- 18 Eylül 2021
- 380
- 130
- 53
- 26
- Konu Sahibi Mavimilenam
-
Yumurtlama gününü baz al canm yumurtlamadan 10 12 gün sonra testte çıkar deniliyo. Bende erken gebelik testi yaptım bugün silik çizgi çıktı. Var ya da yok bilmiyorm ama silik çıktı. Aynı şekilde adetime 2 gün var. Sende bı yap istersen kafan rahat eder.Kızlar merhaba bu ay ovülasyon testi ile deneme yaptık ben pik olduğu günden itibaren mi saymalıyım gebelik testi için yoksa çatladığım günden mi 4 5 mart en koyu çıkan zamanlardı sonra elimde test yoktu ama süt beyaz akıntım geldi 7sinde çatladığımı o zaman anladım test yapıyorum negatif adetime 2 gün var olsa teste çıkar mıydı yoksa erken mi çatlama gününden itibaren kaç gün sonra gebelik belli olur yardımcı olur musunuz ?
Bak ikisideYumurtlama gününü baz al canm yumurtlamadan 10 12 gün sonra testte çıkar deniliyo. Bende erken gebelik testi yaptım bugün silik çizgi çıktı. Var ya da yok bilmiyorm ama silik çıktı. Aynı şekilde adetime 2 gün var. Sende bı yap istersen kafan rahat eder.
BBak ikiside
Aslında silik çizgi çıkmış gayette belirgin neden kanda negatif çıktı ki. Adete kaç gün kala yapmistin canm idrar testiniBak ikiside
2 testere aynı şekilde olması beni şaşırttı pazartesi günü yaptım yani adete 4 gün vardı yani çok ağladım böyle olunca normal testte çıkmıyor ama bunda 2 sindede çıktı kanda 0,06 çıktı çok kötü oldum hala ümidim var ama kanda 4 varken çıkmayınca yani yumurtlamadan sonra 10. Gün ümidim kesildiB
Aslında silik çizgi çıkmış gayette belirgin neden kanda negatif çıktı ki. Adete kaç gün kala yapmistin canm idrar testini
Canm aslında yumurtlamayı baz alarak hesap yap istersen yumurtlama üzerinden kaç gün geçti. Tabikide umut her zaman vardır adet gününe kadar bekle bakalım.2 testere aynı şekilde olması beni şaşırttı pazartesi günü yaptım yani adete 4 gün vardı yani çok ağladım böyle olunca normal testte çıkmıyor ama bunda 2 sindede çıktı kanda 0,06 çıktı çok kötü oldum hala ümidim var ama kanda 4 varken çıkmayınca yani yumurtlamadan sonra 10. Gün ümidim kesildi
ben 3 martı pik olarak dusundum. 5 ı koymamıssın. akıntı catlamadan hmen sonrakı gun mu gelıyormus? 1 2 gun sonraysa?? catlama 1 sayılır 11. gun test yapılabılır:) 4 5 yazmıssın bu arada pik i. 4 yada 5 catlamadırKızlar merhaba bu ay ovülasyon testi ile deneme yaptık ben pik olduğu günden itibaren mi saymalıyım gebelik testi için yoksa çatladığım günden mi 4 5 mart en koyu çıkan zamanlardı sonra elimde test yoktu ama süt beyaz akıntım geldi 7sinde çatladığımı o zaman anladım test yapıyorum negatif adetime 2 gün var olsa teste çıkar mıydı yoksa erken mi çatlama gününden itibaren kaç gün sonra gebelik belli olur yardımcı olur musunuz ?
İnşallah yanlış hesaplamışımdır amaCanm aslında yumurtlamayı baz alarak hesap yap istersen yumurtlama üzerinden kaç gün geçti. Tabikide umut her zaman vardır adet gününe kadar bekle bakalım.
Süt beyaz akıntım gelince yumurta çatlaması diye düşündüm bilemiyorum yine doğru mu 7sinde süt beyaz akıntım geldiben 3 martı pik olarak dusundum. 5 ı koymamıssın. akıntı catlamadan hmen sonrakı gun mu gelıyormus? 1 2 gun sonraysa?? catlama 1 sayılır 11. gun test yapılabılır:) 4 5 yazmıssın bu arada pik i
O şekilde olsa bile daha 9 gün olmuş bir günden bile fark edebilir hem eminde degilim dedin belki geç çatlama olmusturSüt beyaz akıntım gelince yumurta çatlaması diye düşündüm bilemiyorum yine doğru mu 7sinde süt beyaz akıntım geldi
Testte baya belirgin çıkmış ya benmde böyle çıktı bugün yaptm regle 2 gün varSüt beyaz akıntım gelince yumurta çatlaması diye düşündüm bilemiyorum yine doğru mu 7sinde süt beyaz akıntım geldi
Birbirimizden haberdar olalımmTestte baya belirgin çıkmış ya benmde böyle çıktı bugün yaptm regle 2 gün var
Acaba erken yaptığım için mi ki çünkü bende 2 ay once yapmıştım aynı silik çıkmıştı adet günü kan verdiğimde negatifti. Aynı şekilde regle 5 gün kala yapmıştım. Birde ben bir kere kimyasal gebelik geçirdim 3 ay önce. O zaman aynı bu markadan kullandım bundan daha silik bir çizgiyle öğrenmiştim gebeliğimi. Belki biraz erken yaptım ondan olmuştur canm. Aynen haberleselim insallahDays comfort test hiç güvenmedim bu teste benimkide belirgin olmasına rağmen hatta 2 testte de yinede negatif miş
Tamam canım inşallah ikimizde oluruzAcaba erken yaptığım için mi ki çünkü bende 2 ay once yapmıştım aynı silik çıkmıştı adet günü kan verdiğimde negatifti. Aynı şekilde regle 5 gün kala yapmıştım. Birde ben bir kere kimyasal gebelik geçirdim 3 ay önce. O zaman aynı bu markadan kullandım bundan daha silik bir çizgiyle öğrenmiştim gebeliğimi. Belki biraz erken yaptım ondan olmuştur canm. Aynen haberleselim insallah
Tabiki her kadın her ay yumurtlama görmeyebilir dşye biliyorum net birşey söylemiş olmayayım ama bir ay daha dene yine yumurtlama yoksa doktora bir danışKızlar birşey sormak istiyorum bende bayadır yumurtlama görmüyorum bu testlerin arasında 1 adet haftası da var sağdaki son 3 tanesi adet bittikten sonra yaptım her ay yumurtlama olur mu olmaz mı bi bilginiz varmı acabaEki Görüntüle 3027790
Tamam inşallah çok teşekkürler canımTabiki her kadın her ay yumurtlama görmeyebilir dşye biliyorum net birşey söylemiş olmayayım ama bir ay daha dene yine yumurtlama yoksa doktora bir danış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?