- 14 Kasım 2017
- 924
- 818
- 103
- Konu Sahibi Manolya27c
-
Cnm valla bilmıom acilde ki bayan pozitif dedi ne kadarlık hiç sormadik o heyecanlaAmiinnninsallah canım benim sende cok sağol gercekten tarifi olmayan bu duydu Allah olmayanlarda nasip etsin inşallahçok.sukur cnm ne kadarlık dediler cnm şimdi sana
Ayy Allah razı olsun cnm ya çok saolun valla rabbim herkesi sevibdirsnRabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin çok sevindim
Daha yeni cnm zaten bend baktm şimdi 1 2haftalik faln heralde oyuzden dikkat et kendine yine sen cnmCnm valla bilmıom acilde ki bayan pozitif dedi ne kadarlık hiç sormadik o heyecanla
Tam cnm ederm çok saolunn tesekkür edermDaha yeni cnm zaten bend baktm şimdi 1 2haftalik faln heralde oyuzden dikkat et kendine yine sen cnm
Tam cnm ederm çok saolunn tesekkür edermDaha yeni cnm zaten bend baktm şimdi 1 2haftalik faln heralde oyuzden dikkat et kendine yine sen cnm
kızlarr kan tahlili vermiştikk inanamıom hala adet günümde daha tüp bebeğe başlayacaktık binlerce şükür ya nasıl ağlıom hala inanamıom sizlerle paylaşmak istedim rabbim tüm olmayanlara versin Allah razı olsun hepinizden bana güzel mesajlar yazdınızçok duygulandım @Lathyrus Karagullu @mely15 B Buyuk_umutlar @Elysia1 Evva kızlarr
Ya canım Allah razı olsun nasıl güzel yürekleriniz var bnm için bu güzel düşüncelerinizin bin katı güzellikler sizlerin olsun inşallah hiç gebe olamam diyodumÇok şukurler olsun canim. Tebrik ederim Allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin. Nasi mutlu oldum yaaa ❤❤❤❤
Çok sevindim bnde 2yildir bu dert ile ugrasiyorim ve yeni yendim 2 ay kadar önce gebelik istiyorum rabbim bizede nasip eder inşallahBn vajinusmustum 3 yıldr yeni yenmiştim canum
Vajinismusu nasıl yendin canım bizede umut ol lütfennnnYaaaa ne diyeceğimi bilmıom vajinusmusu yeni yenmiştim eşim tüp bebek yaptrcaktı bna daha bu ayy sadece ağlıom mutluluktan
Evet hersey Allahin elinde. Allah istedikden sonra imkansiz diye birsey yokturki. Ben de doktordan randevu aldim. Sali gunu gidicem. InsaAllah bu tedavi vesile olur ben de guzel haberler veririm canim. Sen de kendine dikkat et. Artik fazla yormak yok kendini ❤❤Ya canım Allah razı olsun nasıl güzel yürekleriniz var bnm için bu güzel düşüncelerinizin bin katı güzellikler sizlerin olsun inşallah hiç gebe olamam diyodumhayrlısyla verdi rabbim Allah razı olsun hepinizden teşekkür ederm
N Nin64737 nasip olsun tüm isteyenlere inşallh ya hatta inanır mısınızÇok sevindim bnde 2yildir bu dert ile ugrasiyorim ve yeni yendim 2 ay kadar önce gebelik istiyorum rabbim bizede nasip eder inşallahsağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim ,hayırlı bir evlat olsun ins tekrardan tebrikler canım
Rabbim seni ve yüm isteyenleri güzel mucüzelerle karşılaştrsın inşlalh canım senden de haberlerini beklıom bak. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallh. Ederm canım çok teşekkür edermEvet hersey Allahin elinde. Allah istedikden sonra imkansiz diye birsey yokturki. Ben de doktordan randevu aldim. Sali gunu gidicem. InsaAllah bu tedavi vesile olur ben de guzel haberler veririm canim. Sen de kendine dikkat et. Artik fazla yormak yok kendini ❤❤
Amin tatlim tesekkur ederimRabbim seni ve yüm isteyenleri güzel mucüzelerle karşılaştrsın inşlalh canım senden de haberlerini beklıom bak. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallh. Ederm canım çok teşekkür ederm
Benimde öyle olmuştu canım kayganlaştırıcıdan sanırım bi anda hissettim ama sonra 2 yıl boyunca bir kere bile cesaret edemedim , sonra kendimi cesaretlendirmeye çalıştim parmak egzersizi denedim yapamadim ama benim için o bile büyük bı adımdı vajinama bir sey sokmak fikri bile beni cesaretlendirdi sanırım sonra eşimle yüzeysel ilişkiye giriyorduk birleşme olmuyordu tabi ama bı gece orgazm olduktan sonra vajinami kont etmek dokundugumda bı parmağımin girebildigini farkettim acı yok sadece baskı vardı zaten orda bütün tabularmi korkularımı yıktım sanırım daha sonrasında yavaş yavaş bekleye bekleye birleşme sağladık şu an da hala aynı devam ediyoruz düzenli yapmaya çalışıyoruz .Bu dert ile uğraşan herkesin dermanını rabbim en kısa zaman da verir ins, korkmayın ben yendim siz de yapabilirsinizBir kere girdi bende kan geldi ondada aglamistim cok kotu bidahada olmadi yani girmiyor
Çok zevke gelince eşimin tek parmağı bendede giriyor yani ben o zevkten farketmiyorum bile düşün eşim diyor bana giriyo diye ama iki parmakta acı hissediyorum canım çok acıyorBenimde öyle olmuştu canım kayganlaştırıcıdan sanırım bi anda hissettim ama sonra 2 yıl boyunca bir kere bile cesaret edemedim , sonra kendimi cesaretlendirmeye çalıştim parmak egzersizi denedim yapamadim ama benim için o bile büyük bı adımdı vajinama bir sey sokmak fikri bile beni cesaretlendirdi sanırım sonra eşimle yüzeysel ilişkiye giriyorduk birleşme olmuyordu tabi ama bı gece orgazm olduktan sonra vajinami kont etmek dokundugumda bı parmağımin girebildigini farkettim acı yok sadece baskı vardı zaten orda bütün tabularmi korkularımı yıktım sanırım daha sonrasında yavaş yavaş bekleye bekleye birleşme sağladık şu an da hala aynı devam ediyoruz düzenli yapmaya çalışıyoruz .Bu dert ile uğraşan herkesin dermanını rabbim en kısa zaman da verir ins, korkmayın ben yendim siz de yapabilirsiniz
Hayırlı olsun tekrar maşallah rabbim kucağına almayıda nasip etsinkızlarr kan tahlili vermiştikk inanamıom hala adet günümde daha tüp bebeğe başlayacaktık binlerce şükür ya nasıl ağlıom hala inanamıom sizlerle paylaşmak istedim rabbim tüm olmayanlara versin Allah razı olsun hepinizden bana güzel mesajlar yazdınız❤ çok duygulandım @Lathyrus Karagullu @mely15 B Buyuk_umutlar @Elysia1 Evva kızlarr ❤❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?