Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi hikayem

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
walla canım bende senin gibi yaptım..23 24 şubatta çift çizgiyi 25 şubattada bir tam bir yarım çizgiyi değerlendirdik.artık hal kalmadı artık gerisi tevekkül
Polikistik over var normalde duzenli adet olmam ama 13 subatta adet oldum 14 gun sonra 27 subatta cift cizgi gordum. 24 25 ve 27yi degerlendirdim. İnsallah olur ya. Belkide ayni anda hamileligi ogreniriz. Sizde de var mi polikistik over.

Polikistik over var normalde duzenli adet olmam ama 13 subatta adet oldum 14 gun sonra 27 subatta cift cizgi gordum. 24 25 ve 27yi degerlendirdim. İnsallah olur ya. Belkide ayni anda hamileligi ogreniriz. Sizde de var mi polikistik over.

inşallah canım...bende pco yok canım adetlerimde düzenli bende 12 şubatta adet oldum 13.gün yumurtladım 1 gün öncesini ve 1 gün sonrasını değerlendirdik... rabbim hayırlısını nasip etsin

Kızlar ovulasyon testinde pik olduğunda yumurta çatladı anlamına mı geliyor. Yani pik olduğundan 24 saat için de yumurta çatlamış oluyor kesin değil mi

kızlar yumurtam çatlamıştı adet olmayı bekledim 10 gün kadar olmayınca tarlusal adet söktürücü kullandım ama yumurtam çatladıktan 1 hafta sonra beta test yaptırdım negatifti tarlusalı kullandım 10 gün oldu hala adet olmadım ama bu süreçte korunmadan ilişki yine oldu sizce hamile olabilirmiyim normalde tarlusal kullandığmda 3 günde adet oluyordum.

Kizlar Merhaba sonunda iki cizgiyi gorebildim cok mutlym napmam gerekiyor dun biz degerlendirmistik dun ama ovulasyon yapammstm iyiki simdi yapmisim bugun ve diger iki gun iliski olmasi grekiyor diymi

Eklentiler

• 1649F650-DCAB-45B6-ACF8-AD0C29AC9AA9.jpeg
    34,1 KB · Görüntüleme: 40
Ama katana takilan bisey var ben gecen ay 10unda adet olmustum ve ben iki ay once dusuk yaptim ayni hamilelik belirtilerim var aslinda buyuzden yaptim testi belki cikar diye olabilrimi yoksa gecmi yumurtladim acaba

Ama katana takilan bisey var ben gecen ay 10unda adet olmustum ve ben iki ay once dusuk yaptim ayni hamilelik belirtilerim var aslinda buyuzden yaptim testi belki cikar diye olabilrimi yoksa gecmi yumurtladim acaba
Hamilelik olabilir canim, burada cok gordum ovulasyon testi ile hamile oldugunu ogrenenleri ki ikinci cizgi cok daha koyu. Umut vermek istemem ama bir de hamilelik testi al bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…