- 30 Ağustos 2011
- 1.304
- 15
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #2.021
Ayrıca çizgi koyu çıktığında 24-48 saat arası en uygun zamandır deniliyor.benin 24-48 sat arasına uygun gelen 15.günüm oldu. yani bilemiyorum çok karışık hele testimin böle olması daha çok karıştırdı aklımı:)
ikinci cubuk pozitifmis simdi farkettim yani 14. gun. evet, 15 gun yumurtlamissin. ve iliskiler de cuk oturmus o zaman
Tabloya eklenecwk kardeslerim not aldim pcYe gecince sizlerde tablodasiniz ins
canim bat 20 mayis
canım senin çalışmalar ne durumda
yumurtlama erken oldugu icin bi kere iliski oldu sadece. ondan onceki iki-uc gun esimi bekletmistim sperm biriksin diye, keske bekletmeseydim(
sıkıntı yapma benim de testimin pozitif gösterdiği 2 gün ilişki olmuştu.inşallah olur:)
ben gitmedim doktora daha. iyi bi doktor araştırıyorum.gitmişken muayene de olurum hem. haftaya gidersem keseyi de görürüm diye ümit ederek bekliyorum bakalım.ama hala şoktayım sanırım farkında değilim
cigete dokunma, nane maydonoz yeme, ayakta cok durma, hatta doktora gorunene kadar iliski de olmasin, tam tutunma zamani,,,ilk uc ay en onemlisi...
aminnnn...sen de yurtdisinda degil misin? gebelik testin yok mu? kiz git al bi tane...
canım Türkiye deyım :) ayrıca yurt dısı ne alaka anlamadım valla
gebelık testım var hemıde üç tane ama regl gecsın dıye beklıyorum :)
ay ben seni gurbet guzeli ile karisitirdim ya
bu arada bisey sorucam genel olarak, gebelik testlerini eczaneden mi aliyorsunuz? ben internetten aliyorum, tanesi 40 kurus:))
Tatlımm çok geçmişş olsunnTatlım yarına randevu alıp doktora gitsene tekrar.İyice halsiz kalmışsın zaten,işten izin alman mümkün değil mi, git eve
canım cok gecmıs olsun neden öle oldu yaa :26:
bende amelıyattan sorna anestezıden öle bi öksüğrüğe yakalanmsıtım gecmeıdydı bi türlü
zamanla azaldı canım yanı ne dıım bılemedım....alerji falan oalbılrı mı bahar aylarındayız yaa
günaydın gelecegin güzel anneleri tam iki gün geçti benim bat ta daha gelmedi bugün test yapcam
günaydın gelecegin güzel anneleri tam iki gün geçti benim bat ta daha gelmedi bugün test yapcam
valla kuzum bende anlamadım körolasıca bir kürlü geçmedi öldürüyor beni :2: dün yatakta oturarak uyudum kafamı yüksekte tuttum düz yattığım an canımı alıyo resmen
burda bir arkadaşta zeytin yağı iç boğazını yumuşat diyor denemediğin şey kalmadı birde bunu deneyim bakalım
:
bebeğim dün dayanadım çok kötü oldum öksürmekten bayılacaktım :2::2: çıktım patrondan izin aldım zaten öksürüklerimi duyunca git dinlen dedi meleğim dr. gittim hiç birşey yapmadı adet gününe az kalmış röntgen çekemeyiz dedi ilaçlarını kullanmaya devam et bol bol sıcak su iç ama benım öksürük hala geçmedi eğer hamişsemde bu bebek bu kadar öksürmeye nasıl tutunacaksa
sen ne yapıyorsun bitanem ne var ne yok kuzucumay aklım sende kaldı bu kıza haber vermeden çıktım dedim merak etmiştir bebişim
kırmızılar bittimi
valla kuzum bende anlamadım körolasıca bir kürlü geçmedi öldürüyor beni :2: dün yatakta oturarak uyudum kafamı yüksekte tuttum düz yattığım an canımı alıyo resmen
burda bir arkadaşta zeytin yağı iç boğazını yumuşat diyor denemediğin şey kalmadı birde bunu deneyim bakalım
günaydın tatlımayyyyy o zaman kesin hamişsin emoşum ne güzel ya arka arkaya hamiş haberleri geliyor
maşallah topiğimiz çok uğurlu
Günaydınnn güzeller,
Neşeli ve bol güzel haberli bir gün olsunn
Süper haber bu emoşummİnşallah güzel haberlere bi güzel haberde sen eklersinn
Gelişmelerden haberdar et aklım sende kalırr :)
Kuzucum evet merakta kaldım :44:Neyseki eve gidip dinlenmişsin balım.Sen şimdi bebek tutunmamıştır felan düşünme bunları
Nasıl olsun onu de, hayırlısıyla olacağı varsa her şekilde tutunur teyzesinin gülüü
Rapor alsaydın da dinlenseydin az.Şafak kaç gün de bakem
Benim reglim 2 gün sürdü bu ay.Dün diyete ve hayıt tohumu çayına başladım , hesapsız ilişki düşünüyorum.Bu ay planlarımın arasında yok biliyorsun zaten.
Sen iyi ol da beni boşver kuzumm