ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

kızlar işte bunlar ovu zamanı yaptıgım testler

tststs.jpg

bunlarda regle 4 gün ve 3 gün kala yaptığım testler yani üstteki dün alttaki bugun

DSCI0006.JPG

10 numaralı test pozitif çıkmış
11 numaralı testte yumurtlama bitmiş artık..
merak ettim hangi gün ilşkin oldu??

Son düzenleme:
10 numaralı test pozitif çıkmış
11 numaralı testte yumurtlama bitmiş artık..
merak ettim hangi gün ilşkin oldu??

ilk kez bu ay kullandım testi

canım 9. gun sabah ılıskı olmustu gun ıcı test yaptım cift çizgiyi gorunce sasırdım

erken yumurtluyormusum meger ben 14. gun falan beklıyordum

10. gun ve 11 gun daha koyu cizgiler cıkınca bizde boş gecmeyelım die çalıştık yanı

9,10,11 gunler ust uste calsıtık gunasırı calıssak daha ıyıydı ama ovuyu erken beklçemeçdıgım ıcın öle oldu

regle yakın lh dusuyomu cıkıo mu bılgın var mı bu arada canım ??? noırmal ne yanı

Son düzenleme:
ban bne ovu testine ayın 1 inde başladım 1 ve 2 sinde bişi çıkmadı.3.ünde ve 4 ünde çift çizgi gördüm diğer çizgilerim silikti bugünde dahil.Yni yumurtladım mı yumurtlamadım mı bilmiyorum anlamadım bişey:KK43:
Eki Görüntüle 409230

tariçh sırasıan göre mı dizilii su an ? en bastakınde t koyu cıkmıs gozukuo bıde arada var öle

keske yanalrına yazsaydın canım yaa anlamadım bişi testlerınden eger tarıh sırasıan gore dizdiysen

lh bi artmıs bi düşmüş bi artmıs bi düşmüş :26:

ilk kez bu ay kullandım testi

canım 9. gun sabah ılıskı olmustu gun ıcı test yaptım cift çizgiyi gorunce sasırdım

erken yumurtluyormusum meger ben 14. gun falan beklıyordum

10. gun ve 11 gun daha koyu cizgiler cıkınca bizde boş gecmeyelım die çalıştık yanı

9,10,11 gunler ust uste calsıtık gunasırı calıssak daha ıyıydı ama ovuyu erken beklçemeçdıgım ıcın öle oldu

regle yakın lh dusuyomu cıkıo mu bılgın var mı bu arada canım ??? noırmal ne yanı

doğru zamanlarda ilişki olmuş...
Allah gönlüne göre versin...
regle yakın lh nin düşmesi lazım...sonuçta yumurtlama olayı bitiyor artık...ov. testinde hamile olduğunu öğrenenler var,ama %100 geçerli değil..

tariçh sırasıan göre mı dizilii su an ? en bastakınde t koyu cıkmıs gozukuo bıde arada var öle

keske yanalrına yazsaydın canım yaa anlamadım bişi testlerınden eger tarıh sırasıan gore dizdiysen

Tarih sirası yukarıda yazdığım gibi yani; 3-4-5-6-7 neden yükselip düşmüş ki?

kızlaaaaaarrr kızzzlaaarr dün adet olmam gerekiyodu ama olmadım :KK52::KK52: acaba hamilemiyim off çok korkuyorum test yapmaya ama hiç belirti yok klomen kullandım acaba ondanmı sarktı benim bat :18::18:

ban bne ovu testine ayın 1 inde başladım 1 ve 2 sinde bişi çıkmadı.3.ünde ve 4 ünde çift çizgi gördüm diğer çizgilerim silikti bugünde dahil.Yni yumurtladım mı yumurtlamadım mı bilmiyorum anlamadım bişey:KK43:
Eki Görüntüle 409230

ikinci cubuk yumurtlamissin diyor ama cok erken olmus. sen yine test yapmaya devam et. 2 ve 3. gunler iliski oldu mu?

Tarih sirası yukarıda yazdığım gibi yani; 3-4-5-6-7 neden yükselip düşmüş ki?

valla ben de anlayamadım canım yaaa :S

doğru zamanlarda ilişki olmuş...
Allah gönlüne göre versin...
regle yakın lh nin düşmesi lazım...sonuçta yumurtlama olayı bitiyor artık...ov. testinde hamile olduğunu öğrenenler var,ama %100 geçerli değil..

ben subat ayı periyodun 9-19 gunler arası gun asırı ilişki olmustu ovu kullanmamıstım

ama hamıle kalmıstım ne yazıkkı martta düştü sımdı gene denıyrouz ıstee ınsallah tekrar nasib olur canım

azbucuk bılıorm yum olayını ama lh konusunda işte kafama takıldı regle yakın bence de düşmesi lazım

ama neden artıyo anlayamadım ya hrmonlarla alakalı bı sorun oalbılrımı acaba offf

kafam sepet gibi oldu valla :KK9: :KK9: :KK9:

bakalım ne olcak fazla edebıyat parcalamaya gerek yok dımı canım :) :KK9:

Son düzenleme:

acaba bende yumurtlama sorunu mu var ki ya:KK43:

ikinci cubuk yumurtlamissin diyor ama cok erken olmus. sen yine test yapmaya devam et. 2 ve 3. gunler iliski oldu mu?

3.gün ve 5.gün ilişki oldu. şimdiki yukarıdaki çubuklar ayın 3-4-5-6-7 si diye sıralı. benim 3.ve 5.gün ilişki oldu sence yanlış mı yapmışım ilişki zamanlamasını

3.gün ve 5.gün ilişki oldu. şimdiki yukarıdaki çubuklar ayın 3-4-5-6-7 si diye sıralı. benim 3.ve 5.gün ilişki oldu sence yanlış mı yapmışım ilişki zamanlamasını

3.gun yapilan iliskiden epey sansin var, 5.gun artik gec olmustur. ama tabi test hatali degilse. ya da kullandigin bi ilac var mi progestonu yukseltmis olabilecek?bi de yalniz anlamadigim 1. gun derken sen neyin birinci gununu kastediyorsun?siklusun 1. gunu zaten adet gunudur...

acaba bende yumurtlama sorunu mu var ki ya:KK43:

canım bılmıyorum bişi diemıcem valla :26:

ay-she canim sen hamilesin, apacik ortada. yalniz sen bir-iki ay once dusuk yapmistin degil mi?:KK43:(

kız ınsallahhh ınsallah öyledır 3 gun var bakalım persembe gunu regl gelmezse anlıycaz ınsallahjhh :)

evet canım martın 13 de düşük yaptım nisanda bekledım kocısın zoruyla bu ay tekrar deneyım deıdm

kucuktu daha cunku 5 haftalıktı kendılıgınden dustu

ılk bebegım 10 haftada dusmustu kurtaj olmsutum onda krunurken 3 ay sonrasında

hamıel aklmsıtım ama o bebegımı de pıhtılaşmadan 28. haftada kaybetmıstım ınsallah bır daha hamıle kalırsam

ekstre ekstra dıkkat edıcem hos hep dıkkat edıyorum zaten ama ne bılıymm

Allah ım hayırlı sağlıklı sekılde nasıb etsın ınsallah canım yaa

aynı acıları yastamasın hıc kımseyee

3.gun yapilan iliskiden epey sansin var, 5.gun artik gec olmustur. ama tabi test hatali degilse. ya da kullandigin bi ilac var mi progestonu yukseltmis olabilecek?bi de yalniz anlamadigim 1. gun derken sen neyin birinci gununu kastediyorsun?siklusun 1. gunu zaten adet gunudur...

ben anlaşılmaz yazdım kusura bakma. ayın 1 inde testleri yapmaya başladım yani adetimin 11.günü ovu testlerine başladım. 11.ve 12. günlerde tek çizgiydi.13 günden titbaren çizgiler fotodaki gibi.bugün 17.günüm işte. Kısacası 13. ve 15.inde ilişki gerçekleşti. anlatabildim mi acaba canım?Bu arada kullandığım bir ilaç yok öyleki ağrı kesici bile almıyorum bir zararı olmasın diye:KK43:

Son düzenleme:
canım bılmıyorum bişi diemıcem valla :26:

kız ınsallahhh ınsallah öyledır 3 gun var bakalım persembe gunu regl gelmezse anlıycaz ınsallahjhh :)

evet canım martın 13 de düşük yaptım nisanda bekledım kocısın zoruyla bu ay tekrar deneyım deıdm

kucuktu daha cunku 5 haftalıktı kendılıgınden dustu

ılk bebegım 10 haftada dusmustu kurtaj olmsutum onda krunurken 3 ay sonrasında

hamıel aklmsıtım ama o bebegımı de pıhtılaşmadan 28. haftada kaybetmıstım ınsallah bır daha hamıle kalırsam

ekstre ekstra dıkkat edıcem hos hep dıkkat edıyorum zaten ama ne bılıymm

Allah ım hayırlı sağlıklı sekılde nasıb etsın ınsallah canım yaa

aynı acıları yastamasın hıc kımseyee

aminnnn...sen de yurtdisinda degil misin? gebelik testin yok mu? kiz git al bi tane...

ben anlaşılmaz yazdım kusura bakma. ayın 1 inde testleri yapmaya başladım yani adetimin 11.günü ovu testlerine başladım. 11.ve 12. günlerde tek çizgiydi.13 günden titbaren çizgiler fotodaki gibi.bugün 17.günüm işte. Kısacası 13. ve 15.inde ilişki gerçekleşti. anlatabildim mi acaba canım?Bu arada kullandığım bir ilaç yok öyleki ağrı kesici bile almıyorum bir zararı olmasın diye:KK43:

Ayrıca çizgi koyu çıktığında 24-48 saat arası en uygun zamandır deniliyor.benin 24-48 sat arasına uygun gelen 15.günüm oldu. yani bilemiyorum çok karışık hele testimin böle olması daha çok karıştırdı aklımı:)

ah be canim, desene bastan:KK53:. ben de adetinin 3. gunu test yapmaya baslamissin da o koyu cizgi cikmis sandim, teorik olarak imkansizdi yani ama bisey de diyemedim sana...
cok guzel, 14.gun yumurtlamissin, ve 13. gun pozitif sana haber vermis, 24 saat icinde yumurtlayacaksin demis. sen zaten 13'unde iliskiye girerek cok iyi yapmissin. 14.gun de iliski olduysa super olur, olmadiysa hic onemli degil, 13 ve biriki gun oncesinden girdigin iliski yeterli. spermeler 3-4 gun yasiyor rahat bi sekilde...

X