• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi hikayem

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tam da onu aklımdan geçiriyordum.hayırlı olsun bebişiniz.Ben de bu ay maalesef hiç pik görmedim ama gün aşırı değerlendiriyorum.Umut oldu bu söylediğiniz.
:) hadi inşallah gönlünden gecen seni bulsun
Ben uygulamadıki ovulasyon gününü bile değerlendiremedim ama bebeğim bana tutundu
O testlerde cunku zaman bile farkediyormus ancak ben calısıyorum aksam hep aynı saatlere bakanildim sabah veya öglen eşimle deneme sansım bile yoktu
Evet testi takip edin ama tüm umudunuzu ona bağlamayın oldu mu oluyor benim ki gibide :)

Kizlar bu ay bende ovulasyon testiyle takip etmeye calisiyorum. Pek anlamiyorum acikcasi diger aylardada denedim ama tam olarak
Screenshot_2019-03-18-19-01-00.png
pik i yakalayamadim.

merhaba arkadaslar adetim 19 unda olmam lazımdı ama olmadım ve ovülasyon testi yaptım anında 2 cizgi aynı anda cıktı peşinden gebelik testi yaptım negatif ne demek bu.
3 tane olan dün akşam yemekten sonra yaptım.
2 tane olanı bu sabah yaptım. Yardımcı olun.

Eklentiler

• 123.jpeg
    123.jpeg
    59,2 KB · Görüntüleme: 35
  • BE5798C7-BBA6-47B5-AF81-248FF027276A.jpeg
    BE5798C7-BBA6-47B5-AF81-248FF027276A.jpeg
    83,2 KB · Görüntüleme: 35
Kizlar bu ay bende ovulasyon testiyle takip etmeye calisiyorum. Pek anlamiyorum acikcasi diger aylardada denedim ama tam olarak Eki Görüntüle 2247226 pik i yakalayamadim.
naptin cnm piki yakaladın mi
merhaba arkadaslar adetim 19 unda olmam lazımdı ama olmadım ve ovülasyon testi yaptım anında 2 cizgi aynı anda cıktı peşinden gebelik testi yaptım negatif ne demek bu.
3 tane olan dün akşam yemekten sonra yaptım.
2 tane olanı bu sabah yaptım. Yardımcı olun.
adet gecikmen olmuş ne durumdasn geldi mi gebe misin cnm
5.gunde de yine silik bir sekilde cikti.bilgisi olan yardimci olabilir mi lutfen😓
Vala pek bilgili değilim ama siliklesmeye başladığında catlamis demek oluyor yeniden yaptın mi bi daha daha silijlestyse yumurta catlamis demektir

naptin cnm piki yakaladın mi
adet gecikmen olmuş ne durumdasn geldi mi gebe misin cnm

Vala pek bilgili değilim ama siliklesmeye başladığında catlamis demek oluyor yeniden yaptın mi bi daha daha silijlestyse yumurta catlamis demektir

Evet canim dün yani 19.gün pik oldu bugünde devam ediyor 2gündür catlamadi yarinda test yapicam insallah catlar. 20190324_140352.jpg 20190325_153519.jpg

Kızlar selam geçtiğimiz cumartesi ovulasyon testinde çatlamayı gördüm ve birliktelik oldu olduktan sonrada hergün kasık ağrım ve bel ağrım başladı bıçak saplanması gibi kasıklarıma ağrı giriyor özellkle sol tarafına sizce yerleşme ağrıları olabilirmi ?normalde benm sadece regl döneminde bacaklarm ve belim ağrırdı reglimede şuan 9 gün var kafam çok karıştı😕

Kızlar selam geçtiğimiz cumartesi ovulasyon testinde çatlamayı gördüm ve birliktelik oldu olduktan sonrada hergün kasık ağrım ve bel ağrım başladı bıçak saplanması gibi kasıklarıma ağrı giriyor özellkle sol tarafına sizce yerleşme ağrıları olabilirmi ?normalde benm sadece regl döneminde bacaklarm ve belim ağrırdı reglimede şuan 9 gün var kafam çok karıştı😕
Qyyy cnm ins yerlesme agrisidir ben artik oek agriya belirtiyr de bakmıyorum acikcadi ama dualrim sizlerle ben de 3 gündür test yapiorum snrm catlafi silik cikti bugun bakalim hayrkisi

Back