- 31 Ocak 2012
- 2.955
- 109
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #2.061
Çok çok güzel tatlım:) Bebişle daha da güzel olucak
Hep Ağzınızın tadıyla oturmayı nasip etsin Allah.
kızlar evimi albümlere yükledim bakın bakalım beğenecekmisiniz
canım idrar yolu ıltıhabı dıyorum nedense tekrarlıyo ikidir onun ıcın şüphelendım öle
kasıkalrda cok kasılma yapio ya onun ıcın gebelık zorlaşıo
neysekı çözümü basit bı dahakı ay onlemını alıcam ınsallahhh
ay yok bebem sıfır stresım bu ay cok rahatım nedense :)
sağol kuzum benım gerçibıraz karışık ters çıkmış bide karanlık cep tlf çektim ancak
amın kuzum amın hepimize inş.
İlaçlarınımı tam kullanmıyorsun yoksaİnşallah yoktur öyle bişey de çaresini bilsen de gerek kalmaz
Rahatım rahatız rahatlarr Slogan bu
kizlar sir soru :::......sizin ovulasyon testiniz kac gun positif gosteriyor???? benim 4 gun hatta bazen 5 gun positif oluyo ,ve cok nadir bazi aylar sadece 1 gun positif ve gerisi negatif, ben hic bisey anlamadim sizde nasil oluyor merak etim ???? cok duzenli 28 gunde bir adet olurum bazen 11 ci gunden itibaren bazende 12 ci gunden itibaren duzenli bi sekilde basliyo ve o donemlerdede cok kasik agrim oluyo anliyorum zaten ..
Merhaba kızlarr,
durumlar nasıl,
Suayım ve Ayshe son 1 gün gözler sizde
Merhaba kızlarr,
durumlar nasıl,
günaydım bitanem benımvalla tatlım şimdilik bende birşey yok :18: asıl stres yarın benım için yarın gelmezse ne ala gelirsede hoşgeldi sefa getirdi
sen ne yapıyosun meleğim bende merak ediyorum ayshe acaba onda ne belirtiler var :18:
kizlar sir soru :::......sizin ovulasyon testiniz kac gun positif gosteriyor???? benim 4 gun hatta bazen 5 gun positif oluyo ,ve cok nadir bazi aylar sadece 1 gun positif ve gerisi negatif, ben hic bisey anlamadim sizde nasil oluyor merak etim ???? cok duzenli 28 gunde bir adet olurum bazen 11 ci gunden itibaren bazende 12 ci gunden itibaren duzenli bi sekilde basliyo ve o donemlerdede cok kasik agrim oluyo anliyorum zaten ..
Merhaba kızlarr,
durumlar nasıl,
günaydın canım ay hiç stresım yok arkadaslar dıolar kan tetsıne git valal gıtmıcem vermıcem paramı boşa
regl de gelse çok rahatım bu ay hıc takmadım nedense. :) yarın adet olmam lazım bakalım
belritim yok sadece sabah bulantı kı bu regl öncesi de olabilir...ve göğüslerim kocaman :)
kizlar günaydin,
ya sizlere bisey soracam
sümükümsü ve cam renginde baya sivi sekilde akindim var iki gündür ve iyice iki parmak aracinda cekiliyo bakin bu kadar.
ağrım yok hala dün akşama kadar da beyaz akıntım devam etti fakat bugün
görmedım beyaz akıntı bakalımm nolcakkk yarın regl gunum ama testı yarınmı yapsam sonrakı gun mu
bilemıyorumpek belritim yok sabah kalkınca bulantım oluyor yarım saate gecıyor
fakat bu bana her regl öncesı olmasa da ara ara olur...bir de göğüslerim büyüdü
başka bi belirtim yok bakalım nolcak yarın :)
kizlar günaydin,
ya sizlere bisey soracam
sümükümsü ve cam renginde baya sivi sekilde akindim var iki gündür ve iyice iki parmak aracinda cekiliyo bakin bu kadar.
Güzel haber inşallah güzel haberler olacak gülümm
Hayırlısıyla olmuştur kuzumm inşallah
Şenlensin topikk
Yumurtlama günün olabilir hayatım.Boş geçme bence
Emoşum sen ne durumdasın?