• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi hikayem

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Duzenli adet olmuyorum. Bu yuzden testle takip ediyorum birkac gun once resim atmistim bugun daha koyu gibi. Biraz daha mi beklemeliyim. Pembe zeminli olan yeni mavi zeminli olan 2 gun onceki. Rica etsem cevap verir misiniz?

Eklentiler

• IMG_20190225_143522.jpg
    IMG_20190225_143522.jpg
    167 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG-20190223-WA0002.jpg
    IMG-20190223-WA0002.jpg
    106,8 KB · Görüntüleme: 45
Duzenli adet olmuyorum. Bu yuzden testle takip ediyorum birkac gun once resim atmistim bugun daha koyu gibi. Biraz daha mi beklemeliyim. Pembe zeminli olan yeni mavi zeminli olan 2 gun onceki. Rica etsem cevap verir misiniz?

daha çatlama yok canım..T çizgisi de aynı C çizgisi gibi koyu pembe çıkması gerekiyor. bu doğurganlık dönemidir ve genellikle 24 ila 48 saat sürer.

2.çizginin çok koyu olmasa bile yumurtlama olabilyor canım benm öyleydi 1. çizgiyle ile aynı veya bi tık daha açık olsada çatlama olmuş olabiliyo benm öyle olmuştu bugünleri hep dene 1 hafta boyunca

Merhaba bende ilk kez ovulasyona başladım bu ay takvime göre dün yumurtlamam gerekiyordu ama ovulasyon devamlı negatif anlmadım adetim şubat 10du normal mi sizce kızlar hala olmaması:(

Merhaba bende ilk kez ovulasyona başladım bu ay takvime göre dün yumurtlamam gerekiyordu ama ovulasyon devamlı negatif anlmadım adetim şubat 10du normal mi sizce kızlar hala olmaması:KK43:
Geç yumurtluyor olabilirsin canım yaomaya devam et ovu geçen ay ben 20 günü yumrtlamistim senin yanlış degilsem18. Gününmüş

Back