• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi hikayem

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
doktorada gittim yumurta çatlamış o ağrı döllenme ağrısı olabilir. 10 gün sonra gel bakalım dedi. şuanda kokusuz akıntım var fazlasıyla birde bilemiyorum yani kendimi hamileliye alışıtıp hayal kırıklığına uğramak istemiyorum dua edin kızlar nolur:(

doktorada gittim yumurta çatlamış o ağrı döllenme ağrısı olabilir. 10 gün sonra gel bakalım dedi. şuanda kokusuz akıntım var fazlasıyla birde bilemiyorum yani kendimi hamileliye alışıtıp hayal kırıklığına uğramak istemiyorum dua edin kızlar nolur:KK43:
İnşALLAH guzel haberled alirsn cnm gelişmelerden hqberdar et lutfen

İnşALLAH guzel haberled alirsn cnm gelişmelerden hqberdar et lutfen
tabiii haberdar ederim ama kafamı karıştırıran birşey var doktor 11 mm yumurtan var demişti bunun üzerine 3 gün sonra yumurtam çatladı yani günde 2mm büyüse 16-17 mm ulaşmıştır ancak o yumurta döllenebilirmi? 18-21 mm arası na kaliteli yumurta diyorlar ya o konuda kafam çok karışık

tabiii haberdar ederim ama kafamı karıştırıran birşey var doktor 11 mm yumurtan var demişti bunun üzerine 3 gün sonra yumurtam çatladı yani günde 2mm büyüse 16-17 mm ulaşmıştır ancak o yumurta döllenebilirmi? 18-21 mm arası na kaliteli yumurta diyorlar ya o konuda kafam çok karışık
Yeterli büyüklüğe gelmeden de catlama oluyor mu ki pek bilgim yok benm

Yeterli büyüklüğe gelmeden de catlama oluyor mu ki pek bilgim yok benm
2255488
Böyle çıktı bugün gebelik testi yaptım adetime daha 1 hafta var sizce varmı birşey🙈

Lh testi yaptım çok çok silik çıktı bu sabah ilk idrarımla hcg testi yaptım ilk negatifti bi saat sonra falan baktım böyleydi kafam çok karıştı dahada 1 hafta var adetime anlamadım gitti 😀
Gebelik olduğunda lh de koyu çıkıyor diolar ama yaniltadabilir herkeste ayni olmuyormuş sen yarin bi daha hcg varsa yap istersen cnm bi ay bnmde sonradan çıkan silik cizgi olmustu ama negatifti

Kızlar bu ay öylesine ovu yaptım aslında ama bugün pik gördüm ama işin ters yanı bugün döngünün 27 günü bata 3 gun var şu an görünüşe göre ovulasyon bugün ama ben hala nedense bu kadr geç yumurtladimi düşünmüyorum yani hala bati 14 nisan die düşünüyorum bklm nolcak salı günü kan verdim 1.20 çıktı

esinko esinko naptin canım yeni haber var mi hayırlısıyla insAllah 🤲😍
Aynı şekil şu an bende de ağrı var alt karnım ve kasıklarimdan bıçak sapladilar sanki oyuyolar orayı hareket ettikçe batıyor kuyruk sokumum da aynı afedersin ne ki bu şimdi takvime göre benim bugün bat ama ovu testinde 11 Nisan da gördüm piki

esinko esinko naptin canım yeni haber var mi hayırlısıyla insAllah 🤲😍
Aynı şekil şu an bende de ağrı var alt karnım ve kasıklarimdan bıçak sapladilar sanki oyuyolar orayı hareket ettikçe batıyor kuyruk sokumum da aynı afedersin ne ki bu şimdi takvime göre benim bugün bat ama ovu testinde 11 Nisan da gördüm piki
benimde cuma günü regl olmam gerekiyordu hala olmadım evde test yaptım negatif çıktı çarşamba doktora gidicem bakalım ne olcak . inşallah ikimizde hayırlı haberleri alırız allahın izniyle:)

Merhaba bende ovülasyon testi denemeye başladım bu ay geçen ah kimyasal gebelik geçirdim, umarım bu ay bende mutlu umutlu sağlıklı haberler alırım 😊 stres yapmayınca oluyor diyo herkes ama yapmamak elde mi 🥰

Merhaba bende ovülasyon testi denemeye başladım bu ay geçen ah kimyasal gebelik geçirdim, umarım bu ay bende mutlu umutlu sağlıklı haberler alırım 😊 stres yapmayınca oluyor diyo herkes ama yapmamak elde mi 🥰
İnşALLAH hayırlısıyla güzel haberi alırsın cnm aynen öyle mümkün olmuyor kafanı tamamen başka şeylere verince bi nebze işte 🤗

Back