- 16 Ekim 2011
- 4.616
- 0
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #2.221
kızlar belfücüm rabbıme şükürler hamileyim
ay hala çoktayımben adetım 5 gün geçti test yaptım eşimle hemen çıktı yarın sabahta kan vereceğim
tüm topiğimizin anneler gününü kutlarım
darısı olmayanlara inş. belfücüm gurbet güzeli topikteki herkesin en kısa zaman da güzü gülsün
ay hala çoktayımben adetım 5 gün geçti test yaptım eşimle hemen çıktı yarın sabahta kan vereceğim
darısı olmayanlara inş. belfücüm gurbet güzeli topikteki herkesin en kısa zaman da güzü gülsün
10 ay sonundada yine gume gittim kizlar KIRMIZI KARTI yedim hemde bat tarihinden 1 gun once yedim uffffff moralim cok bozuk ,,bu ay dan cok umitliydim,,,,,,,
neyse adetin 3 gunu pergotime ,yani klomenin bir cesidi ona baslicam ilk kez umarim gercekten yardimci oluryordur bu tur ilaclar.
kizlar size bi soru benim bat hic sasmazdi ilk kez bir gun erken geldi ,benim siklus uzunlugum 28 gun nor,malde ve bi dahaki bat tarihim 10 haziran olmasi lazim
1 gun erken geldigine gore bu ay 27 gun sonra oldum, azaman bidahaki bat tarihini 9 haziranmi olucak kafam karisti ????
kızlar çok şükür nisan ayında gebe kalmışım bebeğim 4 haftalık şimdi kan testi ve idrar testinde çıktı 2 hafta sonra için doktoruma randevu alabildim o zamana kalp atışlarını duyarım belki çok mutluyum çok da heyecanlı, çok da korkuyorum bir şeyler aksi gider mi diye Allah korusun...
kızlar ne olur dualarınızı esirgemeyin benden, bebeğimi sağ salim kucağıma almayı nasip etsin Rabbim...
ovulasyon testleri gerçekten işe yarıyor ben laboq... almıştım tahmini günlerde hergün yaptım o günlerde de çok çalıştık sonunda oldu çok şükür...
Allah olmayan herkese umut eden bekleyen herkese nasip etsin tez zamanda ben de hepiniz için dua edicem hepimizin yüzü güler inşallah tez zamanda...
öpüyorum hepinizi...
tebrik ederim arkadasımmm
tebrik ederim canımmmmanneler günün kutlu olsun canım, Allah'ım bizlere de yaşatsın bu güzel duyguyu inş.
Suaycimmmmmmmmmmmmm
tebriklerrrrrrrrrrrrrrr
darisi en kisa zamanda basimiza Insallah
canim Allah saglicakla kucagina verip anali babali uzun ömür verip hayirli evlat kilsin.
tebrik ederim Suay benim sorum olucakti sana
tam ovulasyon gunundemi hamile kaldin ki? sadece o gunler mi denedin?
bende bu ay dijital ovulasyon testini kullandim ve tam o 2-3 gun denedik....
ondan sordum insallah benimde tutmustur yaa:18::18:
ne ne ne hamilemisin oley be sonunda çok sevindim ya kızım süper bi haber bu canım benim allah kucagına almayı nasip etsin :))))))))))
canımmmm çok sevindimm..bu ay uğurlu geldi bizeeRAbbim bütün isteyenlere nasip etsinnn
Oleyyyyyyyyyyyyy masAllah topik costu ne guzel haber yaa
Darisi butun kizlatin basinaa insAllah
canım benım çoook sevındım ayyyyy
yaa baak hamöıleymıssın ay o kadar beklettın bizi cadı
dün arkadastaydım giremedım bugun gördüm çoks evındım hadı bakalım batımız aynıydı değil mi :)
peşpeşe doğururuz inşallahh sğalıkla :)
buarada cuma günü kesemi gördüm vajinal ultrasonda.5mm
ya canım aynen öyle oldu rabbım sağlıkla kucağımıza versin inş. evet kuzum ben 19 ocak 2013 olacak sanırım tahmını burada öyle diyo hesaplayınca aman sağlıkla gelsinde inş. şimdi biz ocak topiği olduk
Canım benim de 18 ocak inşallahhh sağlıkla sıhhatle gecırırız zamanı :)
mis kokulu bebeklerımızı alırız kucağımıza biz de inşallahhh
ben cuma gunu gidicem doktora ınsallah baya heyecanlıyım :)
mide bulantım sabahalrı çok yoğun oluyo bugun ıstıfra etmemek için zor tuttum kendımı
uyku desen ha keza :) kasık batmalarım var az az ama çok sukru agrım yok
cumartesı gunu umranıyeye arkadasa gıttık kzıkardesımle o zaman 2-3 saat boyunca otobuste oturmaktan belim ağrımıstı
şimdi iyiyim çok sukur he göğüslerimde acıo hala :) sende ne var ne yok
Canım benim de 18 ocak inşallahhh sağlıkla sıhhatle gecırırız zamanı :)
mis kokulu bebeklerımızı alırız kucağımıza biz de inşallahhh
ben cuma gunu gidicem doktora ınsallah baya heyecanlıyım :)
mide bulantım sabahalrı çok yoğun oluyo bugun ıstıfra etmemek için zor tuttum kendımı
uyku desen ha keza :) kasık batmalarım var az az ama çok sukru agrım yok
cumartesı gunu umranıyeye arkadasa gıttık kzıkardesımle o zaman 2-3 saat boyunca otobuste oturmaktan belim ağrımıstı
şimdi iyiyim çok sukur he göğüslerimde acıo hala :) sende ne var ne yok
harika çok çok çok tebrik ediyorum.sağlıcakla kucağınada alırsın inşallah.bütün isteyenlere de nasip olur umarım..gelsin bebecikler
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/515853-2013-ocak-anneleri.html#post24589687
Bu topikte 9 ayiniz gecsin ins saglikli sekilde melekleriniz kucaginizi doldursun
Burayida unutmayin heee yazin