ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok sevindiimmmmmmm tebrik ederim canımmm Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. Bizlere de nasip etsin inş. darısı başımıza

Amin amin canim...

yaaa ben bu son 1- 1,5 ayda 5 kilo almisim

dogru düzgün adet olmadim ya iki defadir ve

iste diyorum ondandir..

yoksaaaaaaaaaaaa bu kilo cok bu süre zarfinda,tamam sismanim ve yerim biraz fazla ama bu kadarida

bi tane laboquıck yaptım onda gördüm çizgiyi sonra bende eczaneden aldıgım vardı onu da yaptım

mıracle idi galıba markası o daha nettı bi de ovu yaptım o da nettı :)

canım hayırlı olsun bebegin inşallah hayırlısıyla Allah kucagına almayı nasip eder eee darısıda bizim başımıza tüm isteyenlere allah nasip etsin bize dua ethamişlerin duası kabul olurmuş5454

tatlim cerol arladasoimiz ovu tetsi ile gebeligi onayladiiiii

kizlar bu ayda olmayacak bizim is galiba esim trye gelecek yumurtlama zamaninda babasi hasta yaaa
oraya gidip gorecek o nedenle bu aydan umutlu degilimmmm

Kuzucum herşeyin hayırlısı , hiç belli olmaz bu işler bakarsın yumurtlaman değişir.
Kısmt kuzucumm

Güzelimmm tebriklerr.İnanılmaz mutlu oldum valla.Güzel haberlerini beni kendime getiriyor.Moral olarak çökük olmama rağmen:)
İyi varsınızın kocaman bi aile olmak çok güzel.
Ne çok konuştum, hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allah balımm:)

Kuzucum var inşallah sende bişeylerBu ay çok bereketli olacak inşallah

Heyecanını yerimm seninn

Kuzucum anca geldim sıkıntılı durumlar, kendimde değilim pek.

Emoşşum durumun ne, gördüm buradasın :)

canım benim dün akşam itibariyle geldi benim kırmızılar (

ya meleğim benım bıtanem ne oldu niye moralın bozuk kuzucum bak ya benımde moralım bozuldu

canım benim dün akşam itibariyle geldi benim kırmızılar (

Kuzucumm benim üzülme sakın, hep beraberiz burda.
Yavaş yavaş listemiz dolup taşıyor.
Hayırlısıyla kavuşursun inşallah bu ay bebeğine
Yeni bir ay başladı demektir , bol hareketli geceler balımm

Tamam vazgeçtim bozulmadı

Bişey yok hayatım, sende durumlar ne.
Teyze olucam inşallahh hissediyorummm

ya valla bak benı üzüyorsun eğer seni kim üzdüyse karşısında benı bulur ona göre
ya meleğim inş. birimizin kızı birimizin oğlu olurda dünür oluruz :123:
bende durumlar kırmızılar gelmedi :18: akıntım var bırde arasıra sağlı sollu kasık ağrısı başka bırsey yok öksürük devam tabıkı bırakmadı yakamı ama tabı eskıye göre biraz daha hafifledi meleğim bitanem benım
ya bozuk işte bılıyorum bırsey olmuş ne oldu bak hissediyorum ben topiğede girmiyoısun var bır sıkıntı ben senı cok seviyom ama sen üzülme

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok sevindiimmmmmmm tebrik ederim canımmm Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. Bizlere de nasip etsin inş. darısı başımıza

tesekkurler canım en kısa zamanda ınsallah darısı basınzıaa :)

canım hayırlı olsun bebegin inşallah hayırlısıyla Allah kucagına almayı nasip eder eee darısıda bizim başımıza tüm isteyenlere allah nasip etsin bize dua ethamişlerin duası kabul olurmuş5454

sağol emoşum ınan kı heop dılımde dualar hep dua edıyorum ınsallah nasıb olur hepımıze sağlıkla :)

canım Allah razı olsun sağol

inşallah sen de en kısa zmaanda görürüsün çift çizgiyi :) ben de ısnallah bu sefer sağlıkla ilerlerim :)

hayırlı olsun rabbim kucağına aldığın günleri de göstermeyi nasip etsin.
bende bu ay deniycam.
ovulasyon testiyle inşallah bende kalırım.

ınsallah naısb olur ben faydasını gordum ovu nun sende görürüsün ınsallah canım :)

Kuzucumm benim üzülme sakın, hep beraberiz burda.
Yavaş yavaş listemiz dolup taşıyor.
Hayırlısıyla kavuşursun inşallah bu ay bebeğine
Yeni bir ay başladı demektir , bol hareketli geceler balımm

canım tşk ederim ama insanın elinde olmuyo üzülmemek herşey normal çıkınca neden olmuyo diye soruyosun kendine istemeden ama olsun napalım buda bizim kaderimizmiş bu ay artık çalışmalara başlıcaz gene aşılamamı yapsam diyede düşünmüyo degilim nasıl fikir sizce kızlarr :))

ayşem sana bu ay çok sorum olcak ovulasyon testi sparişi vercem bugün artık hayırlısı..

canım sabırsızlıkla seni beliyoruz test zamanını ayy inşallah hamişşindir

sağol kuzum inş. bende size güzel haberler veririm rabbım nasip ederse
darısı herkese olsun inş. ama benım bıraz karnım ağrıyor akşama kadar bu stres geçmez benden

Kuzucum işler sıkıntılı, her ay illa dengemi şaşacak bişey oluyor hepte regli biter bitmez.Yumurtalara nasıl yansıyor sen düşün.
Ondan bırak beni kuzucum geçer
Kırmızıların gelmemesi şahane.Bence hastalıkla beraber anlamıyorsun belirtileri , umutsuz olduğun anda işte senle inşallah.

Emoşum ne yazıki o fikirlere de düşüyoruz ama düşününce zamanı var diyorum artık.Herşey birbiriyle dengeli, beklemek tek çaremiz
Beklemek son bulur inşallah.Tedaviye yönelme derim bence tabi.Ben geçen ay klomen + ovitrelle iğne oldum.Yok yere dengeyle oynadım olmadıktan sonra olmuyor.Benim için erkende misal.Eşimle denemelerimize bakıyorum ortada gerçekten elde tutulur verimli bi ay yok geçen ay dışında.Allahtan olmayan şeyi istiyorum :)

Tek çaremiz sabır ve relax olmak. Ben bu işi yaparken mümkün değil o da ayrı :)

bak buna sevindim bebeğim boşver ya o sıkıntılar bizim iştede var bir bakıyorsun işler üstüste geliyor bir bakıyorsun yok sıkıntıdan batlıyorsun zaman geçmiyor sen kendını strese sokma yumoşlar etkilenmesin
rabbım hayırlsını versın balım hakkımıza hayırlısı
bak kuzum bende dr . gittim ama klomen kullanmadım duphaston kullandım dr. verdi düşük olmasın diye sabah akşam bırde hesaplama yaptı yumurtlama günü 5 gün ilşki verdi sende git yumurtlama takıbı yaptır ben dr. dedımkı yumurtlama günümü bılmıyorum oda hesaplama yaptı zaten ben her adet oluşumu bir kağıda yazıyorum evlediğimden beri sen sürekli yaz buda önemli oldumu meleğim benım şimdi kendimize gelelim senın için muhteşem gün 2 haziran oh oh :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…