ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

canım benım adet gunum yarın adete 3 gun kala yaptım ovulasyon testı kıppkırmızı cıktı eklemsıtım hatta buraya

hatta c koyulasmadan t koyulastı yanı o derecee :) adetbelirtim yok suan sarı beyaz karısıkk akıntm gelıo regl

gelmezse yarın cuma test yapcam ınsallah bakalım :)

cnm bnmm ins hadi bakalimmmmm :KK49:senden guzel haberler beklioz

cnm bnmm ins hadi bakalimmmmm :KK49:senden guzel haberler beklioz

canım adet belirtim yok ama cok guclu bı sekılde adet olucamı hıssedıyorum yaa

keske gebelık haberı verebılsemm gundemı ben doldurmayım :KK70: eheueheueheue

ınsallah suay ve ben görürürzz çift çizgilerii

tatlim cerol arladasoimiz ovu tetsi ile gebeligi onayladiiiii

kizlar bu ayda olmayacak bizim is galiba esim trye gelecek yumurtlama zamaninda babasi hasta yaaa :KK31:
oraya gidip gorecek o nedenle bu aydan umutlu degilimmmm:KK14:

canım hayırlısı olsun bır dahak ay olr ınsallah

cok cok gecmıs olsun ınsallah kayınbabanın ciddi bişei yoktur.:26:

canım benım adet gunum yarın adete 3 gun kala yaptım ovulasyon testı kıppkırmızı cıktı eklemsıtım hatta buraya

hatta c koyulasmadan t koyulastı yanı o derecee :) adetbelirtim yok suan sarı beyaz karısıkk akıntm gelıo regl

gelmezse yarın cuma test yapcam ınsallah bakalım :)

Allah'ım hayırlısını versin inş. güzel haberlerini bekliyoruz canımmmm :KK49: ayyy şimdi daha da çok heyecanlandım :KK52: peki sadece 3 gün önce mi yaptın canım benim adetime 9 gün var, az önce dayanamadım yaptım çok silik 2. çizgi çıktı :KK52: :KK52:

kizlar bu ayda olmayacak bizim is galiba esim trye gelecek yumurtlama zamaninda babasi hasta yaaa :KK31:

geçmiş olsun canım. sen de sıkıntı yapma sakın Allah'ım en hayırlı zamanda nasip etsin inş. :KK66:

canim normali iki gundur. ilk pozitifden sonra 48 saat muhlet var ama ne kadar cabuk olunursa o kadar iyi...yani o 48 saat boyunca pozitif sonucu elde edersin, pozitifi mumkun oldugunca erken yakalamak gerek...
ama neden sen bazen 4-5 gun pozitif goruyorsun bilmiyorum. kullandigin testler ayni mi hep?

evet ayni canim clearblue icinde 5 tane var gulucuk cikiyo positif olunca,,eczaneden aliyorum doktorumun istegi uzerine ,alisveris merkezinde satilanlar iyi degil dedi eczaneden bunu al dedi aliyorum

canım lh yumurtanın çatlaması için salgılanan bi hormon

senın yumurtan duruyordur fakat belkı lh ' n herkesınkı gibi

3 gunde değilde 5 gunde çatlatacak sevıyeye ulaşıyordur olabilir böle bişey

mesela ben 27 gunde bir adet oluyorum 9,10,11 günler çift çizgi gördüm en koyusu 10. gündü

sonucta bu test hormonu ölçen bişey ben senın yerınde olsam bir ay yumurta takıbıne gıderdım

hatta uzun zamandır deniyor fakat sonuc alamıyorsan doktoruna yaptıgın testten bahsedıp bir ay yumurtanın takıp

edilmesını ısteyebılırsın bence :)

canim oncelikle yanitin icin cok tsk ediyorum,,evet cnm doktoruma sordum onemli olan kirmiziyi yakalaman dedi fark etmez dedi kac gun gosterdigi,,fazla onemsemedi sorumu anlicagin......ama bundan bir kac ay once ultrasyonda yumurtalarim olmasi gerektiginden biraz fazla buyuk uretiyormus vucudum ,,bazen kafama takiliyor bu sebepten olabilirmi diye ,,yani buyuk oldugundan zor catliyorsa eger biraz fazla zaman aliyordur diye dusunuyorum ama neyse ..hayirlisi

kızlarr çift çizgiyi gördüümmm hemi de iki tane test yaptım inanamadım ıkısıde pozitif

bi de ovulasyon yaptım o da pozitif eheuehueeheu :KK9: test manyaa oldum bugun

fakat resımleri çekemedım ya çektım ama çok parladı silik gözüküo reısmde :26:

Allah'ım hayırlısını versin inş. güzel haberlerini bekliyoruz canımmmm :KK49: ayyy şimdi daha da çok heyecanlandım :KK52: peki sadece 3 gün önce mi yaptın canım benim adetime 9 gün var, az önce dayanamadım yaptım çok silik 2. çizgi çıktı :KK52: :KK52:

canım bugun adet olmam lazımdı gecmnesını bekleyemedım tetsı yaptım ve çift çizgiiiiiiiiiiiiiiiii

ovulasyonda çiift çizgiyi görmüştüm regle 5 gün kala idrar testınde de silik çizgi görmustum

bugun gene ovu yaptım bakayım naısl die o hala pozitif böle iştee hamişiiiiimmmmmmmm :KK52:

canim oncelikle yanitin icin cok tsk ediyorum,,evet cnm doktoruma sordum onemli olan kirmiziyi yakalaman dedi fark etmez dedi kac gun gosterdigi,,fazla onemsemedi sorumu anlicagin......ama bundan bir kac ay once ultrasyonda yumurtalarim olmasi gerektiginden biraz fazla buyuk uretiyormus vucudum ,,bazen kafama takiliyor bu sebepten olabilirmi diye ,,yani buyuk oldugundan zor catliyorsa eger biraz fazla zaman aliyordur diye dusunuyorum ama neyse ..hayirlisi

oalbilir canım herkesın vücudu farklı eger yumurtan büyük olmasına ragmen bi anormallık gostermıyrosa sorun yoktur

ınsallahh en kısa zamanda hamıle kalırsınnn :KK54: :KK54: :KK54:

Arkadaşın olmakları için olabilir hayatım,
Albümü herkese açık yaparsan görebilirler

bebeğim benım günaydın zaten herkese açık albümüm kuzum bu arada bende hala gelenb giden yok :18: testde yapmıcam yarına kadar tek değişiklik akıntım var :18:

kızlaaar bugün bi topikte eğer döllenme olmuşsa adet tarihine bi kaç gün kala ovulasyon testinin pozitif gösterdiğini okudum. yani gebelik testinden önce ovulasyon testiyle öğrenilebiliyormuş :KK52: deneyen var mı?? doğru mu acaba??? benim adet tarihime 9 gün kaldı, çok heyecanlıyım, deneyen varsa sölesin noluurrrr :KK52:

ben geçen ay adete 5 gün kala ovülasyon testi yaptım çift çizgi çıktı ama 5 gün sonra kırmızı kartı gördüm bence bekle ve sabırlı ol

canım üzülme sağlık olsun eninde sonunda koçişin gelecek ama degilmi şekerim :KK34: gelince bol bol çalışırsınız

canım adet belirtim yok ama cok guclu bı sekılde adet olucamı hıssedıyorum yaa

keske gebelık haberı verebılsemm gundemı ben doldurmayım :KK70: eheueheueheue

ınsallah suay ve ben görürürzz çift çizgilerii

kızlarr çift çizgiyi gördüümmm hemi de iki tane test yaptım inanamadım ıkısıde pozitif

canım bugun adet olmam lazımdı gecmnesını bekleyemedım tetsı yaptım ve çift çizgiiiiiiiiiiiiiiiii

ovulasyonda çiift çizgiyi görmüştüm regle 5 gün kala idrar testınde de silik çizgi görmustum

bugun gene ovu yaptım bakayım naısl die o hala pozitif böle iştee hamişiiiiimmmmmmmm :KK52:

oalbilir canım herkesın vücudu farklı eger yumurtan büyük olmasına ragmen bi anormallık gostermıyrosa sorun yoktur

ayyyyyyyyyyyy:KK52::KK52::KK52: yaşasın tatlım tebrik ederim :nazar: canım benım sağlıkla kucağına almayı allah nasip etsin :nazar::KK49::emir_bebek: bendede gelen giden yok tek akıntım var başka hiç bir belirti yok ağrı felan hiç yok :18: ama testdede cesaretim yok kafaya taktım olmazsam bugün yarın test yapacağım :KK16:

bebeğim benım günaydın zaten herkese açık albümüm kuzum bu arada bende hala gelenb giden yok :18: testde yapmıcam yarına kadar tek değişiklik akıntım var :18:
ayyyyyyyyyyyy:KK52::KK52::KK52: yaşasın tatlım tebrik ederim :nazar: canım benım sağlıkla kucağına almayı allah nasip etsin :nazar::KK49::emir_bebek: bendede gelen giden yok tek akıntım var başka hiç bir belirti yok ağrı felan hiç yok :18: ama testdede cesaretim yok kafaya taktım olmazsam bugün yarın test yapacağım :KK16:

canım sağol Allah razı olsun :) ya valla bu dördüncü ve ınanamıyorum hala

kalp atısını fln görsem bi sağlıkla hayırlısıyla :)

hala kaıskalrım agrıo ufak ufak sızı gibi bakalımm hayırlsıı olsun canım ınsallah sen de yarın

görürsün yarın çift çizgiyiyiii :) :)

Iliskinin uzerinden kac gun gecti cnm
Eger 10 gunu gecti ise gebelik testi ile cikar pozitif cnm

Supersin tatlim gozun aydin cnm bnmmmmmm darisi tum bekleyenlerin basina insAllahhh

canım sağol Allah razı olsun :) ya valla bu dördüncü ve ınanamıyorum hala

kalp atısını fln görsem bi sağlıkla hayırlısıyla :)

hala kaıskalrım agrıo ufak ufak sızı gibi bakalımm hayırlsıı olsun canım ınsallah sen de yarın

görürsün yarın çift çizgiyiyiii :) :)

inş.canım benım benım bat bugün ama ben yapmak istemiyorum benım kasık ağrım arasıra bi sağa giriyor bi sola :KK16:
inş. en kısa zamanda inş. kalp atışınıda duyarsın bu arada belfücüm nerde yaaaa :KK20:

inş.canım benım benım bat bugün ama ben yapmak istemiyorum benım kasık ağrım arasıra bi sağa giriyor bi sola :KK16:
inş. en kısa zamanda inş. kalp atışınıda duyarsın bu arada belfücüm nerde yaaaa :KK20:

canım benımde uyusuk gibi kaısk agrı da değil sızlıo gibi bilemıorm kı ya ınan net bi çizgi görmemıs olsam

sallamıycaktım ama gayet net di çzigi inşallah sorun yasmama bu sefer Allah ım herkese nasib eder...

canım benımde uyusuk gibi kaısk agrı da değil sızlıo gibi bilemıorm kı ya ınan net bi çizgi görmemıs olsam

sallamıycaktım ama gayet net di çzigi inşallah sorun yasmama bu sefer Allah ım herkese nasib eder...

canım sen hangi testi yaptın

Ayseeeee

tebrikler canim,Insallah Allah tamamina erdiririr ..:nazar:

canim belirtilerin nelerdi:26:

sağol canım Allah razı olsunn :)

belirtim pek yoktu sadec göğüslerim büyüdü bi de belime adet olcakmısım gibi bata bi kaç gun kala

hafif hafif sızlıodu o kadar bi de sabahalrı bulantım oldu azcık ama o bana normalde regl olcm zamanda orl

onun ıcın takamdım baskada bişi olmadı sanıyorum :) darısı basınıza canımm

X