- 9 Ocak 2020
- 2.628
- 2.524
- 53
- 33
- Konu Sahibi Manolya27c
-
Evet cnm çizgi var gebesin büyük ihtimalle bende adetin geçtikten sonra elimde gebelik testi yoktu ovulasyan yaptm iki tane koyu çizgi çıktı sonra idrar testi aldm yaptm pozitif ti Allah gönlüne göre versin inşallah hemn kan verAa çizgi var canım
Hamilesin hayırlı olsun
Yaaaa ne diyeceğimi bilmıom vajinusmusu yeni yenmiştim eşim tüp bebek yaptrcaktı bna daha bu ayy sadece ağlıom mutluluktanHamilesin hayırlı olsun
Bariz farkediliyor canim. Eyer testin uzerinde bildirilen zama icinde ciktiysa buyuk ihtimal hamilesin. InsaAllah kan testinden sonra sevincin bire bin artar canim ❤
Peki neden tüp bebek? Vajinismusu da yeni yenmişsin. Kendiniz dogal yollarla bir kaç ay denemelisiniz zaten. Başka sorun varmiydi?Yaaaa ne diyeceğimi bilmıom vajinusmusu yeni yenmiştim eşim tüp bebek yaptrcaktı bna daha bu ayy sadece ağlıom mutluluktan
Eşim duramıodu canım bebek istıom diodu tabi ben beklemek doğal yolla olma taraftarıyım hayrlısıyla olumlu olur bakalım inşallhPeki neden tüp bebek? Vajinismusu da yeni yenmişsin. Kendiniz dogal yollarla bir kaç ay denemelisiniz zaten. Başka sorun varmiydi?
Hayirlisi olsun InsaAllah. Sonucunu bizlerle de paylasirsan mutlu oluruz ❤Eşim duramıodu canım bebek istıom diodu tabi ben beklemek doğal yolla olma taraftarıyım hayrlısıyla olumlu olur bakalım inşallh
EşiPeki neden tüp bebek? Vajinismusu da yeni yenmişsin. Kendiniz dogal yollarla bir kaç ay denemelisiniz zaten. Başka sorun varmiydi?
Tabi atarım hayrla olumlu sonuçlanır inşallh canım saolunHayirlisi olsun InsaAllah. Sonucunu bizlerle de paylasirsan mutlu oluruz ❤
Cokk silik var sanki çizgi canm gebesin bence yarin sabah ilk idrarla yap testini bize haber ver yine insallah gebesin
kızlarr kan tahlili vermiştikk inanamıom hala adet günümde daha tüp bebeğe başlayacaktık binlerce şükür ya nasıl ağlıom hala inanamıom sizlerle paylaşmak istedim rabbim tüm olmayanlara versin Allah razı olsun hepinizden bana güzel mesajlar yazdınızCokk silik var sanki çizgi canm gebesin bence yarin sabah ilk idrarla yap testini bize haber ver yine insallah gebesin
Çok sevindimkızlarr kan tahlili vermiştikk inanamıom hala adet günümde daha tüp bebeğe başlayacaktık binlerce şükür ya nasıl ağlıom hala inanamıom sizlerle paylaşmak istedim rabbim tüm olmayanlara versin Allah razı olsun hepinizden bana güzel mesajlar yazdınız❤ çok duygulandım Eliiiff Karagullu M mely15 B Buyuk_umutlar X xnobodyx Evva kızlarr ❤❤❤❤
Canm tup bebek ne icin yapacaktnz ne rahatsizlugin vardjkızlarr kan tahlili vermiştikk inanamıom hala adet günümde daha tüp bebeğe başlayacaktık binlerce şükür ya nasıl ağlıom hala inanamıom sizlerle paylaşmak istedim rabbim tüm olmayanlara versin Allah razı olsun hepinizden bana güzel mesajlar yazdınız❤ çok duygulandım Eliiiff Karagullu M mely15 B Buyuk_umutlar X xnobodyx Evva kızlarr ❤❤❤❤
Aşlah razı olsun yaaaaÇok sevindimrabbim sağlıklı huzurlu bir gebelik versin inşallah saglikla kucağına alırsın darisi bizlerin başına dualarinda bizleri de unutma
Bn vajinusmustum 3 yıldr yeni yenmiştim canumCanm tup bebek ne icin yapacaktnz ne rahatsizlugin vardj
Amin inşallahAşlah razı olsun yaaaa ❤❤❤❤dularım sizinle ilk sizlerle paylaştım eşimden önce hepiniz bnm için çok dwğerlisinz rabbim kim ne istıyosa gönlününüzden geçeni hayrlısıyla versinnn canım
Canım benim çok. Tebrik ederim.insallah sağlıkla.ilerler ikimizinkide bende hamileyim cnm buaradakızlarr kan tahlili vermiştikk inanamıom hala adet günümde daha tüp bebeğe başlayacaktık binlerce şükür ya nasıl ağlıom hala inanamıom sizlerle paylaşmak istedim rabbim tüm olmayanlara versin Allah razı olsun hepinizden bana güzel mesajlar yazdınız❤ çok duygulandım Eliiiff Karagullu M mely15 B Buyuk_umutlar X xnobodyx Evva kızlarr ❤❤❤❤
Ya canım çok sevindim senin içinde amin Allah razı olsun şükürler olsun canım ya ilaçlarıma kadar almıştım yani dağıtacam inşallh onları. Senin benim tüm herkesin sağlıkla kucağına alırlar inşallh bebeklerini canım. Rabbim olmayan herkese nasip eylesin kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbimCanım benim çok. Tebrik ederim.insallah sağlıkla.ilerler ikimizinkide bende hamileyim cnm buaradainşallah Allah'ım.sagsaglim kucağımıza almayi nasip etsin.tup bebeğe gerek kalmadı bak Allah'ın isterse olmayacak şey yok bu hayatta çok çok çok sevindim cnm
Ya canım çok sevindim senin içinde amin Allah razı olsun şükürler olsun canım ya ilaçlarıma kadar almıştım yani dağıtacam inşallh onları. Senin benim tüm herkesin sağlıkla kucağına alırlar inşallh bebeklerini canım. Rabbim olmayan herkese nasip eylesin kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbimCanım benim çok. Tebrik ederim.insallah sağlıkla.ilerler ikimizinkide bende hamileyim cnm buaradainşallah Allah'ım.sagsaglim kucağımıza almayi nasip etsin.tup bebeğe gerek kalmadı bak Allah'ın isterse olmayacak şey yok bu hayatta çok çok çok sevindim cnm
Amiinnninsallah canım benim sende cok sağol gercekten tarifi olmayan bu duydu Allah olmayanlarda nasip etsin inşallahYa canım çok sevindim senin içinde amin Allah razı olsun şükürler olsun canım ya ilaçlarıma kadar almıştım yani dağıtacam inşallh onları. Senin benim tüm herkesin sağlıkla kucağına alırlar inşallh bebeklerini canım. Rabbim olmayan herkese nasip eylesin kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim ❤
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin çok sevindimkızlarr kan tahlili vermiştikk inanamıom hala adet günümde daha tüp bebeğe başlayacaktık binlerce şükür ya nasıl ağlıom hala inanamıom sizlerle paylaşmak istedim rabbim tüm olmayanlara versin Allah razı olsun hepinizden bana güzel mesajlar yazdınız❤ çok duygulandım Eliiiff Karagullu M mely15 B Buyuk_umutlar X xnobodyx Evva kızlarr ❤❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?