ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

kızlar belfücüm rabbıme şükürler hamileyim :KK49::KK16::KK16:
ay hala çoktayım :KK52: ben adetım 5 gün geçti test yaptım eşimle hemen çıktı yarın sabahta kan vereceğim :KK16::KK16:
tüm topiğimizin anneler gününü kutlarım:KK54:
darısı olmayanlara inş. belfücüm gurbet güzeli topikteki herkesin en kısa zaman da güzü gülsün :KK54:

tebrik ederim canımmmm :KK52: anneler günün kutlu olsun canım, Allah'ım bizlere de yaşatsın bu güzel duyguyu inş. :KK16:

ay hala çoktayım :KK52: ben adetım 5 gün geçti test yaptım eşimle hemen çıktı yarın sabahta kan vereceğim :KK16::KK16:
darısı olmayanlara inş. belfücüm gurbet güzeli topikteki herkesin en kısa zaman da güzü gülsün :KK54:

Suaycimmmmmmmmmmmmm

tebriklerrrrrrrrrrrrrrr:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

darisi en kisa zamanda basimiza Insallah:KK76::KK76::KK76:

canim Allah saglicakla kucagina verip anali babali uzun ömür verip hayirli evlat kilsin.

tebrik ederim Suay benim sorum olucakti sana:KK17:
tam ovulasyon gunundemi hamile kaldin ki:KK17:? sadece o gunler mi denedin?
bende bu ay dijital ovulasyon testini kullandim ve tam o 2-3 gun denedik....
ondan sordum insallah benimde tutmustur yaa:18::18:

10 ay sonundada yine gume gittim kizlar KIRMIZI KARTI yedim hemde bat tarihinden 1 gun once yedim uffffff moralim cok bozuk ,,bu ay dan cok umitliydim,,,,,,,

neyse adetin 3 gunu pergotime ,yani klomenin bir cesidi ona baslicam ilk kez umarim gercekten yardimci oluryordur bu tur ilaclar.

kizlar size bi soru benim bat hic sasmazdi ilk kez bir gun erken geldi ,benim siklus uzunlugum 28 gun nor,malde ve bi dahaki bat tarihim 10 haziran olmasi lazim

1 gun erken geldigine gore bu ay 27 gun sonra oldum, azaman bidahaki bat tarihini 9 haziranmi olucak kafam karisti ????

cnm valla bende 24 gunde bir adet oluyorum bazi aylar 1 gun once veya bir gun sonra geliyor o yuzden ovulasyon testi kullaniyorum...9 haziran olabilir ama yinede bence test kullan derim ben...:KK16:

ne ne ne hamilemisin oley be sonunda çok sevindim ya kızım süper bi haber bu canım benim allah kucagına almayı nasip etsin :))))))))))

canımmmm çok sevindimm..bu ay uğurlu geldi bizee:nazar:RAbbim bütün isteyenlere nasip etsinnn

kızlar çok şükür nisan ayında gebe kalmışım bebeğim 4 haftalık şimdi kan testi ve idrar testinde çıktı 2 hafta sonra için doktoruma randevu alabildim o zamana kalp atışlarını duyarım belki çok mutluyum çok da heyecanlı, çok da korkuyorum bir şeyler aksi gider mi diye Allah korusun...
kızlar ne olur dualarınızı esirgemeyin benden, bebeğimi sağ salim kucağıma almayı nasip etsin Rabbim...
ovulasyon testleri gerçekten işe yarıyor ben laboq... almıştım tahmini günlerde hergün yaptım o günlerde de çok çalıştık sonunda oldu çok şükür...
Allah olmayan herkese umut eden bekleyen herkese nasip etsin tez zamanda ben de hepiniz için dua edicem hepimizin yüzü güler inşallah tez zamanda...
öpüyorum hepinizi... :KK16:

ohhhhh ohhhhh topik coştu ne güzel:nazar::nazar:sağlıkla kucağına al.

:KK5:

Oleyyyyyyyyyyyyy masAllah topik costu ne guzel haber yaa
Darisi butun kizlatin basinaa insAllah

canım benım çoook sevındım ayyyyy :KK52: :KK52: :KK52:

yaa baak hamöıleymıssın ay o kadar beklettın bizi cadı :KK9:

dün arkadastaydım giremedım bugun gördüm çoks evındım hadı bakalım batımız aynıydı değil mi :)

peşpeşe doğururuz inşallahh sğalıkla :)

tebrik ederim arkadasımmm

teşekkürler kuzucum sağlıkla inş. ikimizde kucağımıza alalım :KK54::KK16:

tebrik ederim canımmmm :KK52: anneler günün kutlu olsun canım, Allah'ım bizlere de yaşatsın bu güzel duyguyu inş. :KK16:

teşekkürler canımbenım darısı tüm isteyenler inş. senınde en kısa zmanda güzel haberlerini alırız :KK16::KK54:

Suaycimmmmmmmmmmmmm

tebriklerrrrrrrrrrrrrrr:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

darisi en kisa zamanda basimiza Insallah:KK76::KK76::KK76:

canim Allah saglicakla kucagina verip anali babali uzun ömür verip hayirli evlat kilsin.

amın tatlım amın çok şükür darısı başınıza inş. en kısa zamanda :nazar::KK53:

tebrik ederim Suay benim sorum olucakti sana:KK17:
tam ovulasyon gunundemi hamile kaldin ki:KK17:? sadece o gunler mi denedin?
bende bu ay dijital ovulasyon testini kullandim ve tam o 2-3 gun denedik....
ondan sordum insallah benimde tutmustur yaa:18::18:

teşekürler canım ama ben bu ay ovülasyonla kalmadım dr. kontrolunde kaldım yumurtlama hesabı yaptı bıze inş. en kısa zamanda senınde yüzün güler :KK54::KK34:

ne ne ne hamilemisin oley be sonunda çok sevindim ya kızım süper bi haber bu canım benim allah kucagına almayı nasip etsin :))))))))))

teşekkürler emoşum hayırlısıyla gelsin inş. rabbıme hamd ve şükür olsun :KK16: :KK16::nazar::KK54:

canımmmm çok sevindimm..bu ay uğurlu geldi bizee:nazar:RAbbim bütün isteyenlere nasip etsinnn

amın tatlım teşekkürler :KK54:

:KK5:

Oleyyyyyyyyyyyyy masAllah topik costu ne guzel haber yaa
Darisi butun kizlatin basinaa insAllah

sağol canım benım darısı en kısa zamanda senın başına inş. :KK54::KK16:

canım benım çoook sevındım ayyyyy :KK52: :KK52: :KK52:

yaa baak hamöıleymıssın ay o kadar beklettın bizi cadı :KK9:

dün arkadastaydım giremedım bugun gördüm çoks evındım hadı bakalım batımız aynıydı değil mi :)

peşpeşe doğururuz inşallahh sğalıkla :)

ya canım aynen öyle oldu rabbım sağlıkla kucağımıza versin inş. evet kuzum ben 19 ocak 2013 olacak sanırım tahmını burada öyle diyo hesaplayınca aman sağlıkla gelsinde inş. şimdi biz ocak topiği olduk :KK16::KK16:

ya canım aynen öyle oldu rabbım sağlıkla kucağımıza versin inş. evet kuzum ben 19 ocak 2013 olacak sanırım tahmını burada öyle diyo hesaplayınca aman sağlıkla gelsinde inş. şimdi biz ocak topiği olduk :KK16::KK16:

Canım benim de 18 ocak inşallahhh sağlıkla sıhhatle gecırırız zamanı :)

mis kokulu bebeklerımızı alırız kucağımıza biz de inşallahhh :KK16:

ben cuma gunu gidicem doktora ınsallah baya heyecanlıyım :)

mide bulantım sabahalrı çok yoğun oluyo bugun ıstıfra etmemek için zor tuttum kendımı

uyku desen ha keza :) kasık batmalarım var az az ama çok sukru agrım yok

cumartesı gunu umranıyeye arkadasa gıttık kzıkardesımle o zaman 2-3 saat boyunca otobuste oturmaktan belim ağrımıstı

şimdi iyiyim çok sukur he göğüslerimde acıo hala :) sende ne var ne yok

Son düzenleme:

harika çok çok çok tebrik ediyorum.sağlıcakla kucağınada alırsın inşallah.bütün isteyenlere de nasip olur umarım..gelsin bebecikler:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

mide bulantım sabahalrı çok yoğun oluyo bugun ıstıfra etmemek için zor tuttum kendımı

cumartesı gunu umranıyeye arkadasa gıttık kzıkardesımle o zaman 2-3 saat boyunca otobuste oturmaktan belim ağrımıstı

bende 17 ocak.peşpeşeyizzz:KK1:kırkımız karışçak:KK49:

kızlar ovulasyon testlerinde ard arda 3 gün çift çizgi çıkıp sonra silikleşiyor kayboluyor neden 3 gün oluyor bende bir sorunmu var tek bir gün olması lazım değil mi ovulasyon gününün?

bende gögüslerime dokunamıyorum bende cuma yada cumartesi gideceğim dr. hayırlısı inş. bulantım yok çok şükür rabbım sağlıkla kucağımıza versin ama daha dr. araştırıyorum :KK54:

harika çok çok çok tebrik ediyorum.sağlıcakla kucağınada alırsın inşallah.bütün isteyenlere de nasip olur umarım..gelsin bebecikler:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

çok teşekkür ederim tatlım :KK16: darısı isteyenlerin başına inş. :KK54:

http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/515853-2013-ocak-anneleri.html#post24589687
Bu topikte 9 ayiniz gecsin ins saglikli sekilde melekleriniz kucaginizi doldursun
Burayida unutmayin heee yazin:nazar:

inş. canım ama ben sizi bırakmamkı doğurana kadar burdayım :KK9: :KK9: :KK9: :KK34:

ya nerdesin bebeğim ya senı merak ettim kuzucum teyze oluyosun :KK16::KK54:
rabbım inş. en kısa zamanda sana versin allahım inş. bu ay hamiş kalırsın kuzucum benım :KK19::KK54:

X