• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi bakar mısınız

Aa çizgi var canım 😍😍
Evet cnm çizgi var gebesin büyük ihtimalle bende adetin geçtikten sonra elimde gebelik testi yoktu ovulasyan yaptm iki tane koyu çizgi çıktı sonra idrar testi aldm yaptm pozitif ti Allah gönlüne göre versin inşallah hemn kan ver Manolya27c Manolya27c

Peki neden tüp bebek? Vajinismusu da yeni yenmişsin. Kendiniz dogal yollarla bir kaç ay denemelisiniz zaten. Başka sorun varmiydi?
Eşim duramıodu canım bebek istıom diodu tabi ben beklemek doğal yolla olma taraftarıyım hayrlısıyla olumlu olur bakalım inşallh

Cokk silik var sanki çizgi canm gebesin bence yarin sabah ilk idrarla yap testini bize haber ver yine insallah gebesin😍
kızlarr kan tahlili vermiştikk inanamıom hala adet günümde daha tüp bebeğe başlayacaktık binlerce şükür ya nasıl ağlıom hala inanamıom sizlerle paylaşmak istedim rabbim tüm olmayanlara versin Allah razı olsun hepinizden bana güzel mesajlar yazdınız 😥❤️🤲🤲 çok duygulandım Eliiiff Eliiiff Karagullu Karagullu M mely15 B Buyuk_umutlar X xnobodyx Evva Evva kızlarr ❤️❤️❤️❤️

Eklentiler

• Screenshot_20200507_202444.jpg
    Screenshot_20200507_202444.jpg
    35,1 KB · Görüntüleme: 35
kızlarr kan tahlili vermiştikk inanamıom hala adet günümde daha tüp bebeğe başlayacaktık binlerce şükür ya nasıl ağlıom hala inanamıom sizlerle paylaşmak istedim rabbim tüm olmayanlara versin Allah razı olsun hepinizden bana güzel mesajlar yazdınız 😥🤲🤲 çok duygulandım Eliiiff Eliiiff Karagullu Karagullu M mely15 B Buyuk_umutlar X xnobodyx Evva Evva kızlarr ❤❤❤❤
Çok sevindim 😍😍 rabbim sağlıklı huzurlu bir gebelik versin inşallah saglikla kucağına alırsın darisi bizlerin başına dualarinda bizleri de unutma ♥️😘😘

Çok sevindim 😍😍 rabbim sağlıklı huzurlu bir gebelik versin inşallah saglikla kucağına alırsın darisi bizlerin başına dualarinda bizleri de unutma ♥️😘😘
Aşlah razı olsun yaaaa ❤️❤️❤️❤️dularım sizinle ilk sizlerle paylaştım eşimden önce hepiniz bnm için çok dwğerlisinz rabbim kim ne istıyosa gönlününüzden geçeni hayrlısıyla versinnn canım

kızlarr kan tahlili vermiştikk inanamıom hala adet günümde daha tüp bebeğe başlayacaktık binlerce şükür ya nasıl ağlıom hala inanamıom sizlerle paylaşmak istedim rabbim tüm olmayanlara versin Allah razı olsun hepinizden bana güzel mesajlar yazdınız 😥🤲🤲 çok duygulandım Eliiiff Eliiiff Karagullu Karagullu M mely15 B Buyuk_umutlar X xnobodyx Evva Evva kızlarr ❤❤❤❤
Canım benim çok. Tebrik ederim.insallah sağlıkla.ilerler ikimizinkide bende hamileyim cnm buarada 💜🥰 inşallah Allah'ım.sagsaglim kucağımıza almayi nasip etsin.tup bebeğe gerek kalmadı bak Allah'ın isterse olmayacak şey yok bu hayatta çok çok çok sevindim cnm

Canım benim çok. Tebrik ederim.insallah sağlıkla.ilerler ikimizinkide bende hamileyim cnm buarada 💜🥰 inşallah Allah'ım.sagsaglim kucağımıza almayi nasip etsin.tup bebeğe gerek kalmadı bak Allah'ın isterse olmayacak şey yok bu hayatta çok çok çok sevindim cnm
Ya canım çok sevindim senin içinde amin Allah razı olsun şükürler olsun canım ya ilaçlarıma kadar almıştım yani dağıtacam inşallh onları. Senin benim tüm herkesin sağlıkla kucağına alırlar inşallh bebeklerini canım. Rabbim olmayan herkese nasip eylesin kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim ❤️🥰🌷🤲🤲🤲

Ya canım çok sevindim senin içinde amin Allah razı olsun şükürler olsun canım ya ilaçlarıma kadar almıştım yani dağıtacam inşallh onları. Senin benim tüm herkesin sağlıkla kucağına alırlar inşallh bebeklerini canım. Rabbim olmayan herkese nasip eylesin kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim ❤️🥰🌷🤲🤲🤲

Ya canım çok sevindim senin içinde amin Allah razı olsun şükürler olsun canım ya ilaçlarıma kadar almıştım yani dağıtacam inşallh onları. Senin benim tüm herkesin sağlıkla kucağına alırlar inşallh bebeklerini canım. Rabbim olmayan herkese nasip eylesin kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim ❤🥰🌷🤲🤲🤲
Amiinnninsallah canım benim sende cok sağol gercekten tarifi olmayan bu duydu Allah olmayanlarda nasip etsin inşallah🤲🥰çok.sukur cnm ne kadarlık dediler cnm şimdi sana

Back