Gebelik testim yok ama bu sabah kan verdim bi ihtimal diyerek. Sizi meryem suresi grubundan hatırlıyorumBüyük ihtimal hamilesin Canım kan tahlil yaptır yada varsa evde gebelik testi yap
Canım adetinin ilk gününü 1 saydığında kaçıncı gün yumurtlamayı görmüştünGebelik testim yok ama bu sabah kan verdim bi ihtimal diyerek. Sizi meryem suresi grubundan hatırlıyoruminşAllah dediğiniz gibidir 9 aylık evliyim ve 9 aydır da bekliyorum. ALLAH İSTEYEN KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN
Adetimden sonraki 3.günCanım adetinin ilk gününü 1 saydığında kaçıncı gün yumurtlamayı görmüştün
Amiiin darısı isteyenlere inşallaaaahYaşasınnnnnben demiştim sana hayırlı uğurlu olsun canimmmmm
At kız at bakalım
Ay maşallah yaaaa hayırlı uğurlu olsun canım yumurtlamanın üstünden kaç gün geçmişti hiç belirtilerin var mıydı
Sanırım ben üstüne görme yaşadım canım şuan ne kadarlık hamile olduğumu bilmiyorum ama gebelik testim silik değil koyu çıktı sanırım ilerlemiş bi gebelik söz konusuAy maşallah yaaaa hayırlı uğurlu olsun canım yumurtlamanın üstünden kaç gün geçmişti hiç belirtilerin var mıydı
Canım resmini atsaydn gordum.gordum benimde böyle çıkmıştı kan verdim 5 haftalık çıktıSanırım ben üstüne görme yaşadım canım şuan ne kadarlık hamile olduğumu bilmiyorum ama gebelik testim silik değil koyu çıktı sanırım ilerlemiş bi gebelik söz konusu
Eveeeet :)Bende ovulosyon ile öğrendimhamilesinnnnn
Sanırım ben üstüne görme yaşadım canım şuan ne kadarlık hamile olduğumu bilmiyorum ama gebelik testim silik değil koyu çıktı sanırım ilerlemiş bi gebelik söz konusu
Canım yaşadığın herhangi bir belirti var mıydıSizce ne kadarlık kızlar
Amiinnnn canım aminBence üstüne görme yaşamadın tatlım çünkü erken yumurtlamışsın adet bitimi 3.gün yumurtladıysan gebelik testinin böyle koyu çıkması normal. Kan değerini bizede yazmayı unutmaaaa...
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?