ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

canımmmmmm çok sevindim hayırlı olsun.rabbim tamamına erdirsin inşallah benide senideve bütttüün isteyenlerin.

amın canım amın ecmaın ınsallahhh :)

ah canım çok sevindim
geçenlerde çok dokunaklı bir yazı yazmıştın onu okumuştum epey oluyor çok duygulanmıştım
ve dua etmiştim Allahım bu kardeşe bir an önce nasip eyle diye
canım benim darısı başım ainşallah çok sevindim
bide demekki ovulasyonda göstweriyor burdan bunu anlıcaz yani sağolasın Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
canım çokk sevindimmmmmmmmmm

Benimkiler ne yazık ki maddi sıkıntıları da doğuruyor.Muhasebeci olmaktan nefret eder oldum.Bide müşavir olucam 3-4 ay sonra.Nasıl bi yanlış tercih.Makyaja mı adasam kendimi :) Blogu da boşladım zaten

Neyse kafam karman çorban tatlım.Gerçekten belli olmuyor bu işler biliyorum ve artık umut bağlamamayı öğrendim.Hem ben her ay bu kadar stres illa yaşarken o bebeğin ne hakkı var karnımda bunları hissetmeye.Ondan Allah bilir zamanını diyorum.Çayımı içiyorum ilişkide bulunmaya çalışıyorum artık kısmet.

2 haziranda tatilde olucam , geciktirici de kullanamayacağım bilemediğimden.Acab hiç yumurtlama da bişey yapmasam da geciktirici mi alsam.Bi dahaki ayı etkiler mi sence.

Benden umutlarını kes yani balım :)

Hem günden sensinnnnn, Yupii kırmızılar yok bebiş varrr :))
Süper bi ay olacak bu sebeple.
Seni çok seviyorum balımmm

haaaa anladım ben sen şimdi destana bak ve iyi oku bunu
ben 2010 nişanlandım eşimle ve hiç birşeyimiz yoktu nişanda öyle apartmanın içinde oldu kayınvalidem görümceler mmisafir gibi gelip gittiler nişan alışverişini eşim yaptı tek başına bende çok sıkıntılar çektim 1,5 yıl nişanlı kaldım nişandan 2 ay sonra 14 yaşında görümcem trafik kazasında öldü eşimin babasıda yoktu ve evin tek oğluydu ama kıymeti yoktu oda ayrı rabbım bılıyo kaç kez yüzüğü atmak istedim ben bunun ailesiyle yapamam dedım ama çok şükür eşim benım tarafımdaydı kayın validemin bir havlusu bıle yok bende tek oğlan işte param yokta hiç birseyim yokta 5 görümcem var beşindende bırsey görmedim el gibiyim onlar için mobilyalarımızıda borç aldık en büyük desteği benım ailem gösterdi otuma odası mutfak eşyaları perdeler misafir odası hepsini benım ailem yaptı ama benım için hiç birseyin değeri yok en önemli sey sağlık ve huzur çünkü aşkta biryere kadar meleğim biz hala borç ödüyoruz kredi ödüyoruz benım 2 kez düğünüm oldu bi burda bıde şarkışlada eşimin memleketi kayınvalide dediğim şahıs takılan bütün takıları orda çantasına attı neymiş borçu varmış ya işte bu anne halada bızı sömürür ama ben onları allaha havale ettim allah bılıyor gerisi boş ve hiç bır masrafı olmayan kadın bızım üzerimişzden cıkarcılık yaptı çok şükür yıne eşim bunların farkındaydı borç yiğitin kamcısıdır meleğim ben 550 kira ödüyorum borç ödüyoruz eşim alıyor 850 ben alıyorum 920 ama rabbım bı şekilde açta açıkta bırakmıyor çok şükür bunada ama o bebek gelirse zaten rızkıyla gelir bıtanem benım sen stresi bvır kenara bırak ve oluruna bırak kuzum sakın geçiktiricide kullanma bende zamanında bekarken kullandım ama tavsiye etmiyorum sakın adet olursan yada olmazsan fitil kullan kuzum bıde hangi mesleği yapıyorsan yap bu senın en dogal hakkın istediğin işi kur bende teknık ressamın ama ayda bırde bır saırın yanında çalışıyorum 1 gün etkınlık oluyor gelen mısafırlerı lısteden kontrol ediyorum 4 saat çalısıyorum 100 tl alıyorum oda yol param oluyor bende sıkıntı yaşıyorum ama bebekte istiyorum sende istiyosun ve olacak benım yıgenım ona göre valla külahları değişiriz
bende senı çok sevıyorum ıyıkı senı tanımışım meleğim

Cansınn valla can.Kolay şeyler yaşamamışsın Allah'ın izniyle atlatmış güzelim.Hep güzel günleriniz olsun bebişinizle inşallah.O kayınvaliden varya onu kesesim geldi valla.Neyse dediğin gibi
Allah'a havale ediyorum bende.Sen iyi ol gerisi boş bebeğim.

Benim maddi olayım farklı canım, yoruldum bu meslekten dünyanın işini yapıyorsun mesai kavramı yok.Elbet hata da oluyor tek kendi işimi yapmıyorum çünkü ben de insanım.
Bu hatalar ortaya çıkınca herşey bende kalıyor.Cezalar kaçsın çiğdeme modu , patronmuyum hayır, zenginmiyim hayır. Hata olmadığın da teşvik alkış alıyor muyum hayır.Tüm ofisin işini yapıp tüm sorumluluğu ben alıyor muyum evet. Bu da yetmez gibi sonradan görme kadınlarla uğraşmak gibisi yok.Mükellef ya haklı olcak.

Bak şişirdim seni de :) Benim adama bile anlatmıyorum bari o gerilmesin diye :)
Sen ne zaman test yapcan gülüm , ne düşünüyorsun

AYSE CIM seni cok tebrik ediyorum gozun aydin cook sevindim,,,,ALLAH senin mutlulugun dan bizlerede nasip eder insallah,,,,saglikli kucagina alman dilegiyle...

canim benim de bat a 4 gun var burda okuyunca oyle bende yaptim positif cikti bende anlamadim simdi ???? bu bir isaretmidir simdi ???? ikimize bi cevap veren ciksa

Umutlanmak istemiyorum canım ama teste ilk başladığım 2.çizgi hiç çıkmıyordu. Şimdi 2.çizgim çok silik ama rahat görebiliyorsun yani öyle çok dikkatli incelemeni gerektirecek siliklikte değil. senin çizgin nasıl çıktı koyuluk derecesi?benim bata 10-12 gün var.

bayanlar bi sorum olacaktı ben bu ay ilk defa test alıp yumurta takibi yapacağım ama hangi marka iyi olur nasıl bi test fiyat ne kadar hiç bir bilgim yok bilgilendirirseniz size zahmet artık bu ayı da boş geçirmek istemiyorum (

canim benim de bat a 4 gun var burda okuyunca oyle bende yaptim positif cikti bende anlamadim simdi ???? bu bir isaretmidir simdi ???? ikimize bi cevap veren ciksa

Şİmdi başka başlıklarda okudum canım kimisinin kopkoyu çıkmış hamile değilmiş, kimisininki de silik çıkmış ama hamileymiş. Allah allah ya nedir durum acaba?ay inşallah bişeyler vardır.

Şİmdi başka başlıklarda okudum canım kimisinin kopkoyu çıkmış hamile değilmiş, kimisininki de silik çıkmış ama hamileymiş. Allah allah ya nedir durum acaba?ay inşallah bişeyler vardır.

benim de 8 gün geçti koyu çift çizgiyi görmemden. şu günlerde silik silik çıkıyor. bakalım farklı oluyor galiba :26:

canım genelde laboquick ve core ovu. testleri kullanılıyor fiyatlar 25-30 civari. birde clear blue var onun fiyatı diğerlerine göre pahalı sanırım 100tl ye yakın. ben core kullanıyorum memnunum. sonuçta doğru kulladıktan sonra hepsi aynı şeyi gösterir

peki bi şey daha soracağım canım sen eczaneden core ovu diye mi istedin ve bu idrarla yapılan test mi ve şu an adetimin ilk günü itibari ile 11. gün içindeyim ısı tablomu burda bi arkadaş yorumlamıştı 16. 17. günlerde yumurtan çatlamış demişti yarın falan alıp başlasam geç kalmış olur muyum ki ayy ne çok soru sordum kusura bakma artık :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…