-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #2.081
canım ben daha regli olmadım 3. gün bugün ne yapcam bilmiyorum..
Suaycim ne yapim kiz dedim anlasilsinhahaha
Hadi Insallah ayyyy ya iyi haberlerle gel
Belfücüm evet degerlendirmeyi düsünüyorum ve esimede söylemiyecegim yimirtlama mimirtlamadan bisey
sen ne zaman test yapmaya gidecen
Emoşum kan testi yaptırsana hayatım, idrar da çıkmayabilir geç döllenme felan olabilir.
Ne dersin ?
Beyazlım kesinlikle deme kocişine , habersiz hallet bu işi :) Güveniyorum sana
Emoşum kan testi yaptırsana hayatım, idrar da çıkmayabilir geç döllenme felan olabilir.
Ne dersin ?
Beyazlım kesinlikle deme kocişine , habersiz hallet bu işi :) Güveniyorum sana
günaydın canım evet gözler sizin üstünüzde kızlar bizi sevindirin:))
Kuzucum işlerden bir girdim bi yok oldum.
Bende yemeğe gidiyorum, gelince görüşelim balım
Bende seni çokk seviyorumm çokk
Suaycim ne yapim kiz dedim anlasilsinhahaha
Hadi Insallah ayyyy ya iyi haberlerle gel
Belfücüm evet degerlendirmeyi düsünüyorum ve esimede söylemiyecegim yimirtlama mimirtlamadan bisey
sen ne zaman test yapmaya gidecen
hayırlısı olsun kuzum inş. sende güzel haberler veririsin bize hadi hadi
eeee iş kadını olmak çok zor meleğim
afiyet olsun bol bol yeeee güç olsunbenım göbek çıktı ya her yer zayıf göbek çıktı 2 aydır ay ne yapacağım ben platesmi yapsam çok iyi diyorlar
kuzum valla benım için en riskli gün yarın bugün değil
kız artık eşin bilmiyo ama biz biliyozşaka yapıyorum kuzum takılıyorum sana ben önemli günler değerlendir bu günleri
Canim bu ay bu akinti sanki bir asiri
sanki vücudum diyor kalacammmm hamileee
canım yarına kadar bekliyeyim gelmezse artık kan testi yaptırayım diye düşündüm ama umudum kalmadı olsun gene test yapayım dedim..
Demiyecem beflüm
Allahimmmm sen büyüksün hayirlisini ver ne olur bizlere tez zamanda saglikli yavrular nasip eyle
hayırlısı olsun kuzum inş. sende güzel haberler veririsin bize hadi hadi
eeee iş kadını olmak çok zor meleğim
afiyet olsun bol bol yeeee güç olsunbenım göbek çıktı ya her yer zayıf göbek çıktı 2 aydır ay ne yapacağım ben platesmi yapsam çok iyi diyorlar
kuzum valla benım için en riskli gün yarın bugün değil
kız artık eşin bilmiyo ama biz biliyozşaka yapıyorum kuzum takılıyorum sana ben önemli günler değerlendir bu günleri
Canim bu ay bu akinti sanki bir asiri
sanki vücudum diyor kalacammmm hamileee
inş. tatlım 3-4 gün her gün çalış gün aşırı değil hergün
Kuzu idrar testine güvenme, kırmızlar gelmedi daha .
Dediğin gibi yarın kan testi yaptırırsın hayatım.
Güzel düşünme zamanı, pozitif düşünce gücü:)
Amin en kısa zamanda inşallahh
Sağol balım sana da bal şeker olsun.Ama yağ olmasın :)
Kuzu google yaz 8 dakikalık egzersizler var göbek bölgesi için , işe yarıyor.
Bende başlıcam diyete takviye gerek.
Bu arada Ovülasyon testi yapmayacaktım ama sancım var nedense bi bakıcam bakalım.
Hadi inşallah tatlımm, gelsin bebeklerr
Canim hergün yapsak sperk kalitesi acisindan olur mu:26:
tatlım dr. bana dediki yok öyle birsey bize 5 gün çalışma verdi 5 günde çalıştık yanı ben 28 günde 1 adet oluyorum 11.12.13.14.15 gün çalıştık
bitanem benım ay ayyap kuzum yap yumurtam çatlıyordur inş. geşğen ay olduğun iğnenin etkisi olabılır inş. ilaçlarda etkiler
Tek çizgi fıstığım etki felan kalmamış bende :)
yaaaaaa kuzum sağlık olsun bugün kaçıncı günün canım benım sen 10-11-12-13-14-15-16 çalış bak tutacak bu sefer koçişine çok iş düşüyor burda
Yesinler evinii, güzelimm benim :)
ya meleğim niye evimi görmüyorlar
kızlaaar bugün bi topikte eğer döllenme olmuşsa adet tarihine bi kaç gün kala ovulasyon testinin pozitif gösterdiğini okudum. yani gebelik testinden önce ovulasyon testiyle öğrenilebiliyormuşdeneyen var mı?? doğru mu acaba??? benim adet tarihime 9 gün kaldı, çok heyecanlıyım, deneyen varsa sölesin noluurrrr
kızlaaar bugün bi topikte eğer döllenme olmuşsa adet tarihine bi kaç gün kala ovulasyon testinin pozitif gösterdiğini okudum. yani gebelik testinden önce ovulasyon testiyle öğrenilebiliyormuşdeneyen var mı?? doğru mu acaba??? benim adet tarihime 9 gün kaldı, çok heyecanlıyım, deneyen varsa sölesin noluurrrr