Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi hakkında ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mavimilenam

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2021
380
130
53
26
Kızlar merhaba bu ay ovülasyon testi ile deneme yaptık ben pik olduğu günden itibaren mi saymalıyım gebelik testi için yoksa çatladığım günden mi 4 5 mart en koyu çıkan zamanlardı sonra elimde test yoktu ama süt beyaz akıntım geldi 7sinde çatladığımı o zaman anladım test yapıyorum negatif adetime 2 gün var olsa teste çıkar mıydı yoksa erken mi çatlama gününden itibaren kaç gün sonra gebelik belli olur yardımcı olur musunuz ?

Eklentiler

• 20220316_101808.webp
    20220316_101808.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 171
  • 20220316_101801.webp
    20220316_101801.webp
    54,7 KB · Görüntüleme: 166
Kızlar merhaba bu ay ovülasyon testi ile deneme yaptık ben pik olduğu günden itibaren mi saymalıyım gebelik testi için yoksa çatladığım günden mi 4 5 mart en koyu çıkan zamanlardı sonra elimde test yoktu ama süt beyaz akıntım geldi 7sinde çatladığımı o zaman anladım test yapıyorum negatif adetime 2 gün var olsa teste çıkar mıydı yoksa erken mi çatlama gününden itibaren kaç gün sonra gebelik belli olur yardımcı olur musunuz ?
Yumurtlama gününü baz al canm yumurtlamadan 10 12 gün sonra testte çıkar deniliyo. Bende erken gebelik testi yaptım bugün silik çizgi çıktı. Var ya da yok bilmiyorm ama silik çıktı. Aynı şekilde adetime 2 gün var. Sende bı yap istersen kafan rahat eder.

Ben pazartesi günü erken gebelik testi yaptım 2 tane ikisinden silik çizgi çıktı koşa kola hastaneye gitttin dayanamayıp kan testinde negatif çıktı ihtimal yok sanırım 😢 senin normal kaset teste çıktı mı yumurtlamandan kaç gün geçti

Yumurtlama gününü baz al canm yumurtlamadan 10 12 gün sonra testte çıkar deniliyo. Bende erken gebelik testi yaptım bugün silik çizgi çıktı. Var ya da yok bilmiyorm ama silik çıktı. Aynı şekilde adetime 2 gün var. Sende bı yap istersen kafan rahat eder.
Bak ikiside

Eklentiler

• 20220314_154045.webp
    20220314_154045.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 156
  • 20220314_144103.webp
    20220314_144103.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 163
B

Aslında silik çizgi çıkmış gayette belirgin neden kanda negatif çıktı ki. Adete kaç gün kala yapmistin canm idrar testini
2 testere aynı şekilde olması beni şaşırttı pazartesi günü yaptım yani adete 4 gün vardı yani çok ağladım böyle olunca normal testte çıkmıyor ama bunda 2 sindede çıktı kanda 0,06 çıktı çok kötü oldum hala ümidim var ama kanda 4 varken çıkmayınca yani yumurtlamadan sonra 10. Gün ümidim kesildi

2 testere aynı şekilde olması beni şaşırttı pazartesi günü yaptım yani adete 4 gün vardı yani çok ağladım böyle olunca normal testte çıkmıyor ama bunda 2 sindede çıktı kanda 0,06 çıktı çok kötü oldum hala ümidim var ama kanda 4 varken çıkmayınca yani yumurtlamadan sonra 10. Gün ümidim kesildi
Canm aslında yumurtlamayı baz alarak hesap yap istersen yumurtlama üzerinden kaç gün geçti. Tabikide umut her zaman vardır adet gününe kadar bekle bakalım.

Yumurtlama tam 4 mart olmuş oluyor dimi attığım yumurtlama testine göre yanlış bilmiyorum ? Yoksa çatlamam mı

ben 3 martı pik olarak dusundum. 5 ı koymamıssın. akıntı catlamadan hmen sonrakı gun mu gelıyormus? 1 2 gun sonraysa?? catlama 1 sayılır 11. gun test yapılabılır:) 4 5 yazmıssın bu arada pik i. 4 yada 5 catlamadır

ben 3 martı pik olarak dusundum. 5 ı koymamıssın. akıntı catlamadan hmen sonrakı gun mu gelıyormus? 1 2 gun sonraysa?? catlama 1 sayılır 11. gun test yapılabılır:) 4 5 yazmıssın bu arada pik i
Süt beyaz akıntım gelince yumurta çatlaması diye düşündüm bilemiyorum yine doğru mu 7sinde süt beyaz akıntım geldi

Süt beyaz akıntım gelince yumurta çatlaması diye düşündüm bilemiyorum yine doğru mu 7sinde süt beyaz akıntım geldi
Testte baya belirgin çıkmış ya benmde böyle çıktı bugün yaptm regle 2 gün var

Eklentiler

• IMG_20220316_075327_1.webp
    IMG_20220316_075327_1.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 147
Days comfort test hiç güvenmedim bu teste benimkide belirgin olmasına rağmen hatta 2 testte de yinede negatif miş

Days comfort test hiç güvenmedim bu teste benimkide belirgin olmasına rağmen hatta 2 testte de yinede negatif miş
Acaba erken yaptığım için mi ki çünkü bende 2 ay once yapmıştım aynı silik çıkmıştı adet günü kan verdiğimde negatifti. Aynı şekilde regle 5 gün kala yapmıştım. Birde ben bir kere kimyasal gebelik geçirdim 3 ay önce. O zaman aynı bu markadan kullandım bundan daha silik bir çizgiyle öğrenmiştim gebeliğimi. Belki biraz erken yaptım ondan olmuştur canm. Aynen haberleselim insallah

Acaba erken yaptığım için mi ki çünkü bende 2 ay once yapmıştım aynı silik çıkmıştı adet günü kan verdiğimde negatifti. Aynı şekilde regle 5 gün kala yapmıştım. Birde ben bir kere kimyasal gebelik geçirdim 3 ay önce. O zaman aynı bu markadan kullandım bundan daha silik bir çizgiyle öğrenmiştim gebeliğimi. Belki biraz erken yaptım ondan olmuştur canm. Aynen haberleselim insallah
Tamam canım inşallah ikimizde oluruz 🙏🏻

Kızlar birşey sormak istiyorum bende bayadır yumurtlama görmüyorum bu testlerin arasında 1 adet haftası da var sağdaki son 3 tanesi adet bittikten sonra yaptım her ay yumurtlama olur mu olmaz mı bi bilginiz varmı acaba
IMG20220316230123.webp

Kızlar birşey sormak istiyorum bende bayadır yumurtlama görmüyorum bu testlerin arasında 1 adet haftası da var sağdaki son 3 tanesi adet bittikten sonra yaptım her ay yumurtlama olur mu olmaz mı bi bilginiz varmı acabaEki Görüntüle 3027790
Tabiki her kadın her ay yumurtlama görmeyebilir dşye biliyorum net birşey söylemiş olmayayım ama bir ay daha dene yine yumurtlama yoksa doktora bir danış

Back
X