• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi bakar mısınız

kızlarr kan tahlili vermiştikk inanamıom hala adet günümde daha tüp bebeğe başlayacaktık binlerce şükür ya nasıl ağlıom hala inanamıom sizlerle paylaşmak istedim rabbim tüm olmayanlara versin Allah razı olsun hepinizden bana güzel mesajlar yazdınız 😥❤️🤲🤲 çok duygulandım @Lathyrus Karagullu Karagullu @mely15 B Buyuk_umutlar @Elysia1 Evva Evva kızlarr ❤️❤️❤️❤️

Çok şukurler olsun canim. Tebrik ederim Allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin. Nasi mutlu oldum yaaa ❤❤❤❤

Çok şukurler olsun canim. Tebrik ederim Allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin. Nasi mutlu oldum yaaa ❤❤❤❤
Ya canım Allah razı olsun nasıl güzel yürekleriniz var bnm için bu güzel düşüncelerinizin bin katı güzellikler sizlerin olsun inşallah hiç gebe olamam diyodum 😔 hayrlısyla verdi rabbim Allah razı olsun hepinizden teşekkür ederm ❤️

Ya canım Allah razı olsun nasıl güzel yürekleriniz var bnm için bu güzel düşüncelerinizin bin katı güzellikler sizlerin olsun inşallah hiç gebe olamam diyodum 😔 hayrlısyla verdi rabbim Allah razı olsun hepinizden teşekkür ederm ❤️
Evet hersey Allahin elinde. Allah istedikden sonra imkansiz diye birsey yokturki. Ben de doktordan randevu aldim. Sali gunu gidicem. InsaAllah bu tedavi vesile olur ben de guzel haberler veririm canim. Sen de kendine dikkat et. Artik fazla yormak yok kendini ❤❤

Çok sevindim bnde 2yildir bu dert ile ugrasiyorim ve yeni yendim 2 ay kadar önce gebelik istiyorum rabbim bizede nasip eder inşallah 😍😍 sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim ,hayırlı bir evlat olsun ins tekrardan tebrikler canım 🙏😇
N Nin64737 nasip olsun tüm isteyenlere inşallh ya hatta inanır mısınız Faoc Faoc burda tanıştığum arkadaşa pozisyonu sormuştum ben. Aparatlarla yendim ben 4 ü çok rahat alıodum ama eşli de tıkanıp korkuodum mesajlarım da da vardı kısaca anlatayım bi gün eşim yine deneyelim dedik tabi eşim yavaş yavaş yapcam dedi kandırdı beni pat diye bi yaptı ağladım o gün sen kandırıdn beni falan diye. Ama olmuştu. Sonra teşekkür ettm ama eşime 😊 ve ondan sonraki günler üst pozisyonda yaptım ve üst pozisyonda hamile kalınır mı diye post açmıştım hatta burda üst pozisyonda da hamile kalmışım canımlar ❤️ bu süreçte su bazlı kayganlaştırıcı ve estrıol krem kullanın çok iyi rabbim herkese versin inşallh Allah razı olsun hepinizden 🌷🥰❤️❤️❤️

Evet hersey Allahin elinde. Allah istedikden sonra imkansiz diye birsey yokturki. Ben de doktordan randevu aldim. Sali gunu gidicem. InsaAllah bu tedavi vesile olur ben de guzel haberler veririm canim. Sen de kendine dikkat et. Artik fazla yormak yok kendini ❤❤
Rabbim seni ve yüm isteyenleri güzel mucüzelerle karşılaştrsın inşlalh canım senden de haberlerini beklıom bak. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallh. Ederm canım çok teşekkür ederm 🥰

Bir kere girdi bende kan geldi ondada aglamistim cok kotu bidahada olmadi yani girmiyor 😞
Benimde öyle olmuştu canım kayganlaştırıcıdan sanırım bi anda hissettim ama sonra 2 yıl boyunca bir kere bile cesaret edemedim , sonra kendimi cesaretlendirmeye çalıştim parmak egzersizi denedim yapamadim ama benim için o bile büyük bı adımdı vajinama bir sey sokmak fikri bile beni cesaretlendirdi sanırım sonra eşimle yüzeysel ilişkiye giriyorduk birleşme olmuyordu tabi ama bı gece orgazm olduktan sonra vajinami kont etmek dokundugumda bı parmağımin girebildigini farkettim acı yok sadece baskı vardı zaten orda bütün tabularmi korkularımı yıktım sanırım daha sonrasında yavaş yavaş bekleye bekleye birleşme sağladık şu an da hala aynı devam ediyoruz düzenli yapmaya çalışıyoruz .Bu dert ile uğraşan herkesin dermanını rabbim en kısa zaman da verir ins, korkmayın ben yendim siz de yapabilirsiniz

Benimde öyle olmuştu canım kayganlaştırıcıdan sanırım bi anda hissettim ama sonra 2 yıl boyunca bir kere bile cesaret edemedim , sonra kendimi cesaretlendirmeye çalıştim parmak egzersizi denedim yapamadim ama benim için o bile büyük bı adımdı vajinama bir sey sokmak fikri bile beni cesaretlendirdi sanırım sonra eşimle yüzeysel ilişkiye giriyorduk birleşme olmuyordu tabi ama bı gece orgazm olduktan sonra vajinami kont etmek dokundugumda bı parmağımin girebildigini farkettim acı yok sadece baskı vardı zaten orda bütün tabularmi korkularımı yıktım sanırım daha sonrasında yavaş yavaş bekleye bekleye birleşme sağladık şu an da hala aynı devam ediyoruz düzenli yapmaya çalışıyoruz .Bu dert ile uğraşan herkesin dermanını rabbim en kısa zaman da verir ins, korkmayın ben yendim siz de yapabilirsiniz
Çok zevke gelince eşimin tek parmağı bendede giriyor yani ben o zevkten farketmiyorum bile düşün eşim diyor bana giriyo diye ama iki parmakta acı hissediyorum canım çok acıyor

kızlarr kan tahlili vermiştikk inanamıom hala adet günümde daha tüp bebeğe başlayacaktık binlerce şükür ya nasıl ağlıom hala inanamıom sizlerle paylaşmak istedim rabbim tüm olmayanlara versin Allah razı olsun hepinizden bana güzel mesajlar yazdınız 😥🤲🤲 çok duygulandım @Lathyrus Karagullu Karagullu @mely15 B Buyuk_umutlar @Elysia1 Evva Evva kızlarr ❤❤❤❤
Hayırlı olsun tekrar maşallah rabbim kucağına almayıda nasip etsin 🙏😍

Back