- Konu Sahibi Fit mutlu anne
Bu degerlendirme sureci kac gun olmali peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Polikistik over var normalde duzenli adet olmam ama 13 subatta adet oldum 14 gun sonra 27 subatta cift cizgi gordum. 24 25 ve 27yi degerlendirdim. İnsallah olur ya. Belkide ayni anda hamileligi ogreniriz. Sizde de var mi polikistik over.walla canım bende senin gibi yaptım..23 24 şubatta çift çizgiyi 25 şubattada bir tam bir yarım çizgiyi değerlendirdik.artık hal kalmadı artık gerisi tevekkül
Polikistik over var normalde duzenli adet olmam ama 13 subatta adet oldum 14 gun sonra 27 subatta cift cizgi gordum. 24 25 ve 27yi degerlendirdim. İnsallah olur ya. Belkide ayni anda hamileligi ogreniriz. Sizde de var mi polikistik over.
Kızlar ovulasyon testinde pik olduğunda yumurta çatladı anlamına mı geliyor. Yani pik olduğundan 24 saat için de yumurta çatlamış oluyor kesin değil mi
çatlamama olasılığı var mı pekiBELLİ olmuyor canım 24-48 saat arasında çatlamış oluyor
Evet pco var ama pik oldu ve sonra yavaş yavaş silikleşti. bu durumda sanırım baktırmam gerekirdi.pco varsa evet
Evet pco var ama pik oldu ve sonra yavaş yavaş silikleşti. bu durumda sanırım baktırmam gerekirdi.
bu ay da olmazsa 27 martta polipim alınacak sonra 3 ay kednliğinden olmasını bekleyeceğim. o sırada doktorla yumurtlalarımı bişi kullanmadan takip edeceğim. sonra olmazsa artık ilaçCanım dr kontrolünde çatlayıp çatlmadığını tespit ederbilirsin ancak..
Hamilelik olabilir canim, burada cok gordum ovulasyon testi ile hamile oldugunu ogrenenleri ki ikinci cizgi cok daha koyu. Umut vermek istemem ama bir de hamilelik testi al bence.Ama katana takilan bisey var ben gecen ay 10unda adet olmustum ve ben iki ay once dusuk yaptim ayni hamilelik belirtilerim var aslinda buyuzden yaptim testi belki cikar diye olabilrimi yoksa gecmi yumurtladim acaba
Ne yptn canm merk ettimAy ins cnm ama onuda yaptim bisey cikmadi biraz daha bekliycem artik
iki gun pozitif oldu cnm dun catladi negatif oldu umarim tutar ama yumurtlamada iliski olmadi esim stres yapti biraz catladigi gun oldu umarim kacirmamisimdirNe yptn canm merk ettim