- 14 Kasım 2017
- 924
- 818
- 103
- Konu Sahibi Manolya27c
Amin canım bnm Allah razı olsunHayırlı olsun tekrar maşallah rabbim kucağına almayıda nasip etsin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım bnm Allah razı olsunHayırlı olsun tekrar maşallah rabbim kucağına almayıda nasip etsin![]()
Karın doğuma mi gtmistim sen cnm ya bende neden sordm bende saglik ocağında verdm 360 çıktı banada 2haftalik dedi bende sasrdm daha kadın doğuma gtmedimde bana daha fazla gibi geldi oyuzdn bsanada bı sormak istedim126 çıktı canım 3 buçuk 4 gibi dedi doktorKaragullu
Vajinusmus grupları var cnm oraya bak oku incele destek olacaklar çokkk bn de olurum özelden ama önce inanmalısın ve bi uzmandan da yardım almanı önerimÇok zevke gelince eşimin tek parmağı bendede giriyor yani ben o zevkten farketmiyorum bile düşün eşim diyor bana giriyo diye ama iki parmakta acı hissediyorum canım çok acıyor
Bu sabah kadın doğuma gttm canım adet tarihimde 10 nisandı ona göre hesapladı bnce senin değerinn çok daha iyi maşallh ozman seninki fazla olmalıKarın doğuma mi gtmistim sen cnm ya bende neden sordm bende saglik ocağında verdm 360 çıktı banada 2haftalik dedi bende sasrdm daha kadın doğuma gtmedimde bana daha fazla gibi geldi oyuzdn bsanada bı sormak istedim
Bu sabah kadın doğuma gttm canım adet tarihimde 10 nisandı ona göre hesapladı bnce senin değerinn çok daha iyi maşallh ozman seninki fazla olmalıKarın doğuma mi gtmistim sen cnm ya bende neden sordm bende saglik ocağında verdm 360 çıktı banada 2haftalik dedi bende sasrdm daha kadın doğuma gtmedimde bana daha fazla gibi geldi oyuzdn bsanada bı sormak istedim
Canım bu bnm aldığım artımed marka netten getrttm ya gtti gidiyordan ya da hepsi burada dan getrtmiştim fiyat hatrlamıom inankiKızlar ovülasyon testi markası ve fiyatı nedir hiç yapmadım şimdi bunu da denesemmi diyorum ama ne alcam bilemiyorum lütfen yazın![]()
Bende kadın doğuma gtmedim daha hiç cnn dedim bekliyim.az daha küçükse diye ama ozaman gidiyim bende cnm dimiyaaBu sabah kadın doğuma gttm canım adet tarihimde 10 nisandı ona göre hesapladı bnce senin değerinn çok daha iyi maşallh ozman seninki fazla olmalı
Canım gt yaptracağın tahlil oluyo beni 2 güne geri çağırdı hem değerime bakacak hem tahlilerimi yapacak ihmal etmeBende kadın doğuma gtmedim daha hiç cnn dedim bekliyim.az daha küçükse diye ama ozaman gidiyim bende cnm dimiyaa
Ayy canım çok sağol ya iyikide sormusum pazartesi vermiştim ben te kan artık önümüzdeki hafta içi giderim bende öyleyseCanım gt yaptracağın tahlil oluyo beni 2 güne geri çağırdı hem değerime bakacak hem tahlilerimi yapacak ihmal etme
Canım üzmanla görüşeceğim haftaya inşallah bende kurtulurum hamile kalırım senin gibiiii❤
[/QUOTE kuzum amin inşallh rabbim kimseyi o hastalıpa düşürmesin gt bi an önce o hastalığı bitir bebek de olur inşallh amin canım
İnşallh canım aynen sana da hayrlı olsunAyy canım çok sağol ya iyikide sormusum pazartesi vermiştim ben te kan artık önümüzdeki hafta içi giderim bende öyleyse
Sağol cnmbenimİnşallh canım aynen sana da hayrlı olsun❤❤❤
Canım rabbim yeterki ol desin olur inşallh sen önce şu hastalığı yen inanıom zaten yaparsın canım yeterki inan kendineCanım üzmanla görüşeceğim haftaya inşallah bende kurtulurum hamile kalırım senin gibiiii❤