- 25 Şubat 2016
- 7.526
- 11.890
- 248
- 31
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
Hayrlisi olsun canimiki gun pozitif oldu cnm dun catladi negatif oldu umarim tutar ama yumurtlamada iliski olmadi esim stres yapti biraz catladigi gun oldu umarim kacirmamisimdir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayrlisi olsun canimiki gun pozitif oldu cnm dun catladi negatif oldu umarim tutar ama yumurtlamada iliski olmadi esim stres yapti biraz catladigi gun oldu umarim kacirmamisimdir
Tam da onu aklımdan geçiriyordum.hayırlı olsun bebişiniz.Ben de bu ay maalesef hiç pik görmedim ama gün aşırı değerlendiriyorum.Umut oldu bu söylediğiniz.Ben en kırmızı halini hic görmedim hafif pembeleri degerlendirdim ve hamile kaldım şükür
Aklınızda olaun derim
:) hadi inşallah gönlünden gecen seni bulsunTam da onu aklımdan geçiriyordum.hayırlı olsun bebişiniz.Ben de bu ay maalesef hiç pik görmedim ama gün aşırı değerlendiriyorum.Umut oldu bu söylediğiniz.
5.gunde de yine silik bir sekilde cikti.bilgisi olan yardimci olabilir mi lutfenArkadaslar bnm ovulasyon testi 4 gun boyunca iki koyu cizgi cikti yumurtlama gununde.yumurtlama 4 gun surer mi
Kimse bilmiyor mu?yardim.lutfeeenmeraktan olcem5.gunde de yine silik bir sekilde cikti.bilgisi olan yardimci olabilir mi lutfen
naptin cnm piki yakaladın miKizlar bu ay bende ovulasyon testiyle takip etmeye calisiyorum. Pek anlamiyorum acikcasi diger aylardada denedim ama tam olarak Eki Görüntüle 2247226 pik i yakalayamadim.
adet gecikmen olmuş ne durumdasn geldi mi gebe misin cnmmerhaba arkadaslar adetim 19 unda olmam lazımdı ama olmadım ve ovülasyon testi yaptım anında 2 cizgi aynı anda cıktı peşinden gebelik testi yaptım negatif ne demek bu.
3 tane olan dün akşam yemekten sonra yaptım.
2 tane olanı bu sabah yaptım. Yardımcı olun.
Vala pek bilgili değilim ama siliklesmeye başladığında catlamis demek oluyor yeniden yaptın mi bi daha daha silijlestyse yumurta catlamis demektir5.gunde de yine silik bir sekilde cikti.bilgisi olan yardimci olabilir mi lutfen
naptin cnm piki yakaladın mi
adet gecikmen olmuş ne durumdasn geldi mi gebe misin cnm
Vala pek bilgili değilim ama siliklesmeye başladığında catlamis demek oluyor yeniden yaptın mi bi daha daha silijlestyse yumurta catlamis demektir
İnşALLAH cnm hayırlısıyla tutar Rabbim hayırlısından versinEvet canim dün yani 19.gün pik oldu bugünde devam ediyor 2gündür catlamadi yarinda test yapicam insallah catlar.Eki Görüntüle 2250449 Eki Görüntüle 2250450
İnşALLAH cnm hayırlısıyla tutar Rabbim hayırlısından versin
Amin insAllah cnmAmin canim hepimize saglikli sihatli evlatlar nasip etsin insallah
Allah tan hayırlısı her zmn gecikmen olur muyduFit mutlu anne yok canım adette olmadım gebede değilim beklıorm.
bugun biraz siliklesmis ama hala ikisi de kirmizinaptin cnm piki yakaladın mi
adet gecikmen olmuş ne durumdasn geldi mi gebe misin cnm
Vala pek bilgili değilim ama siliklesmeye başladığında catlamis demek oluyor yeniden yaptın mi bi daha daha silijlestyse yumurta catlamis demektir
zaten pcoluyum ama 8-9 aydır 30 günde bir oluodm bu ay afallayınca acaba mı diyip durdum ama malesef yok suanlıkAllah tan hayırlısı her zmn gecikmen olur muydu
ilginc bilmiorum ki neden oyle oluyorbugun biraz siliklesmis ama hala ikisi de kirmizi
him hayrlisi cnmzaten pcoluyum ama 8-9 aydır 30 günde bir oluodm bu ay afallayınca acaba mı diyip durdum ama malesef yok suanlık
Qyyy cnm ins yerlesme agrisidir ben artik oek agriya belirtiyr de bakmıyorum acikcadi ama dualrim sizlerle ben de 3 gündür test yapiorum snrm catlafi silik cikti bugun bakalim hayrkisiKızlar selam geçtiğimiz cumartesi ovulasyon testinde çatlamayı gördüm ve birliktelik oldu olduktan sonrada hergün kasık ağrım ve bel ağrım başladı bıçak saplanması gibi kasıklarıma ağrı giriyor özellkle sol tarafına sizce yerleşme ağrıları olabilirmi ?normalde benm sadece regl döneminde bacaklarm ve belim ağrırdı reglimede şuan 9 gün var kafam çok karıştı