- 19 Şubat 2018
- 1.422
- 1.005
- 133
- 38
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
Yumurtlama testini yorumlar misiniz 13 subatta adet oldum.
Duzenli adet olmuyorum. Bu yuzden testle takip ediyorum birkac gun once resim atmistim bugun daha koyu gibi. Biraz daha mi beklemeliyim. Pembe zeminli olan yeni mavi zeminli olan 2 gun onceki. Rica etsem cevap verir misiniz?
2.çizginin çok koyu olmasa bile yumurtlama olabilyor canım benm öyleydi 1. çizgiyle ile aynı veya bi tık daha açık olsada çatlama olmuş olabiliyo benm öyle olmuştu bugünleri hep dene 1 hafta boyuncaDuzenli adet olmuyorum. Bu yuzden testle takip ediyorum birkac gun once resim atmistim bugun daha koyu gibi. Biraz daha mi beklemeliyim. Pembe zeminli olan yeni mavi zeminli olan 2 gun onceki. Rica etsem cevap verir misiniz?
Sizin de bu haldemiydi?2.çizginin çok koyu olmasa bile yumurtlama olabilyor canım benm öyleydi 1. çizgiyle ile aynı veya bi tık daha açık olsada çatlama olmuş olabiliyo benm öyle olmuştu bugünleri hep dene 1 hafta boyunca
Canim benim ilk sayfada en sonuncu testim pik haliydi bnmde cok koyu olmadan pik oldu catladiSizin de bu haldemiydi?
Buna çok yakındı ve çatladı o yüzden değerlendirmelisiniz bende:)Sizin de bu haldemiydi?
Son 3 gun sanirim oldu yumurta.Buna çok yakındı ve çatladı o yüzden değerlendirmelisiniz bende:)
Bugün pik gibi gözüküyor cnm ama yarin da test yap yinr silindigini gör degerlendirmeyi de unutma ins tutarSon 3 gun sanirim oldu yumurta.
Yarin silinirse mi degerlendirmek gerekiyor.Bugün pik gibi gözüküyor cnm ama yarin da test yap yinr silindigini gör degerlendirmeyi de unutma ins tutar
Evet cnm silindiginfr çatlamış demek bi kac gun daha degerlndr silinince hatta mumkunse ust usteYarin silinirse mi degerlendirmek gerekiyor.
TsklerEvet cnm silindiginfr çatlamış demek bi kac gun daha degerlndr silinince hatta mumkunse ust uste
Geç yumurtluyor olabilirsin canım yaomaya devam et ovu geçen ay ben 20 günü yumrtlamistim senin yanlış degilsem18. GününmüşMerhaba bende ilk kez ovulasyona başladım bu ay takvime göre dün yumurtlamam gerekiyordu ama ovulasyon devamlı negatif anlmadım adetim şubat 10du normal mi sizce kızlar hala olmaması
Aynen cnm Zaten akintimda yok cok fazla anliyorum ama takvim yanlis demekkiGeç yumurtluyor olabilirsin canım yaomaya devam et ovu geçen ay ben 20 günü yumrtlamistim senin yanlış degilsem18. Gününmüş
Takvim her zmn doğruyu göstermiyormus bende geçen ay anladım :) hadi rasgelsin insAllahAynen cnm Zaten akintimda yok cok fazla anliyorum ama takvim yanlis demekki
İnşallah canım saolTakvim her zmn doğruyu göstermiyormus bende geçen ay anladım :) hadi rasgelsin insAllahdenemeye devam
Bugun durum boyle catlamis mi oluyor? Sanirim artik degerlendirmek gerekiyor.Tskler
Bugun durum boyle catlamis mi oluyor? Sanirim artik degerlendirmek gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?