- 5 Şubat 2019
- 58
- 57
- 8
- 34
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
Amin inşalah hepimize canım benmSifa olsun insAllah
İnşALLAH cnm arkası gelmezse yerleşmedir belkiKızlar bişey sorucam adetume 1 gun var açık kahverengi az Bı akıntı geldi sizce belirti olabilir mi?
Hala adet olmadım ama az gekiyo kahverengi pede bile gecmıyo yanıİnşALLAH cnm arkası gelmezse yerleşmedir belki
Normalde lekelenmeyle mi baslar adetin benim son aylarda oylr oluyor senin ki adet degildir insAllahHala adet olmadım ama az gekiyo kahverengi pede bile gecmıyo yanı
Hıc boyle olmadı daha önceNormalde lekelenmeyle mi baslar adetin benim son aylarda oylr oluyor senin ki adet degildir insAllah
Takip et bklm cnm insAllah guzel sonuclar olurHıc boyle olmadı daha önce
Beta sonucu 6.71 cıktıTakip et bklm cnm insAllah guzel sonuclar olur
Ayy canım insAllah yükselir ne zmn verdinBeta sonucu 6.71 cıktı
Dun verdım yarın tekrar vereyim diyorum varmı bu durumu yaşayan gebelik devam eder umarım hala tam sevinemedimAyy canım insAllah yükselir ne zmn verdin
Beklentini ortada tut cnm kimyasal da olabilir cok yuksek degil degerin bat nr zmndi insAllah sağlikla artarDun verdım yarın tekrar vereyim diyorum varmı bu durumu yaşayan gebelik devam eder umarım hala tam sevinemedim
Bugun adet oldum yarın tekrar beta baktırıcam kimyasal olabilir bakalımBeklentini ortada tut cnm kimyasal da olabilir cok yuksek degil degerin bat nr zmndi insAllah sağlikla artar
Kimyasal o zmn ksin cnm hayrlisi olsun üzülme bende eylukde aynen boykr oldu nasipBugun adet oldum yarın tekrar beta baktırıcam kimyasal olabilir bakalım
Amin canım insAllah hayırlısıyla tutmustur insAllahBende bu ay değerlendirdim bakalım nasıl sonuçlanacak.herkesin kalbine göre versin rabbim
Henüz yumurtlama olmamış canım yapmaya devam et sıvı alimina dikkat ediyorsun dimiYumurtlama testini yorumlar misiniz 13 subatta adet oldum.
Verdim canım 4.14 çıktı yani kimyasal doktor yapılacak bişey yok dedi ama ne yapmam gerek bilmiyorum
Anladım canım denemeye devam canım kimyasal çok önemli bi durum değilmiş zaten insAllah yeniden saglikla gebelik haberi alırsınVerdim canım 4.14 çıktı yani kimyasal doktor yapılacak bişey yok dedi ama ne yapmam gerek bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?