ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

canım idrar yolu ıltıhabı dıyorum nedense tekrarlıyo ikidir onun ıcın şüphelendım öle

kasıkalrda cok kasılma yapio ya onun ıcın gebelık zorlaşıo

neysekı çözümü basit bı dahakı ay onlemını alıcam ınsallahhh

ay yok bebem sıfır stresım bu ay cok rahatım nedense :)

İlaçlarınımı tam kullanmıyorsun yoksa :KK45: İnşallah yoktur öyle bişey de çaresini bilsen de gerek kalmaz

Rahatım rahatız rahatlarr Slogan bu :KK52:

sağol kuzum benım gerçibıraz karışık ters çıkmış bide karanlık cep tlf çektim ancak :KK16::KK16:
amın kuzum amın hepimize inş. :KK54:

İnşallah kuzucum.
Bugün daha iyisin dimi

İlaçlarınımı tam kullanmıyorsun yoksa :KK45: İnşallah yoktur öyle bişey de çaresini bilsen de gerek kalmaz

Rahatım rahatız rahatlarr Slogan bu :KK52:

canım bu idrar yolu iltihabı ıcın antıbıyotık kullanılıo yaa 10 gun suresınce faln

yenı bi antıbıyotılk bulunmus satılıo 10 gun boyunca kullanmana gerek yok bi toz

suya katıp içiosn dr yazmsıtı bana bi içimlik ve anında gecıo ıltıhap ama bazen tekrarlayabılıo ıste

gene idrar testı yaptırıp gerekırse bu antıbıyotıkten yazdırırım bakalım bi gelsınde adet :)

kizlar sir soru :::......sizin ovulasyon testiniz kac gun positif gosteriyor???? benim 4 gun hatta bazen 5 gun positif oluyo ,ve cok nadir bazi aylar sadece 1 gun positif ve gerisi negatif, ben hic bisey anlamadim sizde nasil oluyor merak etim ???? cok duzenli 28 gunde bir adet olurum bazen 11 ci gunden itibaren bazende 12 ci gunden itibaren duzenli bi sekilde basliyo ve o donemlerdede cok kasik agrim oluyo anliyorum zaten ..

kizlar sir soru :::......sizin ovulasyon testiniz kac gun positif gosteriyor???? benim 4 gun hatta bazen 5 gun positif oluyo ,ve cok nadir bazi aylar sadece 1 gun positif ve gerisi negatif, ben hic bisey anlamadim sizde nasil oluyor merak etim ???? cok duzenli 28 gunde bir adet olurum bazen 11 ci gunden itibaren bazende 12 ci gunden itibaren duzenli bi sekilde basliyo ve o donemlerdede cok kasik agrim oluyo anliyorum zaten ..

canim normali iki gundur. ilk pozitifden sonra 48 saat muhlet var ama ne kadar cabuk olunursa o kadar iyi...yani o 48 saat boyunca pozitif sonucu elde edersin, pozitifi mumkun oldugunca erken yakalamak gerek...
ama neden sen bazen 4-5 gun pozitif goruyorsun bilmiyorum. kullandigin testler ayni mi hep?

Merhaba kızlarr,

durumlar nasıl,
Suayım ve Ayshe son 1 gün gözler sizde:KK52:

günaydım bitanem benım :KK16: valla tatlım şimdilik bende birşey yok :18: asıl stres yarın benım için yarın gelmezse ne ala gelirsede hoşgeldi sefa getirdi :KK9::KK9::KK9:
sen ne yapıyosun meleğim bende merak ediyorum ayshe acaba onda ne belirtiler var :18:

Merhaba kızlarr,

durumlar nasıl,
Suayım ve Ayshe son 1 gün gözler sizde:KK52:

canım evet son 1 gün :KK52:

ağrım yok hala dün akşama kadar da beyaz akıntım devam etti fakat bugün

görmedım beyaz akıntı bakalımm nolcakkk yarın regl gunum ama testı yarınmı yapsam sonrakı gun mu

bilemıyorum :KK1: pek belritim yok sabah kalkınca bulantım oluyor yarım saate gecıyor

fakat bu bana her regl öncesı olmasa da ara ara olur...bir de göğüslerim büyüdü

başka bi belirtim yok bakalım nolcak yarın :)

Son düzenleme:
günaydım bitanem benım :KK16: valla tatlım şimdilik bende birşey yok :18: asıl stres yarın benım için yarın gelmezse ne ala gelirsede hoşgeldi sefa getirdi :KK9::KK9::KK9:
sen ne yapıyosun meleğim bende merak ediyorum ayshe acaba onda ne belirtiler var :18:

günaydın canım ay hiç stresım yok arkadaslar dıolar kan tetsıne git valal gıtmıcem vermıcem paramı boşa

regl de gelse çok rahatım bu ay hıc takmadım nedense. :) yarın adet olmam lazım bakalım

belritim yok sadece sabah bulantı kı bu regl öncesi de olabilir...ve göğüslerim kocaman :)

canım lh yumurtanın çatlaması için salgılanan bi hormon

senın yumurtan duruyordur fakat belkı lh ' n herkesınkı gibi

3 gunde değilde 5 gunde çatlatacak sevıyeye ulaşıyordur olabilir böle bişey

mesela ben 27 gunde bir adet oluyorum 9,10,11 günler çift çizgi gördüm en koyusu 10. gündü

sonucta bu test hormonu ölçen bişey ben senın yerınde olsam bir ay yumurta takıbıne gıderdım

hatta uzun zamandır deniyor fakat sonuc alamıyorsan doktoruna yaptıgın testten bahsedıp bir ay yumurtanın takıp

edilmesını ısteyebılırsın bence :)

kizlar günaydin,

ya sizlere bisey soracam

sümükümsü ve cam renginde baya sivi sekilde akindim var iki gündür ve iyice iki parmak aracinda cekiliyo bakin bu kadar.

günaydın canım ay hiç stresım yok arkadaslar dıolar kan tetsıne git valal gıtmıcem vermıcem paramı boşa

regl de gelse çok rahatım bu ay hıc takmadım nedense. :) yarın adet olmam lazım bakalım

belritim yok sadece sabah bulantı kı bu regl öncesi de olabilir...ve göğüslerim kocaman :)

bendede hiç belirti yok ne gögsüm şişti ne bulantı hiç birsey yok bakalım ne olacak :18: yarın gelmez inş. ama hayırlısı olsun bende kafama takmıyorum :KK16:
hadi bakalım senınde yarın olmazsan cuma test yap bende olmazsam öyle yapacağım hayırlısı :KK54:

kizlar günaydin,

ya sizlere bisey soracam

sümükümsü ve cam renginde baya sivi sekilde akindim var iki gündür ve iyice iki parmak aracinda cekiliyo bakin bu kadar.

allah emi çizgide çizmiş :KK9::KK9::KK9:
kuzum sen değerledir 2-3 gün çalış :KK4::KK4::KK34:

kuzum nerelerdesin ya bak ben şimdi yemeğe gidiyorum gelince görüşürüz senı seviyorum kiss:KK54::KK54:

Günaydınn bebeğimmm .
Güzel haber inşallah güzel haberler olacak gülümm:KK54:

canım evet son 1 gün :KK52:

ağrım yok hala dün akşama kadar da beyaz akıntım devam etti fakat bugün

görmedım beyaz akıntı bakalımm nolcakkk yarın regl gunum ama testı yarınmı yapsam sonrakı gun mu

bilemıyorum :KK1: pek belritim yok sabah kalkınca bulantım oluyor yarım saate gecıyor

fakat bu bana her regl öncesı olmasa da ara ara olur...bir de göğüslerim büyüdü

başka bi belirtim yok bakalım nolcak yarın :)

Hayırlısıyla olmuştur kuzumm inşallah
Şenlensin topikk

kizlar günaydin,

ya sizlere bisey soracam

Yumurtlama günün olabilir hayatım.Boş geçme bence

günaydın canım evet gözler sizin üstünüzde kızlar bizi sevindirin:))

Emoşum sen ne durumdasın?

Günaydınn bebeğimmm .
Güzel haber inşallah güzel haberler olacak gülümm:KK54:

Hayırlısıyla olmuştur kuzumm inşallah
Şenlensin topikk

Yumurtlama günün olabilir hayatım.Boş geçme bence

Emoşum sen ne durumdasın?

canım ben daha regli olmadım 3. gün bugün ne yapcam bilmiyorum..

X