- 7 Aralık 2022
- 117
- 16
- 28
- 23
Yani anlamadım dün resmen modum çok düşüktü ağrılarım da vardı ha oldum olucam diye ama yok akıntı vs de yok bugün regl olmazsam yarın tekrarlıcam hayırlısı sen ne yaptım pil gördün mü?Umarım olmazsın çünkü aynı diyolar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani anlamadım dün resmen modum çok düşüktü ağrılarım da vardı ha oldum olucam diye ama yok akıntı vs de yok bugün regl olmazsam yarın tekrarlıcam hayırlısı sen ne yaptım pil gördün mü?Umarım olmazsın çünkü aynı diyolar
Görmedim canım ya. Bugün 17. Günümdeyim en üstteki pik gibi ama değil diye düşünüyorum çünkü ilk 10 dakika öyle değildi kaldırıp koymuştum sonra bi baktım böyle olmuşYani anlamadım dün resmen modum çok düşüktü ağrılarım da vardı ha oldum olucam diye ama yok akıntı vs de yok bugün regl olmazsam yarın tekrarlıcam hayırlısı sen ne yaptım pil gördün mü?
Yani anlamadım aynı testi ben kullanmamış olsam belki derim ama ben yumurtalara gördüm belki senin bu ay yumurtlama değildir ne diyeceğimi şaşırdımGörmedim canım ya. Bugün 17. Günümdeyim en üstteki pik gibi ama değil diye düşünüyorum çünkü ilk 10 dakika öyle değildi kaldırıp koymuştum sonra bi baktım böyle olmuş
Canım bu akşam gördüm pikYani anlamadım aynı testi ben kullanmamış olsam belki derim ama ben yumurtalara gördüm belki senin bu ay yumurtlama değildir ne diyeceğimi şaşırdım
Değerlendirdim hemen yarın ve diğer gün de değerlendiricemYani anlamadım aynı testi ben kullanmamış olsam belki derim ama ben yumurtalara gördüm belki senin bu ay yumurtlama değildir ne diyeceğimi şaşırdım
Hadi bakalım değerlendir sabah da akşamda ayaklarını dik tut belinin altına yastık koy en önemlisi de akışına bırak umarım olurCanım bu akşam gördüm pik
Sabahları spermler daha hareketli oluyormuş sabah da deneDeğerlendirdim hemen yarın ve diğer gün de değerlendiricem
İnşallahHadi bakalım değerlendir sabah da akşamda ayaklarını dik tut belinin altına yastık koy en önemlisi de akışına bırak umarım olur![]()
Canım bu akşam gördüm pik
Evet ilk günden itibaren sayıyorsun. 16. Günümde gördüm zaten adetim düzenli olduğu için tam zamanında gördüm 14 gün kala görmüş oldum yani tutarsa adet olmıcam tutmazsa olucam hayırlısı artık. Düzenli mi senin adetinkaçıncı günde pik gördünüz acaba?
Ben de ilk kez yapıyorum da tam bilgim yok kusura bakmayın adetimizin ilk başladığı günden itibaren sayıyoruz değil mi? :)
İlk başta gecikti zannettim göremicem sandım meğerse yanlış hesaplamışımkaçıncı günde pik gördünüz acaba?
Ben de ilk kez yapıyorum da tam bilgim yok kusura bakmayın adetimizin ilk başladığı günden itibaren sayıyoruz değil mi? :)
Benim hikayem çoook uzunEvet ilk günden itibaren sayıyorsun. 16. Günümde gördüm zaten adetim düzenli olduğu için tam zamanında gördüm 14 gün kala görmüş oldum yani tutarsa adet olmıcam tutmazsa olucam hayırlısı artık. Düzenli mi senin adetin
Bayağı koyu sanırım pik olmuş burada birçok kişi bu tarz bir teste pik demişti canımSanırım benimde bugün pik olmuş değilmi hanımlar
teşekkür ederim canımBayağı koyu sanırım pik olmuş burada birçok kişi bu tarz bir teste pik demişti canım
Evet canım olmuş değerlendirSanırım benimde bugün pik olmuş değilmi hanımlar
Canım daha olmamış. Sendevam et şuan zaten 15 16 günlerindesin. Endişe etme görürsün diyorum ya ben 16. Gün gördüm daha geç olanda varBenim hikayem çoook uzunyumurta var ama küçük denildi ve kendi kendime adet olamıyordum son iki aydır oluyorum 29. Günde adet oldum 25 aralıkta başladı 31 aralıkta bitti bugün test yaptım böyle çıktı. Sanırım pik değil ama yumurta var büyüyor demek mi ne anlamam lazım?
![]()
Yumurtan büyümez tüp bebek bile olmaz asla kendi kendine adet göremezsin dedikleri için ovulasyon bile yapmadım ama adet oluyorum artık inşallah pik de görürüm diyorum da pek inancım da yok açıkcasıCanım daha olmamış. Sendevam et şuan zaten 15 16 günlerindesin. Endişe etme görürsün diyorum ya ben 16. Gün gördüm daha geç olanda var
Canım sende şu an pik olmuş mu? Ay çok heyecanlandııımCanım daha olmamış. Sendevam et şuan zaten 15 16 günlerindesin. Endişe etme görürsün diyorum ya ben 16. Gün gördüm daha geç olanda var
Olmamış canım daha ama yaklaşmış gibiCanım sende şu an pik olmuş mu? Ay çok heyecanlandııım