ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

bu mübarek gün sizi sağlık huzur mutluluk getirsin bol bolda bebiş tabıkı
benım daha gelmedi kırmızılar 1 gün geçti bugün 2 gün hala yok gelen giden akıntım var sadece ama test yapmaya cesaretim yok bugünde geçsin bakalım :18::18:

Kuzucum seni tanımak nasıl güzel bir duygu anlatamam.En güzel mutluluksunn benim için.Bakalım iş olayları ne olacak zaman diyorum şimdilik :)
İşte bu güzel haber
Yarın mı yapmayı planlıyorsunn kuzu

Geçsin zamannnn

Günaydın Kızlar hepinize güzel günlerr

ayyy şımartıyorsun benı kuzum canım benım sende benım için öylesin bıtanem iyiki varsın meleğim
ya bılmıyorum yarın mı yaparım pazarmı çok korkuyorum meleğim için çok tuhaf iş yerinden bır arkadaş çarşambaya kadar bekle diyor ben çok karasızım ya pazar test yaparım yada pazartesi sabah erkenden kan veririm :18::18:

Günaydin fistiklarrrrr

kizlar keyifleriniz nasil hadiiiii ya verin güzel haberleriiiiiiiiiii

ben pazartesiyi bekliyorum dört gözle

o zaman görecegim bakalim bu yeni kadin doktoru ne diyecek

aayyyyy bende dayanamayip bugun her ikisini yaptim bat a 3 gun var ovu nett gebelik silik,,,,sonucu dahada merak ettim simdi

hadı hayırlsıı canım ınsallahhh hayırlısı olur hakkındaa

ay_she cim
canım tabloda senin 4. bebişin diye yazıyor yanlışlıkmı olmuş
ben senin hiç bebişin yok diye biliyodum??

canım ben 11 hafta 28 hafta ve 5 hafta 3 bebegımı kaybettım

bu dördüncü yani tablodaki bilgi yanlış değil doğru...şu an yasayan bebegım yok

tam dayaklıksın suaayy kalpten gidicem valla

Günaydin fistiklarrrrr

günaydın canım keyfım ıyı ama sbaha kalkınca cok bulantım oluo :S bu hamılelık ılerlerse

baya sıkıntı cekıcem tecrübeli yanım ayse öle dior sağlıklı olsun da hiiiççç önemli dğeil...

ınsallah pazartesı verıısın canım güzel haberler

Ay canim Insallah saglicakla kucagina alasin Allah uzun ömürler verip hayirli evlat kilsin anali babali ömür versin.amin

Canim Insallah yaaa artik hayalini kurdukca bebegin diyorum esime karsida rezil mi oluyorum?

Ay canim Insallah saglicakla kucagina alasin Allah uzun ömürler verip hayirli evlat kilsin anali babali ömür versin.amin

Canim Insallah yaaa artik hayalini kurdukca bebegin diyorum esime karsida rezil mi oluyorum?

amın cnaım ınsallah sağol :)

aa nıye rezil oalsın kı anlamadım :26: :26: :26:

ne bileyim hep hayal var ama tik yok

hic hamile kalmadim ben yaaa 1 yildir

canım ne demek ya bebek ortak bişeydır yanı olmuyo diye rezıl olan sen mısın

hayır bence asla öle düşünme bölünerek çoğalamayacagınıza göre beraber yapıyorsunuz

sende de bi sıkıntı olabilir eşinde de Allah verecek yanı skaın öle düşünme cidden çok manasız bi düşünce

he hiç dr a gitmedıysenız bi doktora gidin madem ne olru ne olmazz ? eşinde gözüksün bi ne kadarz amandır

denıyrosunuz ???

1 yildir olmuyor,

doktora gittim kistim vardi benim dedi yumruk büyüklügüne yakin bu,dermoid kisti olabilirmis henüz tahliler bitmedi.

dedi bunula hamile kalamazsiniz ki kalsanizda düser..

pazartesi birde baska doktora gidecegim...oyyyy oy

anladım canım çok gecmıs olsun ocnelıkle ksıtın gecsın o zaman sımdı ne dıye kafaya takıosn kı ebnde bişi var sandım ınan

kist nedır yanı gecıcek ve hamıle kalıcaksın zaten sana tavsıoyem ksıtın varken hamılelık dusunme kendını de

hamıel kalmaınca üzme ksitin gitsin o zaman denemeye başla canım rezil oluorm vs vs diede kesınlıkle düşünme yaa

lütfen ne alakası var eşimn o senın yanı en mahremın öle bişi olmaz...hem eşinde duysa üzülür emınım böle düşündüüğüne...

kistin egcsın sorna dusun bebekk ınsallah sağlıkla hayrılısıyla gelır :)

Canımsınn benimmSen de iyi varsın balımm
Tatlım sabredebiliyorsan pazartesi sabah kan testi yaptır derim.İdrar testlerine güvenmiyorum ben.

Günaydin fistiklarrrrr

Günaydınn tatlım.
Evet gözler güzel haber arıyorr:)

Ay sagol canim amin,

biran önce bu kistten kurtulmak istiyorum

canım hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum inan çok zor dayanıyorum :18::18: ama sıkıyorum dişimi rabbım hayırlısını versin inş.

sen şimdi kan testi yapmıyprsun ve sürekli idrar testi yapıyorsun sence bu daha mı doğru sürekli bir stres sürekli bir acaba mı.
ewet şuanda değerin düşükte çıkabılır yuksekte çıkabılır.ama dr.una devam etmeyi bir daha düşün derim sana.idrarda çıkmamış olsa kan testi yaptırma derdim.
TR de isen özel hastaneler haftasonuda kan testi yapıyorlar aklında olsun.
biz şimdiden sana hayırlı olsun diyelim :))) sağlıkla kucağına al büyüt canım tebrikler.

canm yumurtlama zamanım bitti. 1hafta oluyor biteli.

ARKADAŞLARIMMM nasılsınızzz çok özledim sizleriii kıslarrrr uzun zamandırr giremedimm düşük tehlikem oldu 25 - 30 gün sürekli yattım aşırı kusmalarım oldu pek giremedim çok şükür artık iyiyim ara ara bazı şikayetlerim oluyor ama olsun dayanabiliyorum sizler nasılsınız tablomuz baya kalabalıklaşmış ohhh çok güsel olmuşşş ALLAHım tez zamanda inşallahhhh daha çok hamişlerle doldurur tablomuzu sırayla herkesssss bu mutluluğu yaşarrr inşallahhh
tekrar kızlarrr hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsunnnn ALLAHım dualarımızı kabul eylesin ve cumalarımız mübarek olsunnnn inşallahhhh

ARKADAŞLARIMMM nasılsınızzz çok özledim sizleriii kıslarrrr uzun zamandırr giremedimm düşük tehlikem oldu 25 - 30 gün sürekli yattım aşırı kusmalarım oldu pek giremedim çok şükür artık iyiyim ara ara bazı şikayetlerim oluyor ama olsun dayanabiliyorum sizler nasılsınız tablomuz baya kalabalıklaşmış ohhh çok güsel olmuşşş ALLAHım tez zamanda inşallahhhh daha çok hamişlerle doldurur tablomuzu sırayla herkesssss bu mutluluğu yaşarrr inşallahhh
tekrar kızlarrr hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsunnnn ALLAHım dualarımızı kabul eylesin ve cumalarımız mübarek olsunnnn inşallahhhh

canm yumurtlama zamanım bitti. 1hafta oluyor biteli.

canım zaten benım 1 günümde geçti ama ben bugünde bekliyeceğim test yapmayacağım pazartesi direk sabah gidip kan vercem eğer hastalanmazsam bugün 2 günüm şuan gelen giden yok hayırlısı

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine allaha emanet ol bebeğinede sanada acil şifalar dilerim allahım sizi korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…