Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi hakkında ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım naptın herhangi birşey var mı ?

Seninki baya belli canım yok diyemem ben adet oldum bugün

Seninki baya belli canım yok diyemem ben adet oldum bugün
Var artık bende eminim ama şu saatten sonra sağlıklı olması için dua edicem korkuyorum tekrar kimyasal olmasından. Sağlık olsun kuzum bu ay olmadı diğer aya olur stres yapma sadece doğru vakti illaki vardır.

Var artık bende eminim ama şu saatten sonra sağlıklı olması için dua edicem korkuyorum tekrar kimyasal olmasından. Sağlık olsun kuzum bu ay olmadı diğer aya olur stres yapma sadece doğru vakti illaki vardır.
Benim için dua et lütfen benimde bir an önce olsun sağlıklıdır merak etme çünkü farkettşysen ilk testinin koyuluğuyla son testin bir değil rabbim kucağına aldırsın çok mutluyum senin adına darısı inşallah başıma

Valla iyice kafayı yedim heralde yine test aldm kötülüğünü ölçmek için yarın sabah yapicam yaşadığım ilçede hastane yok saglk ocağı da haftasonu calismiyo ancak Sali gününe gidebilcem. Ederim tabiki canm hepimiz geçiyoruz bu yollardan insallahhhhh Rabbim seninde yüzünü en yakın zamanda güldürür. Ovulasyon takibi yap yumurtlama günlerini iyi degelerlendir sadece Rabbim nasip ettiyse olur gelir gerisi inşallah.

Ne yaptın nasıl oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…