- 14 Kasım 2017
- 924
- 818
- 103
- Konu Sahibi Manolya27c
-
Erken test yapabilirsin inşallah hamileliğin habercisidir test yap az kalmış zaten ama yumurtlama da olabilir tabiAyın 10 unda adet olmam gerek ayın 25 nde yumurtlamıştım zaten bugün ovulasyon testi yaptım böle çıktı 2.kez mi yumurtluom ama adete 3 gün kaldı
Hamilelik ileri aylarda koyu sekilde cikiyor lh testlerinde insallah gebedir ama sanmiyormErken test yapabilirsin inşallah hamileliğin habercisidir test yap az kalmış zaten ama yumurtlama da olabilir tabi
Burda çok gördüm ovalisyon testinden gebelik öğreneni ama kesin değil tabikiHamilelik ileri aylarda koyu sekilde cikiyor lh testlerinde insallah gebedir ama sanmiyorm
Aa çizgi var canım
Ciddi mi valla mıııAa çizgi var canım
Yeni olduğu için silik çıkmış olabilir şimdidenhayırlı olsun
Evet canım sen görmüyor musunCiddi mi valla mııı
Yarın tekrarla köyü çıkıcaktır inşallahCiddi mi valla mııı
Valla görmüom bn elim ayağım titirıoEvet canım sen görmüyor musun
Yaa ağlama canım sakin ol yarın tekrar et testini varsa koyu çıkar zaten inşallah hamilesindir herşey allahtan işteAğlarım sevinçtennn
Valla görmüom bn elim ayağım titirıoağlıom şu an inşallh hayal kırıklığına uğramam daha bu ay tüp bebek yaptrcaktık kredi çektik düşün canm
Ay inşallh canım ya Allah razı olsun hepinizden yaYaa ağlama canım sakin ol yarın tekrar et testini varsa koyu çıkar zaten inşallah hamilesindir herşey allahtan işte
Ay inşallh canım ya Allah razı olsun hepinizden yakan testi verirsem haberdar etcem sizi ❤❤❤❤
Senden de razı olsun bekliyoruz inşallah hayırlı haberler alırsın
İnşallhhhjSabah test yapıp buraya atın sizi tebrik edelim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?