Ovulasyon testi bakar mısınız

Manolya27c

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2017
924
818
103
Ayın 10 unda adet olmam gerek ayın 25 nde yumurtlamıştım zaten bugün ovulasyon testi yaptım böle çıktı 2.kez mi yumurtluom ama adete 3 gün kaldı

Ayın 10 unda adet olmam gerek ayın 25 nde yumurtlamıştım zaten bugün ovulasyon testi yaptım böle çıktı 2.kez mi yumurtluom ama adete 3 gün kaldı
Erken test yapabilirsin inşallah hamileliğin habercisidir test yap az kalmış zaten ama yumurtlama da olabilir tabi

yumurtlama degil yani pik degil cok koyu olmasi lazm. Adet oncesi ve sonrasi lh hormonu yuksektir ondan dolayı koyu çıkar

Erken test yapabilirsin inşallah hamileliğin habercisidir test yap az kalmış zaten ama yumurtlama da olabilir tabi
Hamilelik ileri aylarda koyu sekilde cikiyor lh testlerinde insallah gebedir ama sanmiyorm

Adete 2 gün kala benimde ovulasyon testim pik yapmıştı gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Herzaman böyle olmuyor ama inşallah gönlünüze göre olsun

Hafif çizgi görüyorum ama hemen umutlanmayın lütfen hayal kırıklığı çok kötü Yarın sabah ilk idrarla tekrar gebelik testi yapın

Ağlarım sevinçtennn
Valla görmüom bn elim ayağım titirıo ağlıom şu an inşallh hayal kırıklığına uğramam daha bu ay tüp bebek yaptrcaktık kredi çektik düşün canm
Yaa ağlama canım sakin ol yarın tekrar et testini varsa koyu çıkar zaten inşallah hamilesindir herşey allahtan işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…