka birsey yok :18::18:
inş. tatlım inş. hamişimdir

belki dayanamayıp giderim özele.ama eşimle inatlaştık bilemiyorum. amin canım.Allah razı olsun yardımcı olduun için

selam kızlarl,gecen ay kımyasal gebelık yasadım adetım bıtmek uzere..allaha hamd olsun umutluyum gelecek ıcın rabbım ısterse eger bend evlat sahıbı olmak ıstıyorum.
ınternetten aldım bu ovulasyon testını kullanım kılavuzu fransızcanasıl kullancam anlamadım.
ıdrarı yapıp cubugu bıraz ıcınde tuttum,sonra taktım dıgıtal aparata,ama ne bos yuz ne gulen yuz cıktı olmadı mı daha yumurtlamadım bence ama bos yuz de cıkmadı sadece kıtapcık belırıyo acaba zamanı gelmedıgı ıcın mı oyle..
kullanan varsa kullanım seklını anlatabılır mı?sımdıden tesekkurler..
allah ısteyen herkesı cocuk sahıbı yapsın ınsallah aratmadan sıkıntı cektırmeden..

kızlar son 1 hafta kaldı bat tarihine, günler azaldıkça içime korku düşüyo. herşeyin hayırlısı tabi ki ama hüsranla sonuçlanıcak diye de çok korkuyorum.

canim bende clearblue digital kullaniyorum ,,,sen yanlis kullanmissin once cubugu digitala takiyorsun sonra idrarin icinde bekletiyorsun ,,,,,bos yuvarlak,,,,, tarama yaparken yanip yanip soner eger negatifse taramadan sonra bos sabit durur,,positif se tarama durur ama gulucuklu bir sekilde durur...ayriyeten cubugu ok isaretlerine gore digitaldeki ok isaretlerine denk getirip birbirine takiyorsun oturdugunta bi tik der sonra basligi cikarip idrarin icinde bekletiyorsun...islem bitikten sonrada digitalin ustunde buyuk bir dugme var ona bas kullanmis oldugun cubugu cikarmak icin sonra cope atabilirsin .boyle

canım hayırlısı olsun ahh ahh bu kocalar böle işteee :)

doktorlar bisürü şey dıo ama valla hersey teori değildir deneyım de önemlidir deneyımleyenlerin fikri önemli bence

ikinci bebegımde 7. haftaya kadar kese 9. haftaya kadar kalp atısı gozukmeıd bazı drlara kalsa kürtaj olmalıydı ama yasadı

büyüdü 28 haftada baska bı sebepten kaybettım yanı canım öle doktor dedi die körü körüne inanmamak lazım

bazısı cidden savmak için yapio...ben kan testı yaptırmadım 18 mayıs aladım randevumu bakalım :)

Son düzenleme:
suay hala test yapamdımııııııııııııııııııı ????????????????????????????

Selam aysecigim,

Canim Allah bu sefer kucagina versin yavrunu hayirlisiyla..

evet doktorlada sonucta herseyi bilemez cok haklisin..

Insallah Allah yar ve yardimcin olsun canim

Selam aysecigim,

Canim Allah bu sefer kucagina versin yavrunu hayirlisiyla..

evet doktorlada sonucta herseyi bilemez cok haklisin..

Insallah Allah yar ve yardimcin olsun canim

selam canım :)

amın canım ben özellıkle özeldekı doktorlara pek inanmıyorum :) devlettekıler bana daha ınandırıcı gelıo :)

kızkardeısm mesela doktora gitti özelde oo rahmın tamamı yara yakmamız laızm vs vs kardeısmde üzülmus yazık

dedik bi de devlete gıt baksınalr baktılar mınık bı ıltıhap varmıs ve ilaçla gectı...kar amacı güdüldüğü için

sağlık ıkıncı plana atılıyor cogu yerlerde...var ne yazıkkı böyleleri...amın cnaım cumlemızın :)

Son düzenleme:

Evet ya malesef kötü niyetli doktorlarda cok

dileri imanlari para mamkam,

ama iste insan saniyor doktordur o bilir,fakat en iyisini yapmis kizkardesin,bende sali günü bakalim baska bir kadin doktoruna gidecegim bi bakiyim o ne diyor.

kızlar çok şükür nisan ayında gebe kalmışım bebeğim 4 haftalık şimdi kan testi ve idrar testinde çıktı 2 hafta sonra için doktoruma randevu alabildim o zamana kalp atışlarını duyarım belki çok mutluyum çok da heyecanlı, çok da korkuyorum bir şeyler aksi gider mi diye Allah korusun...
kızlar ne olur dualarınızı esirgemeyin benden, bebeğimi sağ salim kucağıma almayı nasip etsin Rabbim...
ovulasyon testleri gerçekten işe yarıyor ben laboq... almıştım tahmini günlerde hergün yaptım o günlerde de çok çalıştık sonunda oldu çok şükür...
Allah olmayan herkese umut eden bekleyen herkese nasip etsin tez zamanda ben de hepiniz için dua edicem hepimizin yüzü güler inşallah tez zamanda...
öpüyorum hepinizi...

Gozunaydin cnm saglicakla bebisini kucagina al darisi bekleyenlerin basina ins

10 ay sonundada yine gume gittim kizlar KIRMIZI KARTI yedim hemde bat tarihinden 1 gun once yedim uffffff moralim cok bozuk ,,bu ay dan cok umitliydim,,,,,,,

neyse adetin 3 gunu pergotime ,yani klomenin bir cesidi ona baslicam ilk kez umarim gercekten yardimci oluryordur bu tur ilaclar.

kizlar size bi soru benim bat hic sasmazdi ilk kez bir gun erken geldi ,benim siklus uzunlugum 28 gun nor,malde ve bi dahaki bat tarihim 10 haziran olmasi lazim

1 gun erken geldigine gore bu ay 27 gun sonra oldum, azaman bidahaki bat tarihini 9 haziranmi olucak kafam karisti ????

kızlar belfücüm rabbıme şükürler hamileyim
ay hala çoktayım ben adetım 5 gün geçti test yaptım eşimle hemen çıktı yarın sabahta kan vereceğim
tüm topiğimizin anneler gününü kutlarım
darısı olmayanlara inş. belfücüm gurbet güzeli topikteki herkesin en kısa zaman da güzü gülsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…