- 22 Nisan 2012
- 70
- 0
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #2.121
kızlarr çift çizgiyi gördüümmm hemi de iki tane test yaptım inanamadım ıkısıde pozitif
bi de ovulasyon yaptım o da pozitif eheuehueeheutest manyaa oldum bugun
fakat resımleri çekemedım ya çektım ama çok parladı silik gözüküo reısmde :26:
canım bugun adet olmam lazımdı gecmnesını bekleyemedım tetsı yaptım ve çift çizgiiiiiiiiiiiiiiiii
ovulasyonda çiift çizgiyi görmüştüm regle 5 gün kala idrar testınde de silik çizgi görmustum
bugun gene ovu yaptım bakayım naısl die o hala pozitif böle iştee hamişiiiiimmmmmmmm
oalbilir canım herkesın vücudu farklı eger yumurtan büyük olmasına ragmen bi anormallık gostermıyrosa sorun yoktur
ınsallahh en kısa zamanda hamıle kalırsınnn
sağol canım Allah razı olsunn :)
belirtim pek yoktu sadec göğüslerim büyüdü bi de belime adet olcakmısım gibi bata bi kaç gun kala
hafif hafif sızlıodu o kadar bi de sabahalrı bulantım oldu azcık ama o bana normalde regl olcm zamanda orl
onun ıcın takamdım baskada bişi olmadı sanıyorum :) darısı basınıza canımm
bi tane laboquıck yaptım onda gördüm çizgiyi sonra bende eczaneden aldıgım vardı onu da yaptım
mıracle idi galıba markası o daha nettı bi de ovu yaptım o da nettı :)
tatlim cerol arladasoimiz ovu tetsi ile gebeligi onayladiiiii
kizlar bu ayda olmayacak bizim is galiba esim trye gelecek yumurtlama zamaninda babasi hasta yaaa
oraya gidip gorecek o nedenle bu aydan umutlu degilimmmm
kızlarr çift çizgiyi gördüümmm hemi de iki tane test yaptım inanamadım ıkısıde pozitif
bi de ovulasyon yaptım o da pozitif eheuehueeheutest manyaa oldum bugun
fakat resımleri çekemedım ya çektım ama çok parladı silik gözüküo reısmde :26:
canım bugun adet olmam lazımdı gecmnesını bekleyemedım tetsı yaptım ve çift çizgiiiiiiiiiiiiiiiii
ovulasyonda çiift çizgiyi görmüştüm regle 5 gün kala idrar testınde de silik çizgi görmustum
bugun gene ovu yaptım bakayım naısl die o hala pozitif böle iştee hamişiiiiimmmmmmmm
oalbilir canım herkesın vücudu farklı eger yumurtan büyük olmasına ragmen bi anormallık gostermıyrosa sorun yoktur
ınsallahh en kısa zamanda hamıle kalırsınnn
bebeğim benım günaydın zaten herkese açık albümüm kuzum bu arada bende hala gelenb giden yok :18: testde yapmıcam yarına kadar tek değişiklik akıntım var :18:
ben geçen ay adete 5 gün kala ovülasyon testi yaptım çift çizgi çıktı ama 5 gün sonra kırmızı kartı gördüm bence bekle ve sabırlı ol
canım üzülme sağlık olsun eninde sonunda koçişin gelecek ama degilmi şekerimgelince bol bol çalışırsınız
ayyyyyyyyyyyyyaşasın tatlım tebrik ederim canım benım sağlıkla kucağına almayı allah nasip etsin bendede gelen giden yok tek akıntım var başka hiç bir belirti yok ağrı felan hiç yok :18: ama testdede cesaretim yok kafaya taktım olmazsam bugün yarın test yapacağım
canım sağol Allah razı olsun :) ya valla bu dördüncü ve ınanamıyorum hala
kalp atısını fln görsem bi sağlıkla hayırlısıyla :)
hala kaıskalrım agrıo ufak ufak sızı gibi bakalımm hayırlsıı olsun canım ınsallah sen de yarın
görürsün yarın çift çizgiyiyiii :) :)
inş.canım benım benım bat bugün ama ben yapmak istemiyorum benım kasık ağrım arasıra bi sağa giriyor bi sola
inş. en kısa zamanda inş. kalp atışınıda duyarsın bu arada belfücüm nerde yaaaa
Kuzucum herşeyin hayırlısı , hiç belli olmaz bu işler bakarsın yumurtlaman değişir.
Kısmt kuzucumm
Güzelimmm tebriklerr.İnanılmaz mutlu oldum valla.Güzel haberlerini beni kendime getiriyor.Moral olarak çökük olmama rağmen:)
İyi varsınızın kocaman bi aile olmak çok güzel.
Ne çok konuştum, hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allah balımm:)
Kuzucum var inşallah sende bişeylerBu ay çok bereketli olacak inşallah
Heyecanını yerimm seninn
Kuzucum anca geldim sıkıntılı durumlar, kendimde değilim pek.
Emoşşum durumun ne, gördüm buradasın :)
Canım Allah razı olsunn yaa ınsallahh doğrduur test ınsallah sağlıkla nasıb orl bu sefer
Allah ım herkese nasib etsıunn
Kuzucum herşeyin hayırlısı , hiç belli olmaz bu işler bakarsın yumurtlaman değişir.
Kısmt kuzucumm
Güzelimmm tebriklerr.İnanılmaz mutlu oldum valla.Güzel haberlerini beni kendime getiriyor.Moral olarak çökük olmama rağmen:)
Kuzucum var inşallah sende bişeylerBu ay çok bereketli olacak inşallah
Heyecanını yerimm seninn
Kuzucum anca geldim sıkıntılı durumlar, kendimde değilim pek.
Emoşşum durumun ne, gördüm buradasın :)
canım benim dün akşam itibariyle geldi benim kırmızılar(
canım benim dün akşam itibariyle geldi benim kırmızılar(
ya meleğim benım bıtanem ne oldu niye moralın bozuk kuzucumbak ya benımde moralım bozuldu
Tamam vazgeçtim bozulmadı
Bişey yok hayatım, sende durumlar ne.
Teyze olucam inşallahh hissediyorummm
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok sevindiimmmmmmmtebrik ederim canımmm Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. Bizlere de nasip etsin inş. darısı başımıza
canım hayırlı olsun bebegin inşallah hayırlısıyla Allah kucagına almayı nasip edereee darısıda bizim başımıza tüm isteyenlere allah nasip etsin bize dua ethamişlerin duası kabul olurmuş 54 54
)
hayırlı olsun rabbim kucağına aldığın günleri de göstermeyi nasip etsin.
bende bu ay deniycam.
ovulasyon testiyle inşallah bende kalırım.
Kuzucumm benim üzülme sakın, hep beraberiz burda.
Yavaş yavaş listemiz dolup taşıyor.
Hayırlısıyla kavuşursun inşallah bu ay bebeğine
Yeni bir ay başladı demektir , bol hareketli geceler balımm
tesekkurler canım en kısa zamanda ınsallah darısı basınzıaa :)
sağol emoşum ınan kı heop dılımde dualar hep dua edıyorum ınsallah nasıb olur hepımıze sağlıkla :)
canım Allah razı olsun sağol
inşallah sen de en kısa zmaanda görürüsün çift çizgiyi :) ben de ısnallah bu sefer sağlıkla ilerlerim :)
ınsallah naısb olur ben faydasını gordum ovu nun sende görürüsün ınsallah canım :)
üzülme canım benım bır dahakı aya inş. olur canım benım
ayşem sana bu ay çok sorum olcak ovulasyon testi sparişi vercem bugün artık hayırlısı..
canım sabırsızlıkla seni beliyoruz test zamanını ayy inşallah hamişşindir
ya valla bak benı üzüyorsun eğer seni kim üzdüyse karşısında benı bulur ona göre
ya meleğim inş. birimizin kızı birimizin oğlu olurda dünür oluruz :123:
bende durumlar kırmızılar gelmedi :18: akıntım var bırde arasıra sağlı sollu kasık ağrısı başka bırsey yoköksürük devam tabıkı bırakmadı yakamı ama tabı eskıye göre biraz daha hafifledi meleğim bitanem benım
ya bozuk işte bılıyorum bırsey olmuş ne oldu bak hissediyorum ben topiğede girmiyoısun var bır sıkıntı ben senı cok seviyom ama sen üzülme
canım tşk ederim ama insanın elinde olmuyo üzülmemek herşey normal çıkınca neden olmuyo diye soruyosun kendine istemeden ama olsun napalım buda bizim kaderimizmiş bu ay artık çalışmalara başlıcaz gene aşılamamı yapsam diyede düşünmüyo degilim nasıl fikir sizce kızlarr :))
Kuzucum işler sıkıntılı, her ay illa dengemi şaşacak bişey oluyor hepte regli biter bitmez.Yumurtalara nasıl yansıyor sen düşün.
Ondan bırak beni kuzucum geçer
Kırmızıların gelmemesi şahane.Bence hastalıkla beraber anlamıyorsun belirtileri , umutsuz olduğun anda işte senle inşallah.
Emoşum ne yazıki o fikirlere de düşüyoruz ama düşününce zamanı var diyorum artık.Herşey birbiriyle dengeli, beklemek tek çaremiz
Beklemek son bulur inşallah.Tedaviye yönelme derim bence tabi.Ben geçen ay klomen + ovitrelle iğne oldum.Yok yere dengeyle oynadım olmadıktan sonra olmuyor.Benim için erkende misal.Eşimle denemelerimize bakıyorum ortada gerçekten elde tutulur verimli bi ay yok geçen ay dışında.Allahtan olmayan şeyi istiyorum :)
Tek çaremiz sabır ve relax olmak. Ben bu işi yaparken mümkün değil o da ayrı :)