ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

bebeğim benım şakat son 2 gün :18: perşembe yani 02 adıyaman :KK9::KK9:

ya meleğim rapor sorun değilki bizim şirket 3 günden aşağı rapor kabul etmiyor zaten haziranda rapor alıp urfaya gitcem kuzum ben 10 rapor alırsam cumartesi pazardamı sayılıyor ozaman bizde cumarteside iş günü sayıyorlar ama çalışmıyorum ogün :KK28:
ayyyy hadi bakalım inş. bu ay güzel olur bebeğim hayıt tohumu çok iyi bide polen al çok az haftada 2 günde süte çok az ekle içi 1 tatlı kaşığı mesela :KK34:

İnşallah hamişsindir tatlım ya nasıl istiyorumm bunu bilemezsinn:KK19:
Kuzucum normal şartlarda işgünü olarak hesaplanır.Ee tabi kurumsal olmayan işyerleri pek tınlamıyor.En kötü pazarı hesaba katmamak gerek.
Ama rapor alacaksan onda zaten işe başlama tarihin yazıyor.Cumartesi-pazar sayılıyor raporlarda.

Tamam hayatım içerimm :)

İnşallah hamişsindir tatlım ya nasıl istiyorumm bunu bilemezsinn:KK19:
Kuzucum normal şartlarda işgünü olarak hesaplanır.Ee tabi kurumsal olmayan işyerleri pek tınlamıyor.En kötü pazarı hesaba katmamak gerek.
Ama rapor alacaksan onda zaten işe başlama tarihin yazıyor.Cumartesi-pazar sayılıyor raporlarda.

Tamam hayatım içerimm :)

hmmm olsun bakalım bunada şükür :KK16: :KK16:
ayyy hava nasıl güzel burda güneşli iç iç şifa olsun bebek olsun :KK16: :KK16: meleğim benım :KK54:

kızlar dün akşam belimde ağrı oldu ahha dedim gelıyoo adeett 1-2 saat sonra gecti

yatarken agrım yoktu yanı.....şimdi de hiçbişeyim yok

sabah kalktıgımda acaip midem bulanıyodu ama adetten öncede bulanır benım :KK70:

neysem 2 gun kaldı peehhhhh :KK53:

anladım canım :) en son obu ile geldı ınternetten aldım ama genelde eczaneden alıyordum :)

evet nette çok ucuzz :)

hic belirtim olmadi ne adete dair nede bebege dair
her zaman basim catlardi adetim gelmeden once bacaklarim agrirdi midem bulanirdi hic birini yasamdim bu sefer gebelik testi yaptim 10 dak sonra adet oldummm:KK53::KK52:
anam yanarim yanarim teste yanarim bosa gitti be yawwww

kızlar çok üzgünüm tek çizgi çıktı benim niye bebeğim olmuyo ya yumurtamda çatlamiştı herşey yolundaydı çok kötüyüm ya :KK43:((

Emoşum ya kırmızılar gelmeden ümitsizliğe kapılma.
Teste çıkmamış olabilir.Hemen kararmak yok.Az daha sabır tatlımm :KK19:
Zamanı geldiyse olacak, kötü düşünceleri bırak hayatım:KK54:

kızlar çok üzgünüm tek çizgi çıktı benim niye bebeğim olmuyo ya yumurtamda çatlamiştı herşey yolundaydı çok kötüyüm ya :KK43:((

belfü ye katılıyorum emoşcum hemen olumsuz olma :KK20: bak benımde acaip karnım ağrıyor:18: sanırım adet olacağım:18: adet ağrılarım bunlar çünkü sağlık olsun :KK16: ama sende biraz kafanı boşalt canım :KK34::KK54:

Emoşum ya kırmızılar gelmeden ümitsizliğe kapılma.
Teste çıkmamış olabilir.Hemen kararmak yok.Az daha sabır tatlımm :KK19:
Zamanı geldiyse olacak, kötü düşünceleri bırak hayatım:KK54:

kızlar eşimde aynısını söledi çok silik 2. çizgi gördügünü söyledi ama ben göremedim aceba ilk idrarlamı yapsaydım 2 gün daha beklicem ama umudum kamadı ya suay inşallah sen hamilesindir bari sana sevinelim.. bende hiç belirti yokki adet belirtisi bile yok anlamadım gitti :KK43:(

demın yuruken kasıgımdan rahmıne doğru bi bıcak saplandı sankı öle acıdı bi an kıpırdayamadım

bu nedne olur sankı kramp girmıs gibiydi.....bi de ay boyunca kasıgım seyreyıp durdu hala da seyrıyo titriyo sanki

bu ıdrar yolu ıltıhabındna olur mu cunku her ay tekrar edıo benım ıltıhabım zaten ılaç kullandıgım ay hamıle kalmsıtım

yani kızlar ben hamıel kalabiliyorum bunu bılıyorum ovulasyon testi yaptık gunelrıdne calsıtık eısmın sperm sorunu yok

bılıyorum regl olcam nıe olmamıs oalbilir yaa iltihaptanmıdır acaba puuufff

hic belirtim olmadi ne adete dair nede bebege dair
her zaman basim catlardi adetim gelmeden once bacaklarim agrirdi midem bulanirdi hic birini yasamdim bu sefer gebelik testi yaptim 10 dak sonra adet oldummm:KK53::KK52:
anam yanarim yanarim teste yanarim bosa gitti be yawwww

canım valla benımde bacakalrdan gırdı agrı demın regl gelecek sanıyorum yaa hayırlısı olsun

canım 2 gun gecımıstı senın reglın dı mı testte sorun olmasın ?

demın yuruken kasıgımdan rahmıne doğru bi bıcak saplandı sankı öle acıdı bi an kıpırdayamadım

bu nedne olur sankı kramp girmıs gibiydi.....bi de ay boyunca kasıgım seyreyıp durdu hala da seyrıyo titriyo sanki

bu ıdrar yolu ıltıhabındna olur mu cunku her ay tekrar edıo benım ıltıhabım zaten ılaç kullandıgım ay hamıle kalmsıtım

yani kızlar ben hamıel kalabiliyorum bunu bılıyorum ovulasyon testi yaptık gunelrıdne calsıtık eısmın sperm sorunu yok

canım valla benımde bacakalrdan gırdı agrı demın regl gelecek sanıyorum yaa hayırlısı olsun

ımı

evet canım 2 gün geçti reglimden inşallah testte sorun vardır .. ama regliye dair hiç bi belirti yok benim gögüslerimde agrı olurdu ama oda yok belirsizlik ne yapcagımı şaşırdım ..

arkadaşlar yaa bişey soracam
doğru bildiğim şey meğerse yanlışmış heralde
şimdi testte çift çizgiyi görünce ilişkiye girmicezmi ertesi gün falanmı gircez ben hiç bişey anlamadım??
bilenler cevaplarsa çok sevinirim

evet canım 2 gün geçti reglimden inşallah testte sorun vardır .. ama regliye dair hiç bi belirti yok benim gögüslerimde agrı olurdu ama oda yok belirsizlik ne yapcagımı şaşırdım ..

canım bazılarının 4-5 gün geçince çıkıyor idrarda hemen çıkmıyor
haberin olsun

şimdi testte çift çizgiyi görünce ilişkiye girmicezmi ertesi gün falanmı gircez ben hiç bişey anlamadım??

canım benim bildigim çift çizgiyi görünce ilişki oluyo zaten yumurta çatlamış oluyo. bide çatlama oldugunda kasık agrısıda oluyo ama bu günleri kaçırma derim yarın ı hiç bekleme ..

canım benim bildigim çift çizgiyi görünce ilişki oluyo zaten yumurta çatlamış oluyo. bide çatlama oldugunda kasık agrısıda oluyo ama bu günleri kaçırma derim yarın ı hiç bekleme ..

tamam canım bende başka topiklerde bişeyler okudumda yok çift çizginin ertesi günü tekrar yap silikleşince veya kaybolunca gir diye anlamadım gitti

kızlar eşimde aynısını söledi çok silik 2. çizgi gördügünü söyledi ama ben göremedim aceba ilk idrarlamı yapsaydım 2 gün daha beklicem ama umudum kamadı ya suay inşallah sen hamilesindir bari sana sevinelim.. bende hiç belirti yokki adet belirtisi bile yok anlamadım gitti :KK43:(

valla tatlım benden pek ümit yok karnım çok ağrıyor inanılmaz :KK16::18:
inş. senınde olmaz

belfü ye katılıyorum emoşcum hemen olumsuz olma :KK20: bak benımde acaip karnım ağrıyor:18: sanırım adet olacağım:18: adet ağrılarım bunlar çünkü sağlık olsun :KK16: ama sende biraz kafanı boşalt canım :KK34::KK54:

Canlarım iyi düşünün, Hayırlısıyla olmuştur bebişler, az daha sabır canlarr :)

Topikte öyle kaynaştık ki sen ben yok , herşeyi beraber hissediyoruz.Zaman mevzusu kızlar zamanı geldiyse olmuştur inşallah.
Ferah olun öptüm yanacıklarınızdan

İnşallah iltihap felan yoktur,girme bu düşüncelere. dinleme tatlım kendini.Stres yapıp yorma bedenini :KK19:

Canım çift çizgi gördükten sonra 24-36 saat arasında yumurtan çatlayacak demektir.Bazıları çift çizgiyi gördükten sonra o gün değil her gün çalışır.Bazılarıda gün aşırı.Ben kararsız olanlardanım :)

İnşallah iltihap felan yoktur,girme bu düşüncelere. dinleme tatlım kendini.Stres yapıp yorma bedenini :KK19:
)

canım idrar yolu ıltıhabı dıyorum nedense tekrarlıyo ikidir onun ıcın şüphelendım öle

kasıkalrda cok kasılma yapio ya onun ıcın gebelık zorlaşıo

neysekı çözümü basit bı dahakı ay onlemını alıcam ınsallahhh

ay yok bebem sıfır stresım bu ay cok rahatım nedense :)

Son düzenleme:
X