- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #2.161
Umutlanmak istemiyorum canım ama teste ilk başladığım 2.çizgi hiç çıkmıyordu. Şimdi 2.çizgim çok silik ama rahat görebiliyorsun yani öyle çok dikkatli incelemeni gerektirecek siliklikte değil. senin çizgin nasıl çıktı koyuluk derecesi?benim bata 10-12 gün var.
bnmde 6 gün geçti. bakalım canım ne olacak ümitlenmek istemiyorumRabbim yardımcımız olsun.
tamam canım sadece bı ay yaptım ama öğrendıkelrımı sölerım zaten her testımı fotografladım yanı
belgelerle konsuuruz olur mu
kızlar 3 gün içinde adet olmalıyım. gebelik testi 2. çizgi silik, ovulasyon testi 2 çizgi de net....ama doktor erken dedi kan testi yapmadı...bilmiyorum ne olacak
gebelik testinde 2. çizgi silikse gebelik var demektir canımgerçi doktorun daha iyi bilir ama emin olmak için beklemek istedi herhalde. hayırlı uğurlu olsun Allah bizlere de 2. çizgiyi görmeyi nasip etsin inş.
İnşallah canım gönlünce olsun. çok isterim görmeni. silik olanlar hayali çizgiymiş canım doktor öyle dedi. tam net olmadıktan sonra çok umutlanmamak lazımmmış.ondan test yapmadı.bikaç gün sonra gidicem.yalnız ben ovulasyon günlerim için bu testlerden yaptım hep negatifti.adetime bikaç gün varken Ovulasyon testi neden çift çizgi çıkar sence
ovulasyon testi ile hamile olduğunu öğrenen çok arkadaş var burda. hatta geçen gün aynı şeyi ben de sormuştum. ıh hormunu ölçüyormuş ovulasyon testi ve yumurtlama olduğunda yükseliyormuş, aynı hormon gebelik olunca da yükseliyormuş. eğer ovulasyon testinde net 2 çizgi gördüysen hamilesindir :) Allah'ım hayırlısını versin doktordan daha iyi bilemeyiz tabi ama bunnu çok tecrübe etmiş arkadaşlar var burdasen gönlünü ferah tut 3 gün dediğin nedir ki
kızlar 3 gün içinde adet olmalıyım. gebelik testi 2. çizgi silik, ovulasyon testi 2 çizgi de net....ama doktor erken dedi kan testi yapmadı...bilmiyorum ne olacak
tatlim cerol arladasoimiz ovu tetsi ile gebeligi onayladiiiii
kizlar bu ayda olmayacak bizim is galiba esim trye gelecek yumurtlama zamaninda babasi hasta yaaa
oraya gidip gorecek o nedenle bu aydan umutlu degilimmmm
doktorunu degistir bence. kan testini saglik ocaklarinda da yapiyorlar, ertesi gun aliyorsun sanirim sonucu. doktor onayina gerek yok ki...insallah hamissindir, gidisat onu gosteriyor...
sen beni rahatlatıyorsun Allahta seni rahatlatsın. ne biliyim aslında kan testi olmadan emin olamam biliyorum ama senin gibi birileri yazınca iyi oluyor. inş. canım hayırlısıyla kandada çıkar 3 gün geçsin
ayşe seni diğer konulardan tanıyorum.çok tatlı temiz birisin. hamileymişsin galiba çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. hayırlı bir evlat versin inş
canım sağol ovulasyonda gösteriyor demekki çok iyi oldu bunu yazdığın ve bu arada seni çokkkkkkkkkk
tebrik ederim bir yazı yazmıştın çok duygulanmıştım çok etkilenmiştim geçenlerde ve dua etmiştim bir an önce beben olsun diye
çok şükür çok sevindim canım
darısı başıma inşallahhhhhhhhhhhhhhh
tatlım Allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallah gülümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
AYSE CIM seni cok tebrik ediyorum gozun aydin cook sevindim,,,,ALLAH senin mutlulugun dan bizlerede nasip eder insallah,,,,saglikli kucagina alman dilegiyle...
ayşecim kullandıgın ovu testinin markası neydi hengisini alayım :))
peki bi şey daha soracağım canım sen eczaneden core ovu diye mi istedin ve bu idrarla yapılan test mi ve şu an adetimin ilk günü itibari ile 11. gün içindeyim ısı tablomu burda bi arkadaş yorumlamıştı 16. 17. günlerde yumurtan çatlamış demişti yarın falan alıp başlasam geç kalmış olur muyum ki ayy ne çok soru sordum kusura bakma artık :)))
canım senın kalbinin güzelliği o çok tesekkur ederim hepımıze sağlıklı hayırlı evlatlar verırı ınsallah Allah ımmm
evet canım ben gordum ama goremeyende var neye göre yükselıo düşüo anlamıyorum :)
Allah razı olsun canım kabul etmısz Allah dualarınızı ben de hep herkese dua edıyorum
bebeklerıne kavussun herkes diye ınsallah naisb olur hepimiz güzel cici anneler oluruzz :)
hayırlı evlatalr ywetıstırırz ınsallah canım Allahrazı olsun tekrar darısı basınızaaa
amın amın kucagıma aldıgım gunler gelse bi :)
amın canım Allah razı olsun ınsallah ınsallahhh size de nasib olur :)
laboquick ti canım :)
bende regle 5 gun kala ovu ve gebeık testı yapmsıtım gebelık silikti ovu netti
regl olcam gun gebelık testı ve ovu yaptım ıkısıde nettı canım ınsallah gelımıstır bebısın yaaa
aslında kan tetsı ıcın erken değil bence doktorun basından savmıs zaten erken öğrenılmesı istendıgı ıcın var
kan testı die bişey yanı :) hatta ilişkiden 10 gun sorna dahı sonuc alınabılıo neyse hayırlsıı olsun az kalmıs
3 guncuk gecer hemencık :)
canım senın kalbinin güzelliği o çok tesekkur ederim hepımıze sağlıklı hayırlı evlatlar verırı ınsallah Allah ımmm
evet canım ben gordum ama goremeyende var neye göre yükselıo düşüo anlamıyorum :)
Allah razı olsun canım kabul etmısz Allah dualarınızı ben de hep herkese dua edıyorum
bebeklerıne kavussun herkes diye ınsallah naisb olur hepimiz güzel cici anneler oluruzz :)
hayırlı evlatalr ywetıstırırz ınsallah canım Allahrazı olsun tekrar darısı basınızaaa
amın amın kucagıma aldıgım gunler gelse bi :)
amın canım Allah razı olsun ınsallah ınsallahhh size de nasib olur :)
laboquick ti canım :)
bende regle 5 gun kala ovu ve gebeık testı yapmsıtım gebelık silikti ovu netti
regl olcam gun gebelık testı ve ovu yaptım ıkısıde nettı canım ınsallah gelımıstır bebısın yaaa
aslında kan tetsı ıcın erken değil bence doktorun basından savmıs zaten erken öğrenılmesı istendıgı ıcın var
kan testı die bişey yanı :) hatta ilişkiden 10 gun sorna dahı sonuc alınabılıo neyse hayırlsıı olsun az kalmıs
3 guncuk gecer hemencık :)
canım şuana kadar gebelik testinin net bir şekilde çıktı diyenı duymadım.benımde silik çizgiydi.bence gidip kan testi yaptır derim.
ayrıca şuanda kanda çıkar ,idrardan önce kana düşer gebelik salgılayan hormon,
ARkadaşlar bişey soracam
bu ovulasyon testleri varya
çok silik çıkardı iki seferdir yaptım birer gün araylamı yapsam
hergün yapmasammı yoksa birdende koyulaşabiliyiormu?
Cansınn valla can.Kolay şeyler yaşamamışsın Allah'ın izniyle atlatmış güzelim.Hep güzel günleriniz olsun bebişinizle inşallah.O kayınvaliden varya onu kesesim geldi valla.Neyse dediğin gibi
Allah'a havale ediyorum bende.Sen iyi ol gerisi boş bebeğim.
Benim maddi olayım farklı canım, yoruldum bu meslekten dünyanın işini yapıyorsun mesai kavramı yok.Elbet hata da oluyor tek kendi işimi yapmıyorum çünkü ben de insanım.
Bu hatalar ortaya çıkınca herşey bende kalıyor.Cezalar kaçsın çiğdeme modu , patronmuyum hayır, zenginmiyim hayır. Hata olmadığın da teşvik alkış alıyor muyum hayır.Tüm ofisin işini yapıp tüm sorumluluğu ben alıyor muyum evet. Bu da yetmez gibi sonradan görme kadınlarla uğraşmak gibisi yok.Mükellef ya haklı olcak.
Bak şişirdim seni de :) Benim adama bile anlatmıyorum bari o gerilmesin diye :)
Sen ne zaman test yapcan gülüm , ne düşünüyorsun
Umutlanmak istemiyorum canım ama teste ilk başladığım 2.çizgi hiç çıkmıyordu. Şimdi 2.çizgim çok silik ama rahat görebiliyorsun yani öyle çok dikkatli incelemeni gerektirecek siliklikte değil. senin çizgin nasıl çıktı koyuluk derecesi?benim bata 10-12 gün var.