ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Suaycim ne yapim kiz dedim anlasilsin hahaha

Hadi Insallah ayyyy ya iyi haberlerle gel

Belfücüm evet degerlendirmeyi düsünüyorum ve esimede söylemiyecegim yimirtlama mimirtlamadan bisey

sen ne zaman test yapmaya gidecen

canım ben daha regli olmadım 3. gün bugün ne yapcam bilmiyorum..

Emoşum kan testi yaptırsana hayatım, idrar da çıkmayabilir geç döllenme felan olabilir.
Ne dersin ?

Belfücüm evet degerlendirmeyi düsünüyorum ve esimede söylemiyecegim yimirtlama mimirtlamadan bisey

Beyazlım kesinlikle deme kocişine , habersiz hallet bu işi :) Güveniyorum sana

Emoşum kan testi yaptırsana hayatım, idrar da çıkmayabilir geç döllenme felan olabilir.
Ne dersin ?

canım yarına kadar bekliyeyim gelmezse artık kan testi yaptırayım diye düşündüm ama umudum kalmadı olsun gene test yapayım dedim..

Ne dersin ?

Demiyecem beflüm

Allahimmmm sen büyüksün hayirlisini ver ne olur bizlere tez zamanda saglikli yavrular nasip eyle

günaydın canım evet gözler sizin üstünüzde kızlar bizi sevindirin:))

hayırlısı olsun kuzum inş. sende güzel haberler veririsin bize hadi hadi

Kuzucum işlerden bir girdim bi yok oldum.
Bende yemeğe gidiyorum, gelince görüşelim balım
Bende seni çokk seviyorumm çokk

eeee iş kadını olmak çok zor meleğim
afiyet olsun bol bol yeeee güç olsun benım göbek çıktı ya her yer zayıf göbek çıktı 2 aydır ay ne yapacağım ben platesmi yapsam çok iyi diyorlar
kuzum valla benım için en riskli gün yarın bugün değil

kız artık eşin bilmiyo ama biz biliyoz şaka yapıyorum kuzum takılıyorum sana ben önemli günler değerlendir bu günleri

Canim bu ay bu akinti sanki bir asiri

sanki vücudum diyor kalacammmm hamileee

canım yarına kadar bekliyeyim gelmezse artık kan testi yaptırayım diye düşündüm ama umudum kalmadı olsun gene test yapayım dedim..

Kuzu idrar testine güvenme, kırmızlar gelmedi daha .
Dediğin gibi yarın kan testi yaptırırsın hayatım.
Güzel düşünme zamanı, pozitif düşünce gücü:)

Demiyecem beflüm

Allahimmmm sen büyüksün hayirlisini ver ne olur bizlere tez zamanda saglikli yavrular nasip eyle

Amin en kısa zamanda inşallahh

Sağol balım sana da bal şeker olsun.Ama yağ olmasın :)
Kuzu google yaz 8 dakikalık egzersizler var göbek bölgesi için , işe yarıyor.
Bende başlıcam diyete takviye gerek.
Bu arada Ovülasyon testi yapmayacaktım ama sancım var nedense bi bakıcam bakalım.

Canim bu ay bu akinti sanki bir asiri

sanki vücudum diyor kalacammmm hamileee

Hadi inşallah tatlımm, gelsin bebeklerr

bitanem benım ay ay yap kuzum yap yumurtam çatlıyordur inş. geşğen ay olduğun iğnenin etkisi olabılır inş. ilaçlarda etkiler

ya meleğim niye evimi görmüyorlar

kızlaaar bugün bi topikte eğer döllenme olmuşsa adet tarihine bi kaç gün kala ovulasyon testinin pozitif gösterdiğini okudum. yani gebelik testinden önce ovulasyon testiyle öğrenilebiliyormuş deneyen var mı?? doğru mu acaba??? benim adet tarihime 9 gün kaldı, çok heyecanlıyım, deneyen varsa sölesin noluurrrr

canım benım adet gunum yarın adete 3 gun kala yaptım ovulasyon testı kıppkırmızı cıktı eklemsıtım hatta buraya

hatta c koyulasmadan t koyulastı yanı o derecee :) adetbelirtim yok suan sarı beyaz karısıkk akıntm gelıo regl

gelmezse yarın cuma test yapcam ınsallah bakalım :)

tatlim cerol arladasoimiz ovu tetsi ile gebeligi onayladiiiii

kizlar bu ayda olmayacak bizim is galiba esim trye gelecek yumurtlama zamaninda babasi hasta yaaa
oraya gidip gorecek o nedenle bu aydan umutlu degilimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…